Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalama 10 dakika içinde bu şekilde oldu5 dk içinde çıktıysa pozitif gorunuyor tabi yeni olduğu için silik çıkması normal
Valla bende dün yaptım bicbir değişme yok olmayinca çıkmıyor var olduğunu düşünüyorum ki silik çıkmış çok kısa bir zamanda inşallah hayırlısı olur hakkınızda gün geçtikçe koyulasmayi takip edin isterseniz artınca kan testi verinOrtalama 10 dakika içinde bu şekilde oldu
Kızlar selam pazartesi transfer oldum 5. Gün embriyosu cumartesi idrar testi yaptım yok gibiydi bugün tekrar yaptım bu şekilde hafif silik çizgi çıktı . Sizce test doğru mudur ?
İkinizin de çok net pozitif kızlar, hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallahMerhabalar,13 temmuz da transfer oldum bugün 6.gun ve testim bu şekilde çıktı birlikte yorumlayabilir miyiz silik çizgi resimde net görünmesede var
Var canım ikinci çizgi hayırlı olsunBenim testime de bakabilir misiniz? T+6 dayım![]()
Canım valla dayanabiliyosan en mantıklısı o bence de. Ben de yapmıcam diye başladım bu işte. İşte t6 ya kadarmış napayım fmkfkfkfkVar canım ikinci çizgi hayırlı olsunbende bugün t+6 dayım 5. Gün çift embriyo transferi dün gece ve sabah çok hafif lekelenmem oldu ama test yapmaya korkuyorum daha erken negatif çıkarsa test gününe kadar kendimi yer bitiririm diye. Yapmalı mıyım bilmiyorum aslında fikrim kan verme günümü bekleyip hiç bir test yapmamaktı
Ay bilmiyorum yarın sabah yapasım var gibi sabredemiyorum negatif görmekten korkuyorumCanım valla dayanabiliyosan en mantıklısı o bence de. Ben de yapmıcam diye başladım bu işte. İşte t6 ya kadarmış napayım fmkfkfkfk
Bak bakalım durumunaAy bilmiyorum yarın sabah yapasım var gibi sabredemiyorum negatif görmekten korkuyorum
İnşallah yapmayı düşünüyorum fikrim değişmezse nolur dua et korkuyorum tek çizgi görmektenBak bakalım durumunaben de yarın sabah tekrarlıcam. Yaparsan at buraya
Yaptın mı canım test. Allah’ım inşallah yaptıysan o çift çizgiyi göstermiştir Rabbim sana inşallahİnşallah yapmayı düşünüyorum fikrim değişmezse nolur dua et korkuyorum tek çizgi görmekten
bende t+6 dayım ve cok korkuyorum test yaptınız mııYaptın mı canım test. Allah’ım inşallah yaptıysan o çift çizgiyi göstermiştir Rabbim sana inşallah![]()
Canım cesaret edemedim korktum negatif görürüm diye zaten eşiminde gönlü yok test yapmama o yüzden kan tahlili gününü beklicem 4 gün kaldı zaten şunun şurasındaYaptın mı canım test. Allah’ım inşallah yaptıysan o çift çizgiyi göstermiştir Rabbim sana inşallah![]()
Valla bekleyebiliyosan en güzeli kuzum. Benim de eşim yaptırmıyo hiç ben gizli yapmıştım dkkdkdkCanım cesaret edemedim korktum negatif görürüm diye zaten eşiminde gönlü yok test yapmama o yüzden kan tahlili gününü beklicem 4 gün kaldı zaten şunun şurasında
Canım ben t6 da yapmıştm silik çıkmıştı. Bugün t10 dayım yine silik çıktı . yarın test günüm bakalım. Kanda görene kadar hiçbşeye sevinemiyorumbende t+6 dayım ve cok korkuyorum test yaptınız mıı
bende silik çıkar kafam karışır mı diye yapmıyorum evde 5 tane gebelik testi bar korkudan yapamıyorumCanım ben t6 da yapmıştm silik çıkmıştı. Bugün t10 dayım yine silik çıktı . yarın test günüm bakalım. Kanda görene kadar hiçbşeye sevinemiyorum![]()
Ay ben gizli de yapamam hemen kendimi belli ederim yaValla bekleyebiliyosan en güzeli kuzum. Benim de eşim yaptırmıyo hiç ben gizli yapmıştım dkkdkdk
Bekleyebiliyosan yapmaabende silik çıkar kafam karışır mı diye yapmıyorum evde 5 tane gebelik testi bar korkudan yapamıyorum