• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım??

sweetwomen2

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
12
0
16
16 Ekim adetimin son başlangıç günüydü 27 Ekim’de ve 30 Ekim’de ilişkiye girdim ama korunduk prezervatif ile sonrasında 12 Kasım’da adet oldum, adetim ilk 2 günü normal kan geldi sonrasında kahverengi şeklinde ped dolduracak şekildeydi sonrasında ayıptır söylemesi idrarımla birlikte kan falan da gördüm peçete ile temizlerken de kırmızı kan da geldi sonrasında bitti 12 Kasım-16 Kasım tarihleri arasında sonrasında psikolojik stres olarak mı bilmiyorum hemen anında mide bulantılarım başladı ben şüphelendiğim için sürekli 6 7 kez test yaptım negatif çıktı ve sonrasında dayanamadım yine 27 Kasım Perşembe günü BetaHcg testi verdim sonucum <2 çıktı. Ben hamilelik var mı yok mu emin değilim eğer olmuş olsaydı neredeyse 1 ay olmuş hormonlarım yükselmiş olmaz mıydı

Tamamen psikolojik o, 4 ayda ancak karın belirginleşiyor. Ki regl dönemi de yakın evet
Ay acaba diyorum kanı erken mi verdim ondan mı çıkmadı ama çoğu yerde görüyorum son adet gününü baz alınarak kan veriliyormuş 2 hafta sonrası falan benim son adet günüm 16 ekimdi 27 kasımda kan verdim sonucum doğru mu emin değilim 1 ay içerisinde hamilelik olsa diyorum 2 üzerinde çıkardı

Ay acaba diyorum kanı erken mi verdim ondan mı çıkmadı ama çoğu yerde görüyorum son adet gününü baz alınarak kan veriliyormuş 2 hafta sonrası falan benim son adet günüm 16 ekimdi 27 kasımda kan verdim sonucum doğru mu emin değilim 1 ay içerisinde hamilelik olsa diyorum 2 üzerinde çıkardı
5ve üzeri pozitif. Sizin 2den düşük çıkmış ki
Üstüne adet görmüşsünüz nerdeyse 1,5 ay olmuş tabi çıkardı

E yok yani, şüphe edilecek bı durum yok, bir konu daha açsan da yok.

Back
X