yardım

papatyam10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2007
4
0
86
İstanbul
esımden ayrıldım bır kızım var ama bana vermedıler ve benı ızıma hep kotuledıler.yaklasık 4 yıldır kızım ıcın ıstırak nafakası oduyorum.bu yıl subat ayında karsı taraf nafaka arttırımı ıcın tekrar dava actı.bu ay sonuclanan mahkemede hakım nafaka arttırımı yaptı.hep dogrularla gıttım durusmalara ama kaybeden hep ben oldum.bu durum saglıgımı cok etkılıyor ne yapacagımı bılemıyorum ve kendımı cok yalnız hıssedıyorum.karsı tarafın amacı herzaman kızımı bana karsı kullanarak benden para kopartmak oldu.sınırlerım cok yıprandı.karar teblıg edılmeden karsı taraf mahkemeye verdıgı tarıhten ıtıbaren parayı ıstedıgını belırten bır msj gonderdı.yoksa ıcraya vereceklermıs.param yoksa nasıl odeme yapabılırım artı daha karar netlesmeden tarafımz teblıg edılmeden nasıl bır dusuncesızlıktır bu karsı tarafın yaptıgı...
cevap yazarsanız mınnettar olurum...sımdıden tesekkurler

çok zor bir durum hayatım ne desem boş bu durumda insanın evladından ayrı olması çok zor. kızımdan 1 saat ayrı kalsam deliriyorum. Allah sabır versin. velayet davası açsan tekrar alamıyo musun çocuğunu hiçbir şekilde. mahkeme ne gerekçeyle babaya verdi. genelde anneye veriyolar ama sizde gerekçe neydiki babaya verdiler?

bir annne olarak kızını sana neden vermedilerki?? Allah yardımcın olsun zor mesele Avukat arkadaşlarımız umarım yardımcı olurlar sana

Velayet davası acmalısın.Maddi anlamda yetersiz durumda görünen karsı tarafa niye nafaka ödeyesin ki?

bayanlar mahkemeler çocuk için hep doğru kararı vermeye çalışırlar.ama nafaka arttırımı için dava açmak çok yanlış karşı taraf madem çocuğun baba ise niye çocuğuna bakmıyor.anne çalışıyor diye bu kadar da yüzsüzlük olmaz.sen bir anneyi hep çocuğundan ayır hemde para koparmaya çalış bu nasıl bir vicdandır nasıl bir insaniyetliktir anlamadım.doğuran büyüten her türlü zorluğunu çeken anne çocuğunu elinden al birde para iste pes doğrusu...bence çocuğunu almak için elinden geleni sonuna kadar uğraş yardım istersen bende buradayım elimden geldiğince sana yardımcı olmaya çalışırım.

Ne diyim Allahindan bulsun bir sut kuzusunu anasindan koparan su mubarek gunde kizim var 1sn kendimi senin yerine koyamadim arkadasim oluyorum sandim ustelikte para aliyorlar kizina harcayip harcamadiklarida mechul kizinla gorusup gorusmediginide yazmamissin bence sen bir avukata iyice danis bulmuslar seni sessiz hem maddi hem manevi tuketecekler hakkini ara o evladi doguran sensin annesin bir cikisi olmali tum kalbimle yazina uzuldum senin adina icim titredi umarim hersey bir sekilde yoluna gider ama unutma kim ne derse desin cocuguna o seni bin yil gecse yine delice bir anne askiyla sevecektir icinde yoklugun bosluk yaratacaktir seni diledikleri kadar kotulesinler su mubarek gundede azicik vicdan nasip etsin insan diyemiyecegim su varliklara

Sorunuz psikolojik boyuttan daha cok hukuksal icerikte, bu nedenle hukuk bölümüne tasiyorum...

Sevgilerimle...

Back
X