Yardım....

• Konu Sahibi Konu Sahibi hbb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bencede gayet normal, hiç takılma keyfine bak.

20 cm nedirki yani çok normal niye takıldın buna bu kadar? Ben her zaman erkeğin bayandan uzun olması halini beğenirim ama biz aynı boydayız eşimle malesef benden geçti kaydirigubbakcemile2

siz çok kısa değilsiniz. oda çok uzun değil. bence aranızdaki boy farkı rahatsızlık verecek bir görünüm vermiyordur.........

canım bende evliyim eşim1.82 boyunda bende1.64 hiç sorun değil aksine benim hoşuma gidiyor uzun boylu erkek bence herzaman daha iyi

tatlım benimde nişanlımla 20 cm var ben 170 o 190 ben bide hep spor giyerim öle topuklu filande giymem bide maşallah eni boyu 90 yani amaaan dert etme emin çok yakışıyosunuzdur birbirinize...

ne varki canım benim boyumda1.62,
eşim 1.83 20 cm var aramızda,
ama görenler çok yakıştığımız söylüyorlar,
hemde ben hayatta topuklu giymem:delphin:
çok nadir özel günlerde iştee:icecream:
dert etme bence bunu kendine önemli olan anlaşmakŞeniz

yok cnm senı kanatlarının altına alması lazım zaten:jeyyar: nan ben napım 155 cm boy sözlum 182 ıdı ayrıldık gercı ama sorun boy deıldı bence sorun etme adam mı ınsan mı bak onlar daah önemlı

Canım dert etme benim boyumda 1.65 sevgilimin 1.85 yani aramızda 20 cm var.Oda bana takılıyor arada ama hiç takmıyorum biliyorum ki şaka yapıyor.Hatta ben de alaya alıyorum bazen yürüyen merdivenlerde falan hep bi üst basamağa çıkıorum bak aradaki fark kapandı diyince gülüyoruz....

hiç takma kafana tm derdin bu olsun :))
çok var öyle çiftler.
evlenmeyi düşündüğüne göre bunu problem olarak görmüyodur.

benim boyum 164 nişanlımın184cm...aramızda 20cm var....bazen beni kızdırmak için ben senin gibi cüceyi nerde bulmuşum der....:oklava:..şakalaşıyoruz...Şeniz

bu durum hoşuna gitti için takılıyor olmasın sana cnm ne dersin;)

bumu senin dert dediğin ya... allah başka dert vermesinn tatlım... ne dertler var insanlardaaa canım. bi çevrene bakmalısın...

Back
X