kızlar nerden başlasam bilemiyorum.3 yldr bır bırlktelıgım var ..karsımdakı ınsan gayet seviyelı kendını bılen birisi..ama su 6 7 aydr katlanamıyorum olanlara..bazı sıkıntıları wr aılesıyle ılglı ama ben alttn aldkca o uste ckıo tam 7 aydır boyle bu..herseye kusmeler..trıpler....ne yapsam boşa çıkıyo sanki..ayrılmya nıyetnmı var dıyede sordum hatta..cevabıda sacmalama o nerden cıktı ..ama ben artk cok sıkıldım yanyana gelınce bıle surat yapıyo bazen bende eskısı gıbı gulmek eglenmek ıstıyorum..resmen bunalıma grdm banada bı yol gosterın..devrık anlatmıs olabılırım ıcımden geldıgı gıbı yazdım sımdıden saolun..
1. ailevi problemin ne olduğunu biliyor musun?
2. hayatın boyunca her zaman o yanında olsa bile çen şakrak gülüp eğlenemeyeceksin bunu biliyorsun sanıırım
1:evet biliyorum2:ben boyle dusuncek yapıda bır ınsan değilm..sevıncte uzuntude beraber yasanır bana gore ılıskıde..ama artık tepeme cıktıgını hıssedıyorum..en ufak bıseyde uff tmm ya..uff sıkıldım .. bu tarz cevaplar alıyorum benımde dayanma gucum var bıyere kadar..
bunu onunla konuştuğunda tepkisi ne oldu?
3 yıl olmuş dile kolay.. belki sana anlatamadığı içinde büyüttüğü şeyler vardır..sende haklısın o da haklıdır kendi çapında
sıkıntılı bi anında bir de senin posta koyman uygun olmaz
bu durumu dert ettiğini tekrar onunla konuşursan faydalı olacak tek yol budur
konustugumda yaptıgını kabul etmıokı..ben bişey yapmıyorum dıyo sorun orda..
ennnn sıkıntılı anında bile sizin yanınızda biraz olsun yüzünün gülmesi biraz olsun mutlu olması beklenirdi bana göre.. her ilişkide şahısların problemleri olur ama sevgilinin üzülme canım hersey düzelir lafıyla bile hayat daha tatlı gelmeye başlar.. aylardır böyle sürüyorsa haklı olarak sorgularsınız bu durumu ve üzerinize de alınırsınız.. şahsen ben erkek arkadaşımın sorunları olduğu dönemlerde yüzünü güldüremiyosam onu dertlerinden alıp neşelendiremiyosam ben de sorgularım ilişkimizi..ben kendimden ve çevremden böyle gördüm böyle biliyorum dipteyken sondayken depresyondayken bi gülüşüyle hayata tutunduğumu bilirim.. etrafımdaki bi çok insan da huzur bulur ve dertleri hafifler sevdikleri sayesinde.. zaten ilişkinin bi amacı da bu deil midir ? hayatın yükünü bir nebze de olsa hafifletmek biri sayesinde gülümseyebilmek değil midir amaç ? sorgulamakta haklısınız bu ilişkiyi.. [/QU
tamda anlattıgın gıbı...benım demek ıstedıgım bu halıyle ustume alınıyorum..yanımda guluyo guluyo bırden yuzu asılıyo..gecen gun artık btsn dedım o derece...sacmalama bılmem ne..ama artık sabrım tukendı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?