yardım..

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
kızlar nerden başlasam bilemiyorum.3 yldr bır bırlktelıgım var ..karsımdakı ınsan gayet seviyelı kendını bılen birisi..ama su 6 7 aydr katlanamıyorum olanlara..bazı sıkıntıları wr aılesıyle ılglı ama ben alttn aldkca o uste ckıo tam 7 aydır boyle bu..herseye kusmeler..trıpler....ne yapsam boşa çıkıyo sanki..ayrılmya nıyetnmı var dıyede sordum hatta..cevabıda sacmalama o nerden cıktı ..ama ben artk cok sıkıldım yanyana gelınce bıle surat yapıyo bazen bende eskısı gıbı gulmek eglenmek ıstıyorum..resmen bunalıma grdm banada bı yol gosterın..devrık anlatmıs olabılırım ıcımden geldıgı gıbı yazdım sımdıden saolun..

kızlar nerden başlasam bilemiyorum.3 yldr bır bırlktelıgım var ..karsımdakı ınsan gayet seviyelı kendını bılen birisi..ama su 6 7 aydr katlanamıyorum olanlara..bazı sıkıntıları wr aılesıyle ılglı ama ben alttn aldkca o uste ckıo tam 7 aydır boyle bu..herseye kusmeler..trıpler....ne yapsam boşa çıkıyo sanki..ayrılmya nıyetnmı var dıyede sordum hatta..cevabıda sacmalama o nerden cıktı ..ama ben artk cok sıkıldım yanyana gelınce bıle surat yapıyo bazen bende eskısı gıbı gulmek eglenmek ıstıyorum..resmen bunalıma grdm banada bı yol gosterın..devrık anlatmıs olabılırım ıcımden geldıgı gıbı yazdım sımdıden saolun..

1. ailevi problemin ne olduğunu biliyor musun?

2. hayatın boyunca her zaman o yanında olsa bile çen şakrak gülüp eğlenemeyeceksin bunu biliyorsun sanıırım

1. ailevi problemin ne olduğunu biliyor musun?

2. hayatın boyunca her zaman o yanında olsa bile çen şakrak gülüp eğlenemeyeceksin bunu biliyorsun sanıırım

1:evet biliyorum2:ben boyle dusuncek yapıda bır ınsan değilm..sevıncte uzuntude beraber yasanır bana gore ılıskıde..ama artık tepeme cıktıgını hıssedıyorum..en ufak bıseyde uff tmm ya..uff sıkıldım .. bu tarz cevaplar alıyorum benımde dayanma gucum var bıyere kadar..

1:evet biliyorum2:ben boyle dusuncek yapıda bır ınsan değilm..sevıncte uzuntude beraber yasanır bana gore ılıskıde..ama artık tepeme cıktıgını hıssedıyorum..en ufak bıseyde uff tmm ya..uff sıkıldım .. bu tarz cevaplar alıyorum benımde dayanma gucum var bıyere kadar..

bunu onunla konuştuğunda tepkisi ne oldu?

3 yıl olmuş dile kolay.. belki sana anlatamadığı içinde büyüttüğü şeyler vardır..sende haklısın o da haklıdır kendi çapında

sıkıntılı bi anında bir de senin posta koyman uygun olmaz

bu durumu dert ettiğini tekrar onunla konuşursan faydalı olacak tek yol budur

bunu onunla konuştuğunda tepkisi ne oldu?

3 yıl olmuş dile kolay.. belki sana anlatamadığı içinde büyüttüğü şeyler vardır..sende haklısın o da haklıdır kendi çapında

sıkıntılı bi anında bir de senin posta koyman uygun olmaz

bu durumu dert ettiğini tekrar onunla konuşursan faydalı olacak tek yol budur

konustugumda yaptıgını kabul etmıokı..ben bişey yapmıyorum dıyo sorun orda..

Hangi erkek derdini eşine yada sevgilisine anlatmıştır ki?(istisnalar hariç , ki çok azdır anlatanlar)
ıçlerine kapanırlar susarak yada kendi kendilerine çözebileceklerini zannederler sorunlarını..
Çünkü onlar erkekler(!) erkekler sorununu anlatmaz anlatırlarsa karşısındaki onu güçsüz olarak düşünebileceğini zannederler..
Kendi kafalarında kurar kurar kurar herşeyi içine atar kimseyle konuşamadığı için de sürekli sinirli stresli olurlar...
Herşeye sinir olur herşeye kızar ne dersen ters anlarlar... Yaptıklarını ona söylediğinde ona göre aslında herşey normaldir hiç bi sorun yoktur hatta davranışlarında bi değişiklik yoktur o eskisi gibidir. ( Farkına varamazlar bazen böyle davrandıklarının, bazende kendi yaptıklarını görmek istemezler)
Biraz sabret geçer bu dönemde... Her ilişkide olur böyle şeyler...

6-7 aydır böle diosun eğer bundan öncede tam tersiyse herşeyini anlatan biriyse yani demekki hayatında önmli bi değişim olmş demektir
ama her zaman sıkıntısını anlatmayan bundan dolayı sinir yapan bi yapısı varsa
bugünlerde geçicektir canım demekten başka bişe kalmıo

kendını biraz cek cnm bırak o senın üzerine düşsün
sorunu olan tek kişi değilsin benım de sorunlarım var de...o senle ilgilensin bıraz da

ennnn sıkıntılı anında bile sizin yanınızda biraz olsun yüzünün gülmesi biraz olsun mutlu olması beklenirdi bana göre.. her ilişkide şahısların problemleri olur ama sevgilinin üzülme canım hersey düzelir lafıyla bile hayat daha tatlı gelmeye başlar.. aylardır böyle sürüyorsa haklı olarak sorgularsınız bu durumu ve üzerinize de alınırsınız.. şahsen ben erkek arkadaşımın sorunları olduğu dönemlerde yüzünü güldüremiyosam onu dertlerinden alıp neşelendiremiyosam ben de sorgularım ilişkimizi..ben kendimden ve çevremden böyle gördüm böyle biliyorum dipteyken sondayken depresyondayken bi gülüşüyle hayata tutunduğumu bilirim.. etrafımdaki bi çok insan da huzur bulur ve dertleri hafifler sevdikleri sayesinde.. zaten ilişkinin bi amacı da bu deil midir ? hayatın yükünü bir nebze de olsa hafifletmek biri sayesinde gülümseyebilmek değil midir amaç ? sorgulamakta haklısınız bu ilişkiyi..

insan sevdiğinin yanındaysa ne dert kalır ne tasa.
herkesin kendine dert ettiği şeyler vardır zaman zaman ama bunu sana neden yansıtıyoki.
bence ilişkini gözden geçir mesafe koy araya aklı başına gelsin

ailesi seni istemiyor olabilir mi, sevgilinde bunu sana söyleyemeybilir haliyle, seninle alakalı bi problemmiş gibi geldi bana, yoksa anlatmakta bu kadar çekimser davranmazdı herhalde

ennnn sıkıntılı anında bile sizin yanınızda biraz olsun yüzünün gülmesi biraz olsun mutlu olması beklenirdi bana göre.. her ilişkide şahısların problemleri olur ama sevgilinin üzülme canım hersey düzelir lafıyla bile hayat daha tatlı gelmeye başlar.. aylardır böyle sürüyorsa haklı olarak sorgularsınız bu durumu ve üzerinize de alınırsınız.. şahsen ben erkek arkadaşımın sorunları olduğu dönemlerde yüzünü güldüremiyosam onu dertlerinden alıp neşelendiremiyosam ben de sorgularım ilişkimizi..ben kendimden ve çevremden böyle gördüm böyle biliyorum dipteyken sondayken depresyondayken bi gülüşüyle hayata tutunduğumu bilirim.. etrafımdaki bi çok insan da huzur bulur ve dertleri hafifler sevdikleri sayesinde.. zaten ilişkinin bi amacı da bu deil midir ? hayatın yükünü bir nebze de olsa hafifletmek biri sayesinde gülümseyebilmek değil midir amaç ? sorgulamakta haklısınız bu ilişkiyi.. [/QU

tamda anlattıgın gıbı...benım demek ıstedıgım bu halıyle ustume alınıyorum..yanımda guluyo guluyo bırden yuzu asılıyo..gecen gun artık btsn dedım o derece...sacmalama bılmem ne..ama artık sabrım tukendı

haklısın canım ya bak benim erkek arkadaşım depresyon tedavisi görüyor o derecede kötü yani kalbi inanılmaz çarpiyo sıkıntıdan biton maddi sıkıntısı var panik atak başlangıcı çıktı ama her gün beraberiz ve sadece yanımda gülümsüyo sen de eminim anlayişla karşilayıp yanında olmak için elinden geleni yapiyosundur ama bi yere kadar nazını çekebilirsin böyle giderse senin de psikolojini bozar canım yaa. açık açık konuş benim varliğim bile yüzünü biraz olsun güldürebilmeli de.. yanında olmak istiyorum yardımcı olmak istiyorum ama sen beni hep itiyorsun böyle olursa ben sana yardımcı olamam ki tam tersi benle olan ilişkin de bir sorun haline gelir de biraz tavrını koyarsan emin ol düzelecektir canım

canım bide böle bişi olamaz mı belkide sana anlatmak istedi doğrudan değilde alttan alta belkide tarzı öledir..sanada belki bazı sözleri dokunduğundan yada anlatmamasından sıkıldığından onu yaralayacak bi cümle kurduysan farkına warmadan..ama dediğim gb farkına warmadığından ve o da kendini geri çektiyse.
seni anlıyorum diyebilirsin ki ben anlatmasını bekliyorum o hala öle dewam edip bide üstüne iyice susarsa banane die haklısın derim..ama öğrenip yardımcı olmak istiyosan böle de düşünebilirsin hatta ona da sorabilirsin dediğim gb sana farkına warmadan kırıcı bişi söleyipte seni anlatmaktan kaçtın mı diye

canım bu ailevi sorunlar ister istemez insanın en yakınına yansıyo.. bu belli zor bir dönem.bunu atlatabilrse ne ala. 7aydır sabretmişsin,alttan almışsın .. karşına al bütün içinde olan soru işaretlerini ve sıkıntılarını dök ona.. ve bi çözüm bulalım de.böyle gitmez