Yardım

fdneng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
331
0
116
Kayseri
arkadaşlar oğlumu bakıcıya bırakacağım pazartesinden itibaren sabah 8 gibi emzirip bırakacağım 12 de döneceğim ama 10 gibi bakıcının beslemesi gerek sütümü sağıp bırakmayı düşünüyorum ama kaç mil bırakmalıyım ve geceden mi sağıp bırakmalıyım hiç buzluğa koymadan kafam karıştı yardım ederseniz sevinirim

canım ben doğduğundan beri sağarak veriyorum. hiç meme almadı çünkü. prof oldum diyebilirim sağım konusunda. en az 150 cc bırakman lazım...dolapta 24 saat buzlukta 6 ay durabiliyor...oda sıcaklığında 6 saat duruyor. o yüzden dolaba koymaya bilirsin sabah 6 da filan sağsan. sağılan sütü benmari usulü ısıtca. ısıtılmış sütü tekrar ısıtmıycan

canım ben doğduğundan beri sağarak veriyorum. hiç meme almadı çünkü. prof oldum diyebilirim sağım konusunda. en az 150 cc bırakman lazım...dolapta 24 saat buzlukta 6 ay durabiliyor...oda sıcaklığında 6 saat duruyor. o yüzden dolaba koymaya bilirsin sabah 6 da filan sağsan. sağılan sütü benmari usulü ısıtca. ısıtılmış sütü tekrar ısıtmıycan

canım sabah sağdığım sütü 10 gibi verecek ısıtmasına gerek var mı dışarda duracak çünkü

tabi ısıtması lazım soğur çünkü sonra midesi üşür

teşekkür ederim bişey daha aklıma takıldı çok sordum ama :) biberondaki sütün hepsini bitiremezse kalan süt dökülecek o zaman
bide geceden sağmak daha garanti olur dimi bazen sütüm az olabiliyor sabah çıkmazsa diye korkuyorum

canım bende sagarak vweriyorum aksamda sagabilirsin benim kızım su an 140-150 cc yiyor 3 saatte sen 2 saatte besliceksen oa gore ayarla artmasın sut yarın kendin dene bakalım kac cc iciyo

Back
X