yardım...

SUTASAYRAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
2.950
24
0
kızlar seçimimi yaptım özel bilge hastanesine gidicem özgül kurt hanımı tavsiye edenler var burda onun daimi doktorum olmasını istiyorum fakat gece doğumum oldu diyelim ve doğumda onun olmasını istiyorum gece kalkar gelirmiki..yarın ilk defa gidicem kontrole ve sorucam tabiki sorularımı ama ona herzaman ulaşabiliceğim bi numara olmasını istiyorum verirmi acaba numarasını yani kendi cep numaralarını mı veriyolar doktorlar..bi sıkıntım olduğunda rahatça ona ulaşmak isterim çünkü..

ben de araştırıyorum kaç gündür.hamile değilim henüz ama bu ay düşünüyoruz.g.o.p hastanesini istedim ama fiyatları çok uçuk.gecen bi komşum yaptı orda doğum sezeryan 2000 tl ye.normal de sanırım 1.500 tl ye yakın bişi.ben de istiyorum ki hamile kalma aşamasından doğum akadar hep aynı dr olsun.k.köy civarın da oturuyorum ve burda ki hastanelerden doğum için sanırım en çok tercih edilen yer.diş hekimi olan bir komşum ve bir başka komşum ve bi ark.ım bilge de doğum yaptı.ama dr.ları hangisiydi bilmiyorum.birinin ki cengiz beydi ama ben erk.dr istemiyorum.büyük ihtimalle özgül hanım olcak sanrım.sen kaç aylık hamilesin

[canım küçükköydeysen bilge hastanesini zaten sende biliyosun ben oraya gidicem sende oraya gidebilirsin...
ben 28+4haftalığım artık tek bi doktor ve hastane üzerinde durmak istiyorum...inş hayırlısı

bilge hastanesini çok araştırdım iyi bi hastaneye benziyo yarın kendi gözlerimle görücem

[canım küçükköydeysen bilge hastanesini zaten sende biliyosun ben oraya gidicem sende oraya gidebilirsin...
ben 28+4haftalığım artık tek bi doktor ve hastane üzerinde durmak istiyorum...inş hayırlısı

biliyorum tabi ki.3 ark ım orda doğum yaptılar dediğim gibi.içlerinden biri de dr zaten.ben de karar verdim bilgeye gidicem özgül hanıma.eğer memnun kalırsam hamile kalana ve doğum yapana kadar onla devam etmeyi düşünüyorum.sen de k.köy bilge hastanesine gidiceksin demi.sanırım başka yerlerde de var bilge hastanesi.doğum da ölcem korkusu yaşıyomusun hala peki

korku ve paniklerim hala devam ediyo tabiki ama şiddetli değil zaman geçtikçe şiddetlenir ama arkadaşların yorumları beni bi nebzede olsa rahatlattı...acaba herzman ulaşma imkanımız varmı doktorlara özgül hanıma..bi arkadaş yazmış çünkü gece doğumuma geldi die..
bende memnun kalırsam çağırıcam inş gelirde...muayene ücretleri hakkında bi bilgin varmı acaba

muayene ücreti 40 tl diye biliyorum artmadıysa eğer.doğuma zaten gelmesi gerekmez mi eğer dr o olursa.yani normal olan bu zaten.hamileliğin boyunca gitceksin doğuma başkasımı gelcek.böyle bir ihtimal var mı

canım bilmiyorum bende hani gecenin bi saati oldu diyelim yatağından kalkar gelirmi die tereddütüm var ayrıca bu ücret ssk lıyamı ya benim sigortam yok şuan 1 ay içinde yaptırıcam doğumda yararlanim die ama ssk lıya çok diğer özellerde 12 tl çünkü amaninnn

evet ssklı için 40 diye biliyorum.ara sorsana cnm tel.i al bilgenin.bilgi veriyolar tel.de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…