kızlar sevgilimle 4 yıldır beraberiz üniversitede tanıştık ayrı şehirlerdeyiz telefonla görüşüyorduk ayrıca 2 veya 3 ayda bir görüşüyorduk ilişkimiz olması gerektiği gibi sessiz sakin gidiyordu hergün aynı saatte günaydın ve iyi geceler mesajlarıyla kavgasız patırtısız gürültüsüz takki ben sıkılıncaya kadar son zamanlarda içimden telefona bakmak gelmiyordu cevap yazmak gelmiyordu acaba ben sevmiyormuyum artık diye düşünmeye başlamıştım ki ayrıldım ve şok geçirdi böyle birşey beklemiyordu ayrılmak istemedi ben ayrılmak istedim ve ayrıldık ama ayrıldıktan sonra ben mesaj yazmaya devam ettim o bana nasıl bitirirsin vicdanına hesap veremediğin için mi bana mesaj atıyorsun atma arama dedi, ben ondan özürdiledim barışalım dedim. O bana kırılan hiçbirşey eskisi gibi olmuyor dedi beni kendimle bırak yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi telefonu kapattı ne evine nede kendisine ulaşamıyorum ortak arkadaşlarımızda ulaşamıyor o kadar çok pişmanım ki onu o kadar çok seviyormuşum ki sanki bir yanım eksik gibi şimdide ulaşamama korkusu sardı ne yapmam lazım kızlar yaa akıl verin