YUBILE oluruna bırak Kayıtlı Üye 9 Mart 2013 633 0 46 İstanbul 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YUBILE #1 COK YAKIN ARKDSIMIN NIKAHI WAR we nıkah sahıdı olucam nasıl bırsey gıymeyelım bı zayıf we mınyonum
C catlakprof Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Şubat 2013 10 0 36 Ankara 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YUBILE #2 Nikahın durumuna göre değişir... Oda nikahı, Kokteylli salon nikahı, düğün salonu nikahı ve tabii ki gündüz mü? gece mi?
Nikahın durumuna göre değişir... Oda nikahı, Kokteylli salon nikahı, düğün salonu nikahı ve tabii ki gündüz mü? gece mi?
Z zynpahsen Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Şubat 2013 206 0 26 Bilecik 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YUBILE #3 sadece nikah olcaksa sade modelli hafif diz üstü dar bir elbise şık ayakkabılar elbisenin rengi sana kalmış tam anlatabileceğim bir resim bulamadım ama bunlara benzer bişeyler olabilir
sadece nikah olcaksa sade modelli hafif diz üstü dar bir elbise şık ayakkabılar elbisenin rengi sana kalmış tam anlatabileceğim bir resim bulamadım ama bunlara benzer bişeyler olabilir
YUBILE oluruna bırak Kayıtlı Üye 9 Mart 2013 633 0 46 İstanbul 20 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi YUBILE #4 catlakprof .!.: Nikahın durumuna göre değişir... Oda nikahı, Kokteylli salon nikahı, düğün salonu nikahı ve tabii ki gündüz mü? gece mi? Genişletmek için tıkla... gunduz kokteylıdegıl sadece takı falan takılıcak we nıkah kıyılıcak o kadar::)) kotu anlattım ama ıdare et
catlakprof .!.: Nikahın durumuna göre değişir... Oda nikahı, Kokteylli salon nikahı, düğün salonu nikahı ve tabii ki gündüz mü? gece mi? Genişletmek için tıkla... gunduz kokteylıdegıl sadece takı falan takılıcak we nıkah kıyılıcak o kadar::)) kotu anlattım ama ıdare et