lütfen cevap:
arkadaşlar bir yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum.her ay hüsrana uğruyorum.ama bu ay rahimime 2 gündür şiddetli ağrı var ölüyorum ayakta uzun süre duramıyorum.gece acillik oldum.adetime 9 gün var.kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı ama yinede ilaç vermediler adetin geçince tekrarlayalım dediler.böyle bir belirti olur mu sizce umudum olsun mu?
benim adet olmam gereken gunde cikmisti daha cok varmis biraz bekle sabretmek cok zor biliyorum ama baska yapacak bisey yok malesef cok umutlanip hayal kirikligina da ugramani istemem cok kotu oluyo o da cunku insallah vardir Allah gonlune gore versin canim
lütfen cevap:
arkadaşlar bir yıldır hamile kalmaya uğraşıyorum.her ay hüsrana uğruyorum.ama bu ay rahimime 2 gündür şiddetli ağrı var ölüyorum ayakta uzun süre duramıyorum.gece acillik oldum.adetime 9 gün var.kanda gebelik testi yaptılar negatif çıktı ama yinede ilaç vermediler adetin geçince tekrarlayalım dediler.böyle bir belirti olur mu sizce umudum olsun mu?
adet agrisi için daha erken olduğuna göre yerleşme agrisi da olabilir benim de adetime 10gün kala kasığım da yanma sizi gibi şeyler vardı pek önemsemedim ama hissediyodum farklı birşeyler olduğunu 5gün kala kanda gebelik testi negatif çıktı ama hala umudum vardı ve biliyodum çünkü bu ilk değil benim 3 düşük yaptım sonra adet günu idrar da pozitif çıktı ve şu an 32 haftalık hamileyim boşa ümit vermiş gibi olmayın ama nden olmasın ki