• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım :(

sevebilirim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
12
0
6
35
İstanbul
kızlar ben dul bir bayanım,ayrılıktan sonra yıllar önceki sevgilim beni sosyal ağlardan buldu,kendisi bir yengeç ve önceleri biraz daha sıcak bir ilgiyle görüşmeye başladık netten,telefondan.daha sonra 10 gün falan geçti ben bir fırsat bulup yanına gittim.orada aramızda tensel paylaşımda oldu.biraz yıllar sonra ilk görüşmenin verdiği tutukluk yada çekingenlikte oldu.daha sonra ben birtakım ciddi sorular sorunca çok net yanıtlar alamadım.hatta terslendim bile diyebilirim.yanından ayrılırken çok soğuk uğurladı.şimdide uzaktayız.o ilk aşırı samimi haller yok ama sadece gün içinde aklına gelirsem ara sıra msj atar,aramaya ailem var diye çekiniyormuş,flört ettiğimizi,birbirimizi bunca yıl sonra tanımamız gerektiğini söylüyor,herşey zaman diyor ama ben bir türlü gerçekten inanamıyorum.acaba sadece eğlence miyim yoksa gerçekten zamana mı bırakıyoruz diye.sizlerden yardım istiyorum acaba bitirmeye çalışıyor da yine o yapısındaki çekingenlikten mi söyleyemiyor,her şey çok hızlı gelişti,acaba gerçekten ne düşünüyor?eşi veya sevgilisi yengeç olanlardan yardım bekliyorum...
mesela msj atarsa atar,atmazsa sen at geç cevap verir,hediye yollamak istedim,özel günler dışında hoşlanmam dedi,günlük arama alışkanlığı nadirdir...bazen msjlarda sıcak bazen buz gibidir...yani ben akrebim çözemedim :( sadece kullanılıp atıldım mı ki dedim? arada uzun yılların geçmesi tabiki bir etken ama yinede tensel paylaşımdan sonra bu kadar soğukluk beni üzüyor... :43:

kızlar ben dul bir bayanım,ayrılıktan sonra yıllar önceki sevgilim beni sosyal ağlardan buldu,kendisi bir yengeç ve önceleri biraz daha sıcak bir ilgiyle görüşmeye başladık netten,telefondan.daha sonra 10 gün falan geçti ben bir fırsat bulup yanına gittim.orada aramızda tensel paylaşımda oldu.biraz yıllar sonra ilk görüşmenin verdiği tutukluk yada çekingenlikte oldu.daha sonra ben birtakım ciddi sorular sorunca çok net yanıtlar alamadım.hatta terslendim bile diyebilirim.yanından ayrılırken çok soğuk uğurladı.şimdide uzaktayız.o ilk aşırı samimi haller yok ama sadece gün içinde aklına gelirsem ara sıra msj atar,aramaya ailem var diye çekiniyormuş,flört ettiğimizi,birbirimizi bunca yıl sonra tanımamız gerektiğini söylüyor,herşey zaman diyor ama ben bir türlü gerçekten inanamıyorum.acaba sadece eğlence miyim yoksa gerçekten zamana mı bırakıyoruz diye.sizlerden yardım istiyorum acaba bitirmeye çalışıyor da yine o yapısındaki çekingenlikten mi söyleyemiyor,her şey çok hızlı gelişti,acaba gerçekten ne düşünüyor?eşi veya sevgilisi yengeç olanlardan yardım bekliyorum...
mesela msj atarsa atar,atmazsa sen at geç cevap verir,hediye yollamak istedim,özel günler dışında hoşlanmam dedi,günlük arama alışkanlığı nadirdir...bazen msjlarda sıcak bazen buz gibidir...yani ben akrebim çözemedim :( sadece kullanılıp atıldım mı ki dedim? arada uzun yılların geçmesi tabiki bir etken ama yinede tensel paylaşımdan sonra bu kadar soğukluk beni üzüyor... :43:

O kişi tam bir hayvanmış...ben bunu anlarım..

Bu noktada önce davranırsan kazanırsın canım.. Bırak onu terk et.. açıkça terbiyesizliğini sahtekarlığını yüzüne vur.. Ben olsam "senin amacın da niyetin de farklıymış.. iki gün önce arayan adam şimdi ailemi mi bahane ediyor! sen beni liseli çocuk mu sandın.Git bu yalanları çoluğa çocuğa anlat! sana güvenmekle hata yapmışım..bitti sakın arama" der bitiririm.. sürünsün!! fazlasıyla hak ediyor..

Üzerine düştükçe senden uzaklaşır..sende hediye göndereyim diyorsun!yapma arkadaşım.kendini küçültme.. zaten alacağını almış rahat.. karaktersiz işte... :ssz:

Bence şu burç olaylarını bırakın önce.
Karşınızdaki adam değil burcu yengeç olsa ne yazar, akrep olsa ne yazar ?

İstediğini alana kadar gayet iyi tavır sergilemiş aldıktan sonrada gerçek yüzünü göstermiş.
Yani sizden uzaklaşması ciddi olmadığını gösteriyor.

Sizde arayıp sormayın böyle birini, şımartmayın, ümitte bağlamayın derim.
Ara sıra mesaj yazması nadiren araması iletişimi tamamen koparmak istemediği için büyük ihtimalle.

Açık konuşayım; ihtiyaç duyduğunda arayıp ihtiyaçlarını giderebildiği kadın olmayın.
Bahsettiğiniz kişi sadece bu izlenimi verdi bana.

Bu adamdan uzaklaşın hemen.
Sizin de ilk buluşmada hemen tensel şeyler yaşamanızı doğru bulmadım. Sizi kolay lokma olarak değerlendirmesine neden olmuşsunuz.

benimde 7 8 yıl önce tanıştığım biri gibi
aynı şehirde okuduk ama birbirimizi tanımıyorduk okulun sitesinde tanışmıştık
istanbula geldi. bir gün görüştük böyle gözümün içine bakıyor vapura bindim peşimden kaybolana kadar baktı
bir ilgi bir ilgi sorma..
sorasında 3 5 gün telde konuştuk konu baktım konu cinselliğe geldi
beni yaşadığı şehre davet etti. evime gelirsin felan filan böyle muhabbetler..
ilk başta kötü niyetle bakmadım ama baktım ısrar ediyo gel diyo konular genelde cinselliğe gidiyor
benimle beraber olmak istiyordu
bende gelemem felan deyince soğuk davranmaya başladı sonrada arayıp sormadı

seni sevenle seni kullanmak isteyeni iyi ayırt et.. tamam cinsellik olabilir ama önce duygular gelişir bağlılık olur sonra araya cinsellik girer ve girdiği zamanda sizi birbirinize daha çok bağlaması lazım.. eger uzaklaştırıyorsa belliki ama ihtiyaçlarını gidermek

yukarıda arkadaşın dediği gibi burç olayına takılma.. seni yanıltır..
fazla iyi niyetli de olma.. yaptığı şeyleri burcuna çekingen olmasına veya ailesinin yanında olmasın bağlama
gerçekçi ol. seven insan arar ilgilenir bir şekilde belli eder. zaten sen anlarsın o zaman. böylede şüpheye düşmezsin

Burçla ne alakası var ki bu işlerin. Adam yengeçtir yükseleni farklıdır :40: Bu işler burçlarla ölçülmez. Adamın karakter yapısı ile alakalı. Uzatmadan bitirin bence. Beraber olurken çekimser değilmiş ama onu zamana neden bırakmamış :20: Birazda hata sizde aslında birden bu işe kalkışmanız yanlış şimdi kendinizi kötüde hissetmenize neden olmuş bu olay. Kolay bişi bu tavrınızla zorlaştırmışsınız. Bırakın gitsin.

Son düzenleme:
Back
X