Tamponlar alınınca rahatlarsınız. Ben tamponada rahattım gerçi. Şişliklerin inmesi zaman alacaktır. Ama tampon ve atelden sonra rahatlayacaksınızdır. daha çok yeni ... o yüzden bu sıkıntılar normaldir. geçmiş olsun :)
Tamponlar alınınca rahatlarsınız. Ben tamponada rahattım gerçi. Şişliklerin inmesi zaman alacaktır. Ama tampon ve atelden sonra rahatlayacaksınızdır. daha çok yeni ... o yüzden bu sıkıntılar normaldir. geçmiş olsun :)
okyanus suyu bende bi işe yaramadı. doktoruma söyledim başka bi temizleyici vermişti tıkanıklık için.
merak etme geöecek ama bunlar ilk başlarda çok normal. farklı ir durum varsa doktorunla konuş derim. ama inan geçecek. burun etlerinde yerinde kalır :) okyanus suyundan geri çıkması normal sonuçta içindeki pisllikleri dışarı atıyor. sen temizleyemiyeceğin için çok normal .
tamponun alındığı halde burnuun tıkalı olmasının sebebi yeni ameliyat oldun ve burnunun içindeki şişlikler tıkıyor ve burnunun üstündeki alçı bendede öyle olmuştu çünki. anca alçın ve atelin alındıktan sonra rahatlarsın burnunun tıkanıklığı açılır