yardım

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
35
İstanbul
Kızlar sorun değil de aslında sadece öğrenmek istedim. Benim burnum önden biraz geniş yandan da ucu biraz düşük. Ameliyat çok düşündüm de biraz korku biraz maddi birazcıkta manevi sıkıntılar var. Şu an biriktirmisim var ameliyat olanlar hangi doktor ve ne kadara olduklarını yapabilirler mi acaba???

Kızlar sorun değil de aslında sadece öğrenmek istedim. Benim burnum önden biraz geniş yandan da ucu biraz düşük. Ameliyat çok düşündüm de biraz korku biraz maddi birazcıkta manevi sıkıntılar var. Şu an biriktirmisim var ameliyat olanlar hangi doktor ve ne kadara olduklarını yapabilirler mi acaba???

canım bende çok korkuyordum doktorum muhammet dilber 7000 tl 23 gün oldu çok rahatım ağrım sızım hiç olmadı...

Benim burnumdaki tek sorunda onden genis gorunmesiydi bide kalin derili oldugumdan doktorlar karismak istemiyordu zor derim var diye istedigim burunda kucuk ve kalkik bir burun oldugu icin oyle sekil almaz ameliyat etmeyiz dediler neyse sonra 4 sene arastirmanin doktor doktor gezmenin sonucu emre ilhani buldum ve ameliyat oldum cok cok memnunum tek tavsiye edebilecegim doktordur kendisi:) ben 2 sene once 5500 e olmustum ben nisan ayinda 8000 tl olcak sanirim. Benim size tavsiyem akliniza yatan doktorlarla gidip gorusmeniz doktorun icinize sinmesi cok onemli 4 sene gezmedigi doktor kalmamis biri olarak soyluyorum bir de benim gibi mukemmelliyetciyseniz daha zor:) genis burnu her doktor yapmak istemez yapsa da cok kucultemez o yuzden cok iyi arastirin umarim burnunuz istediginiz gibi olur:)

bende ilk ameliyatımdan sonra çok sıkıntı yaşadığım için iyice araştırıp Emre İlhan ı buldum ve ona düzelttirdim.henüz 20 gün olmasına rağmen hem görüntü hemde fonksiyon olarak çok memnunum..benimde tavsiye edebileceğim kesinlikle Emre İlhan..

Back
X