yardım

ay__060

İnanç Sabır Dua❤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6.401
6.897
248
Adana
çok büyük bir dert degil pekala farkindayim ama bilgilendirilmek istiyorum ve bu konuyu başka nereye açabililecegime dair bir fikrimde yok.
bilgi almak istedigim konuya gelince bn bir arkadasima(kendisi bulundugum il dışında başka bir ilde) bir kaç hediye göndermek istiyorum kargonun ucretlerinin hizmet bedeline gore degistigini biliyorum ama ucret konusunda bir fikir sahibi olmam gerekiyor umarim yardimci olabilirsiniz.birde buraya neden yazdn derseniz bu forumda her konuda o kadar bilgili hanmlar gordum ki internetten sacma bir arastirmaya girismek yerine buradan dha dogru bilgileri tercih ettim.gerekirse aramizdaki km yi de yazabilirim şimdiden teşekkurler

Hediyenin agirligi ve buyuklugu ne kadar tahminen. Mesela daha dun 10 litre hacminde toprak satin aldim 7.5 lira odedim kargosuna..10 lirayi asmaz zaten.

10 lirayı geçebilir o göndereceğiniz şeye bağlı. Eğer ağırlığı ve kapladığı yer büyükse bedeli de fazla olur. Ptt ile göndermeyi düşünün derim.

Agir bi koli flnsa 10u cook gecer. Kargo sirketinin (y ile baslayan) hedaplama bolumu var. Ordan hesaplayabilirsin..

Göndereceğiniz şeyin ağırlığıyla alakalı tartıp öyle paketlerler ptt kargo daha uygundur diğer kargolara göre kendi sitesinde ağırlıklarına göre ücretlendirmesi yazıyor göndereceğin şeyin ağırlığını biliyorsan ptt kargo ücretlendrme yazarsan google karşına cıkan formu doldurursan ucretı hesaplatabilirsin :)

Son düzenleme:
Hediyenin agirligi ve buyuklugu ne kadar tahminen. Mesela daha dun 10 litre hacminde toprak satin aldim 7.5 lira odedim kargosuna..10 lirayi asmaz zaten.

Ben de 10 lirayı geçmez diye biliyorum

10 lirayı geçebilir o göndereceğiniz şeye bağlı. Eğer ağırlığı ve kapladığı yer büyükse bedeli de fazla olur. Ptt ile göndermeyi düşünün derim.

Agir bi koli flnsa 10u cook gecer. Kargo sirketinin (y ile baslayan) hedaplama bolumu var. Ordan hesaplayabilirsin..

Çok tesekkur ederim :)

ptt ile gönderin
en uygunu o diye biliyorum

peki ptt ile gndermek icin yakindaki herhangi bir ptt subesinden gonderilebilir mi kargo

ptt ile gönderin
en uygunu o diye biliyorum

peki en yakin pttt subesinden gonderebilir miyim kargoyu yoksa belli basli yerler mi alir

Hiçbir şey yok ki yazında.
Neredesin nereye ne göndereceksin?
Biz nereden bilelim bunları?
Buraya efor harcayacağına kargo şirketlerine sorsan daha kolay olmaz mı?

Hiçbir şey yok ki yazında.
Neredesin nereye ne göndereceksin?
Biz nereden bilelim bunları?
Buraya efor harcayacağına kargo şirketlerine sorsan daha kolay olmaz mı?

neden yazdigimi zaten belirttim yardim etmek istemiyorsaniz yazmayabilirsin sagolsun cogu insan yardim etti.

Normal bi kargoyla gönderirseniz pahalı 25 tl istediler ufacık pakete ığdırdan istanbula ptt de ise aynı ağırlıkta koliyi 7.5 tl ye gönderdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki herhangi bir subesinden mi

peki ptt ile gndermek icin yakindaki herhangi bir ptt subesinden gonderilebilir mi kargo

Bazı yerlerde evet her ptt şubesi alıyor ancak genellikli büyük nüfuslu yerlerde kargo için ayrı bir şubeleri oluyor. İnternet sayfasından bulabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…