yazistigim ilk kisi sizsiniz buna cok sevindim öncelikle
cevaba gelecek olursam mantikli bisey söylemez ama kocan olsam bile benim erkek erkege konustugum seyler var bende senin arkadaslarinla konustuklarini bilmek istemem der
inanin cokdoluyum arkadaslar
google dan mi giriyosun casus programina
merhaba arkadaslar buraya ilk konumu aciyorum umarim bana yardimci olursunuz
ben fazla bilgisayarla ilgim olmamakla beraber sizden yardim istiyorum nolur bana yardim edin icimi kemiren biseyler var uykum kacti sahurdan sonra u
yuyamadim.
kizlar esim bana hic kendiyle alakali yani internetteki kayitli sayfalarin hesap numaralarini sifrelerini söylemez misal facebook adresini sonra e posta adresini felan bilmem söylemez.nerlere giriyor kiminle ne yazisiyor bilmiyorum asla söylemiyor.hep bunlar benim icin birer soru isaretleriydi ama artik bilmek istiyorum neler yapiyo.bildigim tek sey history gecmisine gitmek ondada sadece sifrelerini bilemedigim hotmail sayfasina girdigini görmek .benim sorum sizlere bir casus programi yüklemekten bahsetmistiniz biaralar.bana bunun nasil yüklendigini söylermisiniz ,olumun yardimiyla o programi yüklemek istiyorum ,sizlerin yardimiyla
okuyup yardim ederseniz sevinirim
ya adm dogru dürüst cevap bile vermiyor sadece üzülmüs gibi yapiyor surat asiyor ama yinede vermiyor olayi tartismaya döküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?