• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim

lale0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
285
274
103
35
Almanya
merhaba arkadaslar buraya ilk konumu aciyorum umarim bana yardimci olursunuz
ben fazla bilgisayarla ilgim olmamakla beraber sizden yardim istiyorum nolur bana yardim edin icimi kemiren biseyler var uykum kacti sahurdan sonra u
yuyamadim.
kizlar esim bana hic kendiyle alakali yani internetteki kayitli sayfalarin hesap numaralarini sifrelerini söylemez misal facebook adresini sonra e posta adresini felan bilmem söylemez.nerlere giriyor kiminle ne yazisiyor bilmiyorum asla söylemiyor.hep bunlar benim icin birer soru isaretleriydi ama artik bilmek istiyorum neler yapiyo.bildigim tek sey history gecmisine gitmek ondada sadece sifrelerini bilemedigim hotmail sayfasina girdigini görmek .benim sorum sizlere bir casus programi yüklemekten bahsetmistiniz biaralar.bana bunun nasil yüklendigini söylermisiniz ,olumun yardimiyla o programi yüklemek istiyorum ,sizlerin yardimiyla
okuyup yardim ederseniz sevinirim

Peki eşinize demediniz mi şifreleri neden vermiyrosun diye??

Birşey mi gizliyor da vermek istemiyor, acik acik söyleyin bu durum hoşunuza gitmediğini..

yazistigim ilk kisi sizsiniz buna cok sevindim öncelikle
cevaba gelecek olursam mantikli bisey söylemez ama kocan olsam bile benim erkek erkege konustugum seyler var bende senin arkadaslarinla konustuklarini bilmek istemem der

dedim demesine de pek umursamiyor bana güvenmiyomusun felan diyor

yazistigim ilk kisi sizsiniz buna cok sevindim öncelikle
cevaba gelecek olursam mantikli bisey söylemez ama kocan olsam bile benim erkek erkege konustugum seyler var bende senin arkadaslarinla konustuklarini bilmek istemem der

Ne guZel iste seninkileri de hic kurcalamaz .. Ama tabi guvenmiyorsanz bi yolunu bulup ogrenin .. Benim esim face filan kullanmiyo ben actim onun adina herkes o kullaniyo saniyo ama ben paylasiyorm işkolik benimki biraz ;) bisi yoktur sen icini ferah tut bence

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Casus yazilimlar diye aratin netten. Zaten sayfalari cikiyor. Nasil yuklenecegini de acikliyorlar sanirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
ya adm dogru dürüst cevap bile vermiyor sadece üzülmüs gibi yapiyor surat asiyor ama yinede vermiyor olayi tartismaya döküyor

google dan mi giriyosun casus programina

evet casus yazılımlar yazın oraya çıkıyor hepsi.ücretli ama sanırım.eşinizin durumu garipmiş cidden ama anlamadan,emin olmadan üzmeyin bu kadar kendinizi.umarım birşey çıkmaz

Son düzenleme:
Sizin face felan yok sanırım, varsada hicmi merak etmiyor eşin?

Sana güvendiği icin bakmiyordur özeline müdahele etmiyordur..

ama biz kadınlar herseyi bilmek isteriz:17:, güven olsa bile.
Siz bence bilgisayardan ve bu programlardan anlayan birinden yardim alın.
Umarım şüpheniz yersizdir, bi bayanla konuştuğunu öğrenseniz, tepkiniz ne olurdu?:18:

Once adini bi google dan arat yada facete adini nasil yazdiysa o sekilde arat bilgisayar basindayken bikac kere arkasindan gec napiosun die boynuna saril bisiler ogren bunun disinda historyde gorunen mail adresleri googledan arat ben ole cok sey buluom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaslar buraya ilk konumu aciyorum umarim bana yardimci olursunuz
ben fazla bilgisayarla ilgim olmamakla beraber sizden yardim istiyorum nolur bana yardim edin icimi kemiren biseyler var uykum kacti sahurdan sonra u
yuyamadim.
kizlar esim bana hic kendiyle alakali yani internetteki kayitli sayfalarin hesap numaralarini sifrelerini söylemez misal facebook adresini sonra e posta adresini felan bilmem söylemez.nerlere giriyor kiminle ne yazisiyor bilmiyorum asla söylemiyor.hep bunlar benim icin birer soru isaretleriydi ama artik bilmek istiyorum neler yapiyo.bildigim tek sey history gecmisine gitmek ondada sadece sifrelerini bilemedigim hotmail sayfasina girdigini görmek .benim sorum sizlere bir casus programi yüklemekten bahsetmistiniz biaralar.bana bunun nasil yüklendigini söylermisiniz ,olumun yardimiyla o programi yüklemek istiyorum ,sizlerin yardimiyla
okuyup yardim ederseniz sevinirim

Şüphelendiğiniz birşeyler var sanırım , şifreleri alınca ne görmek istiyorsunuz :44:

ya adm dogru dürüst cevap bile vermiyor sadece üzülmüs gibi yapiyor surat asiyor ama yinede vermiyor olayi tartismaya döküyor

Şüphe uyandıran bir durum mu var ki?

Ben evli değilim, ama eşim benden face, email şifrelerimi falan istese çok bozulurum. Nedir bu güvensizlik, özele müdahele bu kadar? Hayır mesela face kullansam, orada benim bayan arkadaşlarım olacak, onların yalnız bayanlarla paylatığı fotolar falan oluyor, benim eşim niye face'ime de girsin de arkadaşlarımın fotosunu görsün, ya da bana yazdığı maili okusun.

.

E niye ne oldu ki,hani bir guven sorunu mu yasiyosun esinle ilgili,suphelendigin birseyler mi var..niye ogrenme geregi duydun ki sifrelerini..garip geldi...

Back
X