Yardim..

ikrasu

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
58
2
286
35
Antalya
Kızlar iki gündür test yapiyorum silik ikinci çizgi var. Dub kan tahlili verdim beta HCG 27 cikti.doktor a yarin gidicem ama korkuyorum değer düşük diye normalde adet düzensizliği vardır 40 günde 45 günde adet olurum. Son adet tarihimm 26 mayis. Sizce değer normal mi kimyasal olabilir mi ..karin agrim ve kasilmakari. Var. Bu durumu yasayanlar yardim edebilir mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuzum konunu okudum ama ben bukonulari hic bilmiyorum.malum cocugum olmadi daha.insallah Allah sanada kismet etmistir .mmutlu haberlerini beklerim.

Dun yeniden baktirdim değer 103 olmuş. Haftaya doktora gidicem hayirlisi artik.

Hayırlı uğurlu bol sağlıklı olsun canım :) hamilesin :) Ama sana tavsiyem doktora gitmek için acele etme.Kan değerin 2 binlerdeyken git.çünkü kese hemen gözükmüyor , kalp atışı 6 haftada ancak duyuluyor. O bekleme süresi adamı öldürüyor. Acaba kesem gözükecekmi, kalbi ne zaman atacak. Ben 6+4 günlükken gittim doktora hem kesemi gördüm hem kalp sesini :)

Kızlar iki gündür test yapiyorum silik ikinci çizgi var. Dub kan tahlili verdim beta HCG 27 cikti.doktor a yarin gidicem ama korkuyorum değer düşük diye normalde adet düzensizliği vardır 40 günde 45 günde adet olurum. Son adet tarihimm 26 mayis. Sizce değer normal mi kimyasal olabilir mi ..karin agrim ve kasilmakari. Var. Bu durumu yasayanlar yardim edebilir mi

canım benimde son adet tarihim 26 mayıstı.26 haziranda kan testi yaptırdım hcg 720 çıkmıştı.şimdi 6 haftalık hamileyim. Hamilelikte kasılma ağrı oluyormuş. Benimde sağ kasığıma ağrı giriyor.

Ya bende 12 gündür hasta olmyorum 2test yaptim negatif pek guvenlr bir test degilmis sonra bir tane daha test aldik o 100/98 sonuç diyor oda negatif cikti sonra silik bir cizgi daha cikti hala hasta olmadim bende cok fenayim ne yapcam bilmiyorum

merhaba arkadaşlar adetim 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı ama hiç bir adet belirtimde çok halsizim aşırı uykum geliyo ve zor nefes alıyorum .acaba hamilemiyim yardımcı olun test yapıp negatif cıkıp hamile oldugunu ögrenen varmı...kafam çok karışık. ilk hamileligimdede adetim geçtikten 15 gün sonra silik olarak çıkmıştı teste.

Aynısı gıbısı bende oldu degerler normal artmadı hergun degerlerın cıft katı artması lazımmıs.yanı 27 ıse yarın 80 cıvarı olması lazım yarın falam.benımkı rahım agzı gebelıgı cıktı aldılar psıkolojım okadar bozuldukı.ıns normal hamıssındır.

Bugün doktora gidebildim. Bir daha değer õlçtürmedim. Kese göründü. Bir kaç test istedi. Ayrıca doktor iki günde iki kati artmaz her zaman dedi. Benim hesabima gire 3600 olacak değer doktor tahminen 1600 buldu. Dua edin lütfen kizlar. 9 unda randevum var yine kalp atisi için.

anlattın mı doktora ağrıyı neden oluyormuş

Agrim 3 gün surdu geçti.doktora yeni gittim ama geçince sormadim. Yerleşme kanamasi idi galiba. Stres olmamak için de girmedim siteye o yüzden geç yazabildim.

Hayırlı olsun ikrasu

Back
X