• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım :(

heryerde indirim var ama herkes talan etmiş mağazaları bulamadım pek bir şey.
Birde 34 bedenden az daha zayıfım 36 bedende olan mağazalarda kıyafet bulamıyorum.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için bu arada iyiki varsınız:16::16:
aramaya devam:43::43::43:

Machka diye bi magaza var biliyosan git derim coo sik elbiseler var. Diz hizanda sik bisey alman lazim gunduzse. Istanbuldaysan fatihe de bakabilirsin.

ilk linkini verdiğin beyaz elbise güzeldi. Evde olacaksa sade olabilir elbette. Saçını ona göre biraz abartılı yaparsın dengelersin. Benim nişan elbisem de beyaz ve sadeydi. Herkes beyaz nişan elbisesi mi olur. Bu kadar sade nişan elbisesi mi olur dedi. Ama ben saçımı aksesuarlarımı o kadar uyumlu kullandım ki. Sonuca herkes bayıldı ve şaşırdı. Bir de erkeğin, kızın giydiği absürd renkteki elbise ile aynı renk kravat takması olayı beni bayıyordu o yüzden de bu durumu yaşamayacak renkler tercih etmeye çalışmıştım.

Bu arada en son gönderdiğin elbise cidden çok salaş :).

nişan benim değil :) nişanlımın kardeşinin.kızı da çok sevmiyorum ama annesi arayıp aldın mı elbise diyince telaş oldum. :)

Machka diye bi magaza var biliyosan git derim coo sik elbiseler var. Diz hizanda sik bisey alman lazim gunduzse. Istanbuldaysan fatihe de bakabilirsin.

ay aynı machka dan mı bahsediyoruz bilmiorum ama ben daha öğrenciyim yahu 1 maaşımı da o nişan için veremem hahahaha:27::27::52::52:
ama o markayı biliorum 10 numara :ssz:

Lütfen siyh giymeyin hepsi birbirine benziyor:50:

ay aynı machka dan mı bahsediyoruz bilmiorum ama ben daha öğrenciyim yahu 1 maaşımı da o nişan için veremem hahahaha:27::27::52::52:
ama o markayı biliorum 10 numara :ssz:

Nisanli bi kizin ogrenci oldugunu dusunmemistim :1:

bu arada beden sorunu varmış aynı benim gibi...
asla netten almayın sonra tadilatıyla çok uğraşılıyor.
ben de bayram için bakıyorum ama bulamadım henüz bir şey

bu arada beden sorunu varmış aynı benim gibi...
asla netten almayın sonra tadilatıyla çok uğraşılıyor.
ben de bayram için bakıyorum ama bulamadım henüz bir şey

şuana kadar internetten 3 kere alışveriş yaptım.Onlarda üzerime olmadı heba oldular boş yere güvenemiyorum aynen :(

Kızlar zırt pırt konu açar oldum ama bulamadım bir çözüm annemler yok tatildeler arkadaşlarımda kalmadı burda bir siz varsınız akıl vericek.Nişanlımın kardeşinin nişanı var haftaya ve ben ne giysem karar veremedim.Az önce nişanlımın:50::50::26: annesi aradı ne giycen buldun mu işte nişanlını al git alın burdakiler 7 yıl boşuna beklememiş xxx desinler falan dedi canım sıkıldı.ben zaten kıza iyice kıl kaptım çok özenmiyordum aman giyerim bir şey diyordum ama şimdi ne alsam bilemedim.

Size sorum şu şimdi nişan düğün salonunda gündüz olcak.Ne tarz bir şey giyilir çok tecrübesizim bu konularda abiye çok abartı olur dimi ? ya da mango berska gibi yerlerden kalem düz elbiselerden mi alsam? Bir de nişanda bana taktığı bilezikleri takmak zorunda mıyım yaa uffff :((((:28::28::26::26::5::5:

bence sade ve çık yani zarif bir balık abiye giymelisin

Back
X