- Konu Sahibi aydanntugutt
-
Ablalarim yapacaginiz yorumlar icin tesekkurler simdiden .derdim ise ozguvensiz olmam cnku ben bunu kiloma bagliyorum .cokozguvensizim birde hoslandigim cocukla onun sevgilisi daima gozumun onunde ben cok mutsuzum ben onu 4 yildir seviyorum ozguvenim yok diye beni begenmez dusuncesiyle hic hoslandigimi belli edemedim ama 1 yildir kizin biri geldi ve kapti cocugu ve benim kizla aram iyi durmadan anlatiyor iliskileriniayrilmalari icin hicbir zaman beddua etmdim ama artik dayanamiyorum . Ve ozguvenim yerine gelsin istiyorm
KiloluKilolu musun çok mu zayifsin
Kilolu
Ben özgüvenin kiloyla ya da başka fiziki etkenlerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
özgüvenin kiloyla falan alakasi olduğunu düşünmüyorum. Bende kiloluyum ama kocama ilk seni seviorum diyen bendim.bu cesaretle alakalı. Ama sizin durum artık değişmiş. Onun artim sevgilisi var. Lütfen Kendinize baska uğraşlar bulun.Ablalarim yapacaginiz yorumlar icin tesekkurler simdiden .derdim ise ozguvensiz olmam cnku ben bunu kiloma bagliyorum .cokozguvensizim birde hoslandigim cocukla onun sevgilisi daima gozumun onunde ben cok mutsuzum ben onu 4 yildir seviyorum ozguvenim yok diye beni begenmez dusuncesiyle hic hoslandigimi belli edemedim ama 1 yildir kizin biri geldi ve kapti cocugu ve benim kizla aram iyi durmadan anlatiyor iliskileriniayrilmalari icin hicbir zaman beddua etmdim ama artik dayanamiyorum . Ve ozguvenim yerine gelsin istiyorm
Ablalarim yapacaginiz yorumlar icin tesekkurler simdiden .derdim ise ozguvensiz olmam cnku ben bunu kiloma bagliyorum .cokozguvensizim birde hoslandigim cocukla onun sevgilisi daima gozumun onunde ben cok mutsuzum ben onu 4 yildir seviyorum ozguvenim yok diye beni begenmez dusuncesiyle hic hoslandigimi belli edemedim ama 1 yildir kizin biri geldi ve kapti cocugu ve benim kizla aram iyi durmadan anlatiyor iliskileriniayrilmalari icin hicbir zaman beddua etmdim ama artik dayanamiyorum . Ve ozguvenim yerine gelsin istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?