yardim:(

aydanntugutt

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
175
2
33
İzmir
Ablalarim yapacaginiz yorumlar icin tesekkurler simdiden .derdim ise ozguvensiz olmam cnku ben bunu kiloma bagliyorum .cokozguvensizim birde hoslandigim cocukla onun sevgilisi daima gozumun onunde ben cok mutsuzum ben onu 4 yildir seviyorum ozguvenim yok diye beni begenmez dusuncesiyle hic hoslandigimi belli edemedim ama 1 yildir kizin biri geldi ve kapti cocugu ve benim kizla aram iyi durmadan anlatiyor iliskileriniayrilmalari icin hicbir zaman beddua etmdim ama artik dayanamiyorum . Ve ozguvenim yerine gelsin istiyorm

bu durumda hem özgüvensiz,hem kotu kız oluyorsun..arkadasının sevgılısı artık o çocuk!

Sen o cocugu bosver de yediklerine dikkat etmeye, spor yapmaya basla. Saclarina, cildine iyi bak, git guzel bir parfum al, tertemiz, bakimli ol. Hobiler edin. Ozguvenin yerine gelsin, piriltini digerleri de fark etmeye basladiginda o cocuktan cok daha iyilerini sen kaparsin

Arkadaşlığınızı bir bitir bence önce
Bir içini rahatlat ..Sonra belki sevmediğini farkedeceksin..
Ayrıca bir yandan da kendine bakmaya özen göstermeye başla ne dersin?

Ozguveninizi su tarz seylerle kaybetmeyin kimse cirkin degildir ama ne kadimlar var kolundaki erkekler tvden cikmis gibi sebep ozguven iste ve malesef kucucuk seyden nem kaparak onlarada firsat veriyoruz sonra aldatiyorlar yani essegin aklina karpuz kabugu dusuruluyor iste

Hoşlandığınız çocukla gerekli ortamı oluşturup 4 yıl önce sohbet edip reddedilseydiniz bile bu acıyı senelerdir yaşıyor olmaz, duygularınızı belli ettiğiniz için de onun başkasıyla yaşadığı ilişkinin detaylarını duymazdınız.

Öz güveni olmayan insan kısır döngü yaşar.

Kendine güvenmediği için sessiz kalır, sessiz kaldıkça güveni tümden yıkılır.

Başkaları sizden daha güzel, başarılı, yetenekli vs olabilir.

Ama tüm iyi ve kötü yönlerinizle sizden sadece bir tane var..

Dünya kadar servetiniz olsa hepsini feda etseniz bir gözünüzün, tek kolunuzun yedeğini bulamazsınız.

Ne kadar özel olduğunuzu fark edin ve bunun keyfini çıkarın.

Öz güvenli olmak istiyorsanız baş rolü olduğunuz hayatınızda figüran gibi davranmayın.

2,3 Kisi disinda yrum yapanlara cok.tesekkur.ediyorum tavsiyeleri dikkate alicam.ama o basi kisilerede tesekkur ediyorum konu tam bilmeden beni kotu kiz yerine koydunuz ben sevdigim cocukla arkadastim sevgilisi bnle arkadas olmak istedi .yargilamadan once insanlarin psikolojilerinide dikkate almalisiniz

Sanırım özgüven eksiliğinin sebebi fazla kilolar.Burada yapman gereken destek alarak zayıflamaya çalışman yoksa tek başına yapamazsın.Artık kendine bir dur demenin zamanı gelmiş.Sebep olarak;Bunu kendin için yap... Sevdiğin konusunda bir şey diyemeyeceğim.Hayatta başarılar...

özgüvenin kiloyla falan alakasi olduğunu düşünmüyorum. Bende kiloluyum ama kocama ilk seni seviorum diyen bendim.bu cesaretle alakalı. Ama sizin durum artık değişmiş. Onun artim sevgilisi var. Lütfen Kendinize baska uğraşlar bulun.

Acı ama gerçek bir tespit yapayım mı...Zayıflasan ve özgüvenin yerine gelse bile artık o çocukla bir ilişkin olmayacak.
Olan olmuş,o artık arkadaşının aşkı kategorisine girmiş.Arkadaşından ayrılıp seninle olması etik değil.
Bundan sonrasını kendin için başarmalısın.Arkadaşınla samimiyetini azalt,en azından ilişkilerini duymamış olursun.
Hedefin o çocuğu kazanmak değil özgüvenini kazanmak olsun.İlk olarak kilo vermeye çalış.
Ondan sonra dışa açılıp yeni insanlarla tanışırsın.

ee kuzum ya
ayrılsalar ne olcak
başka biri gelip kapıcak

senin de değdin gibi
önce kendi sorunlarını çöz

özgüvensizim diyim o perdenin arkasına saklanmak
yanlız sana zarar verir

bazen kilolarınlada barışık olmalısın
yada öyle görünmelisin
çünki sen takarsan
karşındaki bu zaafiyetini kullanır

beddua kısmına gelince
valla et isteren
ama onların üzerinde ki hakkın ne ki

her ne olursa olsun o artık arkadasının sevgilisi ve sana düşende uzak durmak,önce kendın için bir şeyler yap sonra yeni ufuklara ac kendını

Ne dememizi bekliyorsun sende onun elinden çocuğu kap tekrar özgüvenini geri kazan dememizi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…