yardim):

sefikaakif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
27
8
Ya kozlar asiri bel ve klasik agrim vardi adetim gecikmedi tam yeni günüydü dayanamdm gebelik testi aldim çift czgi cikti kan testi verdim bugün yarin sonuç alcm ama ben beş gün önce kolumdan emar ve röntgen cekindm sizce bisey olur mu korkyrm aklima taklidi boyle bisey yasayan varsa içimi rahatlatsa):

Cnm merhaba ben boyle bır durum yasamadım ama bir sorun olacagını da sanmıyorum. Cunku benım bır yakınım yumurtalıklarında kıstı oldugu ıcın 3aylık hamilryken emar cektırdı cok sukur bebege bır zararı olmadı. Hem daha senın cok yenı etkilenmez die dusunuorumm

kızlar iyi akşamlar son regl tarihim 16ocak bu ay 13 civarı olmam gerekir adetime 9 gün var ama pazar günü kahverengi kanamam başladı ve devem ediyor aslında çok değil ama rahatsız edici başına böyle birşey gelen var mı? kasıklarımda ara ara sancılar var aşrı mide yanması çekiyorum ve ağrısı pazar gününden beri günlerim iğrenç geçiyor hastaneye gitmeyede artık korkuyorum böyle bısey yasayan oldu mu

Ben de dört GN önce filan baslamisti kahverengi akinti olurdu çok da heveslendrmek istemem ama sen yine de dikkat et şahsen ben deglmdr sanydm asidi ksk agrilarimla başladı rastgele test yaptı.pozitif cikmisti

yerlesme kanaması kac gun surer 9 gundur kahverengı kanamam var reglı tarıhım 13 uydu ama 1 ınden berı kanamam var

Merhaba arkadaslar ..
Banada yardimci olabilirmisiniz gebelikten supheleniyorum ama emin olmadan test de yapip hayal kirikligi yasamak istemiyorum :KK43:

İnsan çok hevesleniyo yoksa da çok uzuluyo ben hic beklemdgm zaman da oldum 1 aylik olmus nerdeyse kasik agrimla rastgele denedm test pozitif cikmisti inşallah Rabbim isteyene hayirli zamanda nasip etsin

X