yardım :(

nehir ates

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2015
8
0
35
Arkadaşlar ben hamileyim hamile olduğumu bilmeden daha doğrusu test sonucum negatifken biçok ilaç kullandım bunlardan biri x grubunda olan bir ilaç böyle bu durum yaşaysn varmı çok korkuyorum bişey olmasından :KK43:

Arkadaşlar ben hamileyim hamile olduğumu bilmeden daha doğrusu test sonucum negatifken biçok ilaç kullandım bunlardan biri x grubunda olan bir ilaç böyle bu durum yaşaysn varmı çok korkuyorum bişey olmasından :KK43:
varya rabbimin izniyle bir şey olmaz bende hamile olduğumu bilmeden bebek 1.5 aylıkken düştüm sonra denize gitmiştikkarnımın üstüne yattım rabbim korumuş ama bebeğimi o zaman bilmydu hamile olduğumu

Bende test sonucuna güvendim negatifti 3 gün sonra pozitif geldivuykularım kaçıyor günlerdir sevinemedim bile tam

daha hamile oldugunu anlamadan kullandigin ilaclardan birsey olmaz.cunku hamilelik belli deyil ama ogrendikten sonra kullanirsan bebege zarar verir.internette bakabilirsin yaziyor halilelik sitelerinde.iyi dusun bebek gorunmemesi normal ilk kese gozukur sonra bebek iyi dusun iyi olsun

İnş ya kullandığım ilaç riskli bi ilaç olmasa bu kadar düşünmezdim ama dediim gibi test negatif gelince aklıma gelmedi :KK43:

Korkma cnm bende 2 ay önce doğum yaptım hamile oldugumu bilmiyordum nezle olmustum çok ilaç kullandim çok şükür bebegimin sagligi yerinde bebek küçük oldugu için etkisi olmuyormus ınşallah sağ salim kucagina alirsin

Merhaba,hayirli olsun icini ferah tut allahin izniyle birsey olmaz .bende bilmeden idrar yollarim icin antibiyotik kullandim. Senin gibi Birkacgun once birsey cikmamisti teste. Ve rahatsizlandigim o gun acilde yaptirmakta aklima gelmedi gebelik nasilsa yok diye sonra aklima yeniden geldi suplendim son antibiyotigi icerken hamileymisim .bende sevinemedim doktorumda evet riskli bir ilac kullanmissin ama biz ya hep ya hic kuralina bakariz dedi...yani etkilenmezse gebelikte kese olusumu guzel bebekte var ve kalp atislari baslamissa normal kabul ederiz ve saglikli devam eder..ama etkilenirde muhakkak dusukle sonuclanir gebelik devam etmez dedi.benim malesef kese vardi ama bebegi goremeden dusuk basladi.

Biraz uzun oldu kusura bakma ama demem o ki hic uzulme eger nasibi varsa etkilenmemisse o gebelik devam eder yani..etkilenmisse elimizden birsey de gelmez hayirlisini dile her zaman. Kendini uzme canim.

Doktor ya hep ya hiçten bahsetti amaişte korku sardı bi kere gerçi ilaçtan adece 2tablet aldım Allahım korusun inş

Allahım küçük meleklerimizi koruyor inan buna.ben hamile olduğumu bilmiyordum bayram temizliği yaptım ağır kaldırdım düştüm tuzruhu kullandım.arveles içtim neler neler içtim. Perde asarken merdivenden düştüm az leke geldi bende adet oluyorum sandım devam ettim.düşük tehlikem vardı şimdi bugünüme binlerce şükür iyi bebeğim.
Çok düşünme iyi olmuyor.Allaha emanet inşallah hiç bişey olmaz

ben de yerleşme kanaması yaşadım onu adet oldum zannetmiştim. ilaç almıştım, saçımı boyatıp, yoğun ve ağır spor yapmıştım. bebeğimde bir sorun olmadı bir yaşını doldurdu. inşallah sizde de bir sorun olmaz

İnş arkadaşlar bisey olacak diye çok korkuyorum kaç gündür ağlamaktan harap oldum Rabbim bebeğimi kirusun inş.

merhaba arkadaşlar kulübe yeni üye oldum yardımcı olursanız sevineceğim bir konu var. ben bursa da yaşıyorum 26 haftalık gebeyim ve rutin kontroller için özel bir hastaneye gidiyorum. yalnız renkli ultrasonda bebeğimi göremedim çünkü hastanenin muayene esnasında böyle bir uygulaması yokmuş ancak hastanenin başka bir biriminden randevu alarak 150 lira ücret karşılığında görebilirmişim. bursa da yaşayan ve bu konuda bana hastane önerebilecek bir arkadaş var mı acaba eşim de ben de merak ettik bi görelim dedik bebeğimizi. şimdiden teşekkür ederim iyi günler diliyorum

X