Herkese merhaba benim derdim şu. 2 bucuk yillik bi iliskim var. Birbirimizi cok seviyoruz henuz soz nisan vs. olmadi. Cunku erkek arkadasim beni ailesiyle tanistirmaya cekiniyor. Beni bir tek ablasi kardesi biliyor. Tanistirmaya cekinmesinin 2 nedeni varmis. Birincisi ekonomik ozgurluge sahip olmamasi (isi yok babasinin yaninda calisiyor) ikincisi onlar hatayli ve nusayriler. Yani arap alevisi. Bende aleviyim fakat arap degiliz. Ailesinde akrabalarinda hic yabanci gelin almamislar hepsi nusayri. Bu yuzden erkek arkadasim cekiniyor ailesinin beni kabul etmesinden . bir isim olsaydi onlara bagimli olmasaydim mucadele ederdim diyor. Babasi baska iste calismasina da izin vermiyo yanimda calis ileride dukkani sen devralarsin diyor. Ne yapacagimi sasirdim 2 bucuk yildir beraberiz ama evlenebilir miyiz bilmiyorum garanti veremiyor bana. Bende bosuna emek harcamis olmaktan korkuyorum. Beklemeli miyim yoksa ondan vazgecmeli miyim? Gerci 2 bucuk yildir vazgecemediysem nasil vazgecicem bilmiyorum. Boyle bir durum yasayan yani aileler arasi irktan dinden kaynakli bir sorun yasamis olan varsa lutfen bana akil versin. Arkadaslarim cevrem herkea soruyor ne zaman nisan diye. Bisi diyemiyorum herseyin hayirlisi olsun ama ailesi ile tanismayi bari yapsa gozumde oyle bir yukselecek ki ..