- 9 Haziran 2015
- 982
- 1.497
- 38
kızlar 14 h 4g lük hamileyim. Bu zamana kadar pek sorun yaşamadım hamilelikle ilgili. Sadece geçen hafta aşırı bulantılar baş gösterdi.
BUlantı, kusma, kasıklarda kramp şikayetiyle hastaneye yattım. 2 g. Serumlarla biraz toparladm. Teşhis olarak, gebelik bulantısı ve kusmaya bağlı kasılma dendi.
Şu an da da bulantılarum oluyor ama istifra etmediğim için daha iyi hissediyorum kendimi.
Sorunum şu; bir haftadr genital bölgemde bir agrı var. Sanki tekme yemişim gibi. Özellikle ayağa kalkarken, ilk adımlarım da falan.
Bir aydır ailemin yanındayım, eşimle ilişkiye de girmedik.
Daha bir kaç gün öncesine kadar tüm tahlillerim de oldu. Şükürler olsun bir sorun görünmüyor. İdrar yolu enfeksiyonu da yok.
Dr kontrolume iki hafta var ama bu ağrı beni endişelendiriypr.
Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da duyan?
BUlantı, kusma, kasıklarda kramp şikayetiyle hastaneye yattım. 2 g. Serumlarla biraz toparladm. Teşhis olarak, gebelik bulantısı ve kusmaya bağlı kasılma dendi.
Şu an da da bulantılarum oluyor ama istifra etmediğim için daha iyi hissediyorum kendimi.
Sorunum şu; bir haftadr genital bölgemde bir agrı var. Sanki tekme yemişim gibi. Özellikle ayağa kalkarken, ilk adımlarım da falan.
Bir aydır ailemin yanındayım, eşimle ilişkiye de girmedik.
Daha bir kaç gün öncesine kadar tüm tahlillerim de oldu. Şükürler olsun bir sorun görünmüyor. İdrar yolu enfeksiyonu da yok.
Dr kontrolume iki hafta var ama bu ağrı beni endişelendiriypr.
Böyle bir şey yaşayan var mı? Ya da duyan?