• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım

Yani var ya, milleti yargilamakta ustunuze yok. Kadin telefon yonlendirmesinin nasil yapildigini ogrenmek icin neden evden kactigini soylesin ya, sorar sadece nasil yapiliyor diye... niye herkese yalanci sahtekar gozuyle bakiyosunuz. Olamaz mi, 3 tane bavul vardir aceleyle yanlisi almistir. Kafasi ne durumda kimbilir,belki isnini sorsan dusunerek cevap verir. Ne meraklisiniz hemen yaftalamaya...

Hayatta hic sacma,olaylarin akisina uygun olmayan seyler olmuyor mu... Hersey tikirinde ve mantik cercevesinde mi gidiyor...

Bazilariniz hakikaten hayretliksiniz...

Gerçekten öyle iki bavul bir çocuk o otogara nasıl gittiğimi bilmiyorm üstelik kocam arkamda ve sürekli tehtit mesajları atıp duruyor nasıl gittiğims ben bile inanamadım

Hattını kır at
Yeni hat al
Ne yapmayı planlıyosun peki bundan sonra

Hattını kır at
Yeni hat al
Ne yapmayı planlıyosun peki bundan sonra

Bilmiyorm hiç bir fikrim yok az daha gecsin çalışmayı düşünüyorum eşim durmadn mesajlar atıyor pişmanım diye faln ama inanmıyorum ona

Bilmiyorm hiç bir fikrim yok az daha gecsin çalışmayı düşünüyorum eşim durmadn mesajlar atıyor pişmanım diye faln ama inanmıyorum ona
İnanma tabi
İlk değilmiş
Ailen ne diyor ? O da önemli
Mümkünse biraz kafanı toparlayınca iş bakarsın yavruna da annen bakar en azından huzurlu büyür

İnanma tabi
İlk değilmiş
Ailen ne diyor ? O da önemli
Mümkünse biraz kafanı toparlayınca iş bakarsın yavruna da annen bakar en azından huzurlu büyür

Valla düşündüğüm bazı şeyler var ama eşim tehditler yağdırdıyor bırakmam diyor ya ölürsn ya gelirsin diyor

Gitmeyeksin diyor beş kuruş param bile yok ne yaparım bilmiyorm

Allah yardımcınız olsun gercekci dusunmek gerekirse donseniz bile bir sureden sonra ayni haline geri donecektir
Oncelikle polise gidip tehdit edildiginizi bildirin
Daha sonrada bir muddet guvenebileceginiz sizi bulamayacagini dusundugunuz bir yakinınız varsa orda kalıp daha sonra ailenizin yanına donun gerekirse temizlik dahi yapın ama kendinizi ve cocugunuzu ne esinize nede ailenize muhtac atmeyin
Bi sure kafanizi dinledikten sonra ne yapilabilecegi hususunda mantikli dusunup hareket etmeye calisim derim

Back
X