- 5 Eylül 2015
- 70
- 32
- 8
- Konu Sahibi fazlacahayal
-
arkadaşlarım sanki işleri düşütüğünde mesaj atıyor ya da dertlerini dinlemem için aileme gelince de bi derdimi sıkıntımı anlattığımda çok da önemsenmiyor oysa benim için büyük bişeyNeden böyle düşünüyorsun. .
20 yaşındayımKaç yasindasiniz.
Arkadaslar merhaba,ben kendimi çok kötü hissediyorum ailem ve arkadaşlarım tarafından sevildiğimi hissetmiyorum böyle içim sevgiye aç gibi bazen dayanılamayacak derecede sinirlenip üzülüyorum dua okuyorum bol bol ama sanki kabul olmuyor gibi sizce ne yapmalıyım
Biraz tartışılırKendini seviyor musun ?
Biraz tartışılır
arkadaşlarım sanki işleri düşütüğünde mesaj atıyor ya da dertlerini dinlemem için aileme gelince de bi derdimi sıkıntımı anlattığımda çok da önemsenmiyor oysa benim için büyük bişey
Yaşadığım sorunlarda ailemi hiç bir zaman arkamda hissetmedim aslında şöyle demeliyim annem babam öyle baskıcı sinir bozucu insanlar değiller ama daha çok aman sen sus aman seninki eksik olsun diye diye fazla ezildimDualarımız kabul olmaz olurmu.. Sen cok uzulmuş kırılmışlın o yuzden boyle dusunuyorsun ne yasadında bu kanıya vardın
Fazlasıyla haklısınız ama bunun için çok çaba sarfetsem de pek başaramıyorumBaşta onu halletmek lazım galiba.
Kendisini sevmeyen kimsenin kendisini sevebileceğini düşünemez ki.
Çok haklısınız boş durdukça düşünmekten kendimi alamıyorum tavsiyeleriniz için çok teşekkürlerDuaların kabul olup olmaması değil beklememiz gereken. Allah her şekilde dualarimiza cevpa veriyor bunu unutmayın ama neyin bizim içinhhayırlı olduğunu ya da olmadığını biz bilemeyiz. O yüzden ümitsizliğekakapılmak ve başkalarının yerine düşünmek yok o kadar kendinizi yayın ve sorun ailenizle arkadaşlarınıza kiminle sorunumuz varsa konusun kaçmayın. Benim de sizin yasinızdaki bir kardeşim var o da su sıralar sizin yaşadığınız sorunları yaşıyor emin olun geçecek siz sadece karamsar olmayın ve bos zaman bırakmayın kendize sürekli bir şeylerle uğraşın.
Yaşadığım sorunlarda ailemi hiç bir zaman arkamda hissetmedim aslında şöyle demeliyim annem babam öyle baskıcı sinir bozucu insanlar değiller ama daha çok aman sen sus aman seninki eksik olsun diye diye fazla ezildim
en küçük olmanın cezası :)Pozitif olmayı deniyorum bir kaç gün başarılı sonrası yok ama devam edicem tşekkürler yorumunuz için :)Ailede küçük olanlar hep bunlara duyar:) önce sız kendınıze deger verın ve sevın.. Bukadar negatıf olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?