yardım :)

fazlacahayal

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
70
32
8
Arkadaslar merhaba,ben kendimi çok kötü hissediyorum ailem ve arkadaşlarım tarafından sevildiğimi hissetmiyorum böyle içim sevgiye aç gibi bazen dayanılamayacak derecede sinirlenip üzülüyorum dua okuyorum bol bol ama sanki kabul olmuyor gibi sizce ne yapmalıyım

Dualarımız kabul olmaz olurmu.. Sen cok uzulmuş kırılmışlın o yuzden boyle dusunuyorsun ne yasadında bu kanıya vardın

Öyle düşünme. .
Okulunu düşün ..
Ailem iyiki var diye düşün ..

Dualarımız kabul olmaz olurmu.. Sen cok uzulmuş kırılmışlın o yuzden boyle dusunuyorsun ne yasadında bu kanıya vardın
Yaşadığım sorunlarda ailemi hiç bir zaman arkamda hissetmedim aslında şöyle demeliyim annem babam öyle baskıcı sinir bozucu insanlar değiller ama daha çok aman sen sus aman seninki eksik olsun diye diye fazla ezildim

Duaların kabul olup olmaması değil beklememiz gereken. Allah her şekilde dualarimiza cevpa veriyor bunu unutmayın ama neyin bizim içinhhayırlı olduğunu ya da olmadığını biz bilemeyiz. O yüzden ümitsizliğekakapılmak ve başkalarının yerine düşünmek yok o kadar kendinizi yayın ve sorun ailenizle arkadaşlarınıza kiminle sorunumuz varsa konusun kaçmayın. Benim de sizin yasinızdaki bir kardeşim var o da su sıralar sizin yaşadığınız sorunları yaşıyor emin olun geçecek siz sadece karamsar olmayın ve bos zaman bırakmayın kendize sürekli bir şeylerle uğraşın.

Çok haklısınız boş durdukça düşünmekten kendimi alamıyorum tavsiyeleriniz için çok teşekkürler

Ailede küçük olanlar hep bunlara duyar:) önce sız kendınıze deger verın ve sevın.. Bukadar negatıf olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…