• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım

Eltim okadar karışmıyor ya ama kaynım
Bukadar fesat erkek görmedim ben, erkek fesat olur mu yaa oluyormuş
Nişanlımın gözündede abisi çok kıymetli canını verir, kardeşi olanlar bilir kim kötü birşey kondurur kardeşine
Bende nişanlıma ablam olsaydı ablama laf ettirmezdim mesela

Eltim okadar karışmıyor ya ama kaynım
Bukadar fesat erkek görmedim ben, erkek fesat olur mu yaa oluyormuş
Nişanlımın gözündede abisi çok kıymetli canını verir, kardeşi olanlar bilir kim kötü birşey kondurur kardeşine
Bende nişanlıma ablam olsaydı ablama laf ettirmezdim mesela
evlenince daha çok karışır bu kayın...

Merhaba. Ben nişanlıyım yaza düğünüm var. Ev eşyası, davetiye, nikah şekeri ıvır zıvır alışverişlere gidiyoruz.
Üç aylık evli kaynım ve eltim var. Her alışverişimize bizimle gelmek istiyorlar, normal olabilir diyor dimi insan ama öyle değil.
Her ama her alacağım şeye karışıyorlar, bu ne bukadar pahalı delisin sen diye nişanlımın parası gidecek diye ödü kopuyor sanki onun cebinden çıkacak paralar. Pahalı şeylerede bakmıyorum en iyi değil en kötüde değil normaline bakıyorum. Eltim atlıyor ben şukadara aldım sen niye daha pahalısını alacaksın ki alma yapma etme. Sanki onlara ev düzüyoruz.
Nişanlıma yeter gelmesinler istemiyorum dedim onlara birşey belli edemiyorum çünkü soğukluk girmesin araya diye. Nişanlım yanlış anladı öz be öz abimi istemiyorsun demek sen anlaşamayacaksın onlarla belli oldu, kötülükten mi diyorlar sanki diye tartıştık.
Arkadaşlar herşey yeterince zor bu dönem bilirsiniz evlilik telaşında olanlar ve kaynım eltim dahada zorlaştırıyor.
Nişanlıma hangi dille ne anlatsam siz deyin nolur yoksa en sonunda kendi düğünümde eltimin beğendiği kaynımında fiyatını onayladığı gelinlikle gelin olucam
Nişanlıma ne diyebilirim bu konuda bizimle gelmesinlerrrrr alışverişe ben hiç gitmedim ne davet ettiler ne gwleyim dedim onlarla onlar niye arsızlık yapıyor

Sizin de davranışlarından nişanlınızın hoşlanmadığı bir çift gelse, örneğin erkek olan nişanlınıza "bunu mu alacaksınız, bu çok ucuz, ben evlenirken hep en kalitelisinden aldım" dese nişanlınız ne der? Nişanlınız "onlar bir dahaki alışverişe gelmesin" derse siz "benim en yakın arkadaşlarımı/öz be öz akrabalarımı istemiyorsun demek sen anlaşamayacaksın onlarla belli oldu, kötülükten mi diyorlar sanki" der misiniz?

En iyisi, siz de cevval 2 yakın akrabanızı veya arkadaşınızı götürün. Siz ne isterseniz onun alınması için ses yapsınlar. Nişanlınız rahatsız olursa da "onlar benim canlarım tabii ki gelecekler" dersiniz. Ama bence en güzeli ikinizin gitmesi tabii.

Ayyy ben çok sinirledim ya ona neymiş kendi düğününü yapmış bitirmiş . Bu arada siz bu dönem tavrınızı koydunuz koydunuz yoksa evlenincede bunlar sizin hayatınıza müdahale edecek.

bizde bi laf var köprüyü geçene kadar diye ...
yapacak bişi yok insan anlayışsız olunca fazla meraklı olmayacaksın bu işlere giriyorsan da azcık da para harcanacak ne yapalım ?

Merhaba. Ben nişanlıyım yaza düğünüm var. Ev eşyası, davetiye, nikah şekeri ıvır zıvır alışverişlere gidiyoruz.
Üç aylık evli kaynım ve eltim var. Her alışverişimize bizimle gelmek istiyorlar, normal olabilir diyor dimi insan ama öyle değil.
Her ama her alacağım şeye karışıyorlar, bu ne bukadar pahalı delisin sen diye nişanlımın parası gidecek diye ödü kopuyor sanki onun cebinden çıkacak paralar. Pahalı şeylerede bakmıyorum en iyi değil en kötüde değil normaline bakıyorum. Eltim atlıyor ben şukadara aldım sen niye daha pahalısını alacaksın ki alma yapma etme. Sanki onlara ev düzüyoruz.
Nişanlıma yeter gelmesinler istemiyorum dedim onlara birşey belli edemiyorum çünkü soğukluk girmesin araya diye. Nişanlım yanlış anladı öz be öz abimi istemiyorsun demek sen anlaşamayacaksın onlarla belli oldu, kötülükten mi diyorlar sanki diye tartıştık.
Arkadaşlar herşey yeterince zor bu dönem bilirsiniz evlilik telaşında olanlar ve kaynım eltim dahada zorlaştırıyor.
Nişanlıma hangi dille ne anlatsam siz deyin nolur yoksa en sonunda kendi düğünümde eltimin beğendiği kaynımında fiyatını onayladığı gelinlikle gelin olucam
Nişanlıma ne diyebilirim bu konuda bizimle gelmesinlerrrrr alışverişe ben hiç gitmedim ne davet ettiler ne gwleyim dedim onlarla onlar niye arsızlık yapıyor

simdiden tavrinizi koyun sizi sindirmeye calisiyorlar, gerekirse sizden biri sizi desteklemeye gelsin alisverise sayet onlarin gelmesine engel olamiyorsaniz

Ya sen de yanına bi çift al getir sürekli lafa karışıp seni desteklesinler ya da gülümsemeni eksik etmeden biz başbaşa gitsek daha iyi olur bu şekilde karar veremiyoruz de sırıta sırıta ve ne cevap verirlerse versinler gülümsemeni bozma.. ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli çünkü..

Canım en çok nişanlının konuşması etkili olur sanırım. Bu günler bizim en güzel, en özel günlerimiz yalnız baş başa geçirsek daha güzel olmaz mı desen, tatlı bir dille anlatsan anlayış gösterir bence. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır :)

Eltine gelince deee...
Senin elinin altında tutmak istiyor gibi geldi bana. İpleri eline almalısın. Ağzının payını veriver birkaç kere. Birkaç sözden kimseye bir şey olmaz ...

Ben yerinizde olsam onlara inat kendi ailemden Cenesi kuvvetli cevval birilerini götürürüm
Nişanli da ters tepki verirse onun yaptığı gibi sen daha şimdiden istemiyorsun ailemi der bana yaptığının aynısını yaparım
Basbasa alışveriş yapalım diyene kadar biktiririm adamı
Ya da bu kadar uğraşmam dan diye abi olacak şahsın yüzüne söylerim istemediğini belirtirim

Şimdi sorun çıkmasa evlendikten sonra eltinle sorunlar patlayacak
Nereye kadar idare edbilitsin ki
Baştan tavrını koy

Nişanlında paradan kısma yolunda olabilir ? Kendi söyleyemediği için çağırmasın ?

Ya haber vermek zorunda değilsin bence. Ne o çocuk gibi, sanki sizi gezdiriyorlar, parka goturuyorlar sanki . Yok mu bunların işi gücü anlamadım ki :KK53:
Normal gezmek diye çıkın, mobilyaları, eşyaları felan öyle bakin. Kandirin yani madem yüzlerine soyleyemiyorsun..
Ya da yok ben bunu istiyorum, rica ederim felan diye konuş. Ne sert ne yumuşak. Ama otoriter, kapis :KK14:

İnşallah ilerde tek çocuk yapın daha ekonomik demezler ;) neyse bu arada senin eltin haset bir kadın dikkat et aynısından 1 adet bende de var ;)

Back
X