yardim

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Arkadaslar kilo almama yardım edin ne yaparsam yapayım olmuyor tiroidlerim hızlı çalışıyor internete b..k,M.....x diye 0rotein tozu var acaba bunları mi kullansam yardım edecek car mi

Arkadaslar kilo almama yardım edin ne yaparsam yapayım olmuyor tiroidlerim hızlı çalışıyor internete b..k,M.....x diye 0rotein tozu var acaba bunları mi kullansam yardım edecek car mi
Merhaba, bildiğim kadarıyla protein tozu kullanmak çok sakıncalı. Yani vücuda bellirli orandan fazla protein alındığında vücut sıkıntı yaşıyor. Yani yumurta, tavuk gibi doğal proteinleri bile fazla tükettiğimizde bile sıkıntı yaşayabiliyormuşuz. Bende aynı kilomu çok takan biriyim daha doğrusu çok zayıf değilim ama çevremdeki tombiş insanların laflarını çok takıyorum. Yiyorum aslında yeteri kadar ama hiç kilom değişmiyor. Takviye , iştah açıcı ürünler kullanıyorum. LR markasında iş ortağı oldum zaten bu ürünle tanışınca. Lr ALoe Vera drinking Jel içecek var. Ballı bir içecek. Yemekten sonra içildiğinde kilo yapıyor. Hem vücudu dinç tutuyor , hem iştah açıyor, hem de kilo almada yardımcı bir ürün. Eğer isterseniz ürün temini için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…