yardım?

zuzum87

AŞK
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
782
1.070
63
38
arkadaşlar yumurta çatladığında kesin hamile kalıyor musun?bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Hayır tatlım kesin hamile kalınsa muhtemelen bu sayfada hamileliği araştıranların ben dahil %99 u olmazdı :) çoğu insan yumurtlama gününü takip ediyo aynı güne ilişkiyi denk getiriyoruz ama malesef hemen hamile kalamıyoruz

CNM BLİYORUM TABİKİDE ÖYLEDİR..BEN DOKTOR EŞLİĞNDE TAKİP ETTİM YMURTALAMA OLDUĞUNDA ÇATLATMA İĞNESİ KULLANDIM ÇATLAMIS
GERİSİ SENDE DEDİ DOKTOR OYÜZDEN KESİN Mİ DİYE SORDM.

Yok tatlım yinede garanti değil aşılama yapıyolar daha öte bişey bu ilişkiden o bile tutmuyo çoğu zaman

Anladım inşallah vardır
ya ama suanda cok fena kasık ağrıları yasıyorum neden olabilir acaba

psikolojik olabilir canım benim geçen ay 1 gün gecikti adetim ki saati şaşmazdı adetten 3 gün önce 2 kez test yaptım pozitif çıkmıştı kasık bel ağrıları bir sürü şey yaşadım o yüzden kafana takma herkesten duyuyorum kafamdan sildiğim düşünmediğim ay hamile kaldım cümlesini

İNŞALLAH DEĞİLDR PSİKOLOJİK
CÜNKİ ÇOK AĞRI VE KASILIYOR RESMEN

Yumurta çatladığında eğer spermle buluşur ve döllenme gerçekleşirse hamile kalıyorsun.. Öyle hemen olmuyor maalesef... 3 yıl deneyeni var 10 ay deneyeni var ilk denemede hamile kalanı var o kişiye göre değişiyor.. adetine 10 gün varmış belli olmaz.. herkeste belirti erken çıkmayabiliyor.. adetine 2 gün kala test yaparsan eğer testi öğrenme ihtimalin var ama yine de adetin geçmesini bekleyebilirsin..

Ya benim anlamadım şu Dr gerisi sende
Yani döllenmemesi için hangi problemler ılabilirki
Nette de yazmıyor baktım Okadar

canım doktorun demek istediği şu : ben çatlatma iğneni yaptım, yumurtan çatladı, sen 24 - 36 saat içinde ilişkiye gir ve adetini bekle demek istemiş :) yani döllenir inşallah canım :)

Anladım inşallah vardır
ya ama suanda cok fena kasık ağrıları yasıyorum neden olabilir acaba
Yumurtlama günlerinde olabilir. Adet zamanı veya gebelikte de olabilir. Net bir şey söylemek için adet günü veya geçtikten sonra test yap

canım doktorun demek istediği şu : ben çatlatma iğneni yaptım, yumurtan çatladı, sen 24 - 36 saat içinde ilişkiye gir ve adetini bekle demek istemiş :) yani döllenir inşallah canım :)
Evet. Cnm aynen senin dediklerini Dedi
Beklemek cok sor bişey acaba diye uyanmak Allah yardımcımız olsun

Yumurtlama günlerinde olabilir. Adet zamanı veya gebelikte de olabilir. Net bir şey söylemek için adet günü veya geçtikten sonra test yap
Ya mesela bugün duş alırken göğüs uçlarım dikkatimi çekti uçları büyümüş
Yani bu belirtimi bilmıyorum

10 gün var birde sanki heran patlıcanmış gibi sancı geliyor
Hani Regle olmadan 1 gün önce sancı gelir ya öyle oluyorum o iğneden sonra böyle oldum

arkadaşlar yumurta çatladığında kesin hamile kalıyor musun?bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
%25 lik şansımız var ki bu en yüksek şansmış.
hayırlısı olur umarım senin için. Sen yapılması gereken her seyi yap da gerisini Allah'a bırak.
Stres her şeyi kötüleştirir. Rahat olmaya çalışın.

Hergün dua ediyorum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Canım bide adete 10 gün kala o kadar belirti imkansız o kadar takmışsın ki psikolojik belirti yaşıyosun kuzenimin eşi 3 buçuk aylık hamile hemde ikiz hala bişey yaşamıyo bulantı ağrı vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…