Hayır tatlım kesin hamile kalınsa muhtemelen bu sayfada hamileliği araştıranların ben dahil %99 u olmazdı :) çoğu insan yumurtlama gününü takip ediyo aynı güne ilişkiyi denk getiriyoruz ama malesef hemen hamile kalamıyoruz
Adetine kaç gün varİNŞALLAH DEĞİLDR PSİKOLOJİK
CÜNKİ ÇOK AĞRI VE KASILIYOR RESMEN
Yumurtlama günlerinde olabilir. Adet zamanı veya gebelikte de olabilir. Net bir şey söylemek için adet günü veya geçtikten sonra test yapAnladıminşallah vardır
ya ama suanda cok fena kasık ağrıları yasıyorum neden olabilir acaba
Evet. Cnm aynen senin dediklerini Dedicanım doktorun demek istediği şu : ben çatlatma iğneni yaptım, yumurtan çatladı, sen 24 - 36 saat içinde ilişkiye gir ve adetini bekle demek istemiş :) yani döllenir inşallah canım :)
Ya mesela bugün duş alırken göğüs uçlarım dikkatimi çekti uçları büyümüşYumurtlama günlerinde olabilir. Adet zamanı veya gebelikte de olabilir. Net bir şey söylemek için adet günü veya geçtikten sonra test yap
Belirtiler yaniltabilir adetine kaç gün var dahaYa mesela bugün duş alırken göğüs uçlarım dikkatimi çekti uçları büyümüş
Yani bu belirtimi bilmıyorum
%25 lik şansımız var ki bu en yüksek şansmış.arkadaşlar yumurta çatladığında kesin hamile kalıyor musun?bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Hergün dua ediyorum%25 lik şansımız var ki bu en yüksek şansmış.
hayırlısı olur umarım senin için. Sen yapılması gereken her seyi yap da gerisini Allah'a bırak.
Stres her şeyi kötüleştirir. Rahat olmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?