Yardım!!!

BirazDeliyim

Özgürüm özgür!
Kayıtlı Üye
15 Mart 2016
58
37
18
Arkadaşlar bilen bilir,çocuk meselesi üzerine bi konu açmıştım daha önce,şimdi daha da kafama takar oldum ve başka sorunlar da ortaya çıktı artık tek başıma kaldiramiyorum,bi tanıdığım Eskişehir de ziya ünlütürk diye bi psikolojik danışman önerdi,bilgisi olan var mı? Gitmeye de korkuyorum,nedenini bilmiyorum,bilgisi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi lütfen

Buraya yazacagina, biraz internette arastirsaydin. Misal ben baktim. Cok pozitif yorumlar var kendisiyle ilgili.

Buraya yazacagina, biraz internette arastirsaydin. Misal ben baktim. Cok pozitif yorumlar var kendisiyle ilgili.
Araştırdım zaten,gördüm çok yorum var ,aklıma takılan bi kaç soru var onları sormak için yardım istedim,yorum yapan olursa onlara sormak istedim

Sorunun nedir bilmiyorum, sorduğun doktoru da bilmiyorum fakat bir seyler yolunda gitmedigi kesin. Ben şunlari soylemeye geldim;

Hayatinda bir seylerin degismesini istiyorsan degisikligin ayagina gelmesini beklemeyeceksin. Korkularin olabilir, endiselerin olabilir fakat madem iyi yorumlar var bu doktor hakkinda, git bir dok icini gel derim. Denemis olursun, korkularin kaybolabilir. Hayatindaki degisiklikler icin adim atmis olursun. Gucunu toparlayabilirsin.. unutma ki; yasiyorsak umut var demektir.

Sorunun nedir bilmiyorum, sorduğun doktoru da bilmiyorum fakat bir seyler yolunda gitmedigi kesin. Ben şunlari soylemeye geldim;

Hayatinda bir seylerin degismesini istiyorsan degisikligin ayagina gelmesini beklemeyeceksin. Korkularin olabilir, endiselerin olabilir fakat madem iyi yorumlar var bu doktor hakkinda, git bir dok icini gel derim. Denemis olursun, korkularin kaybolabilir. Hayatindaki degisiklikler icin adim atmis olursun. Gucunu toparlayabilirsin.. unutma ki; yasiyorsak umut var demektir.
Teşekkür ederim yorumun için

dertleşmek çok güzel bir şey. ama arkadaşların ya da ailen yanlı olabiliyor. Psikolog tarafsız. Ve verdiğin para sayesinde öyle açılıyo ki çenen sen bile ne kadar konuştuğuna inanamıyorsun. bence de bi git konuş içini dök. çözüm bulamasa bile hafiflersin :)

Back
X