Yardım!!

SekerAnnee

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2016
1.987
2.655
133
slm kızlar.. 1 senelik evliyim ama hamile kalamıyorum belki diyorum çalışma döneminin yorgunluğu stresi buna engeldir, malum yaz tatiline girdik şöyle kafamı dinleyecek maddi olarak da bizi çok sarsmayacak bir yere tatile gitsem diyorum ama bilenler varsa aranızda nereleri tavsiye edersiniz mümkünse yurtdışı

Deniz tatili isterseniz , italya ispanya yada portekiz iyidir.. Ve euro nun su anki kuru goz onune alacak olursak oyle o kadarda uyguna bulamaya bilirsiniz yani butcenize bagli

Kesinlikle Maldivler diyorum.
Ablam eşiyle iki yıl önce Maldivler'e gitmişti.
Her zaman çok memnun kaldığını anlatır durur.
Ki ablamın fotoğraflarından ne kadar harika geçtiğini biz de anlayabiliyoruz. :)

yok mu başka tavsiye kızlar.. biraz da uygun olabilecek yerler maddi olarak))

Evet üstteki arkadaşın dediği gibi Maldivler'in çok güzel fırsatları oluyor. Ablamla eşi maddi olarak hiç sıkıntıya girmeden orada çok güzel bir tatil yaptılar uygun fiyata.. Belirli dönemlerde fırsatlar oluyor Maldivlerde:)

ben ramazanda lviv ukraynaya gidiorum müthiş ucuz ,baya araştırdım.harika oteller 2 kişi 700 fln1 hafta ,yeme içme ucuz ,yemyeşil biyer ,diger imkanlara da gidince bakıcaz ama oraya nası gidersin bunlar kadınsa ben neyim diyip dönersin bik bik dienler cok oluo basta uyarım. uygun olarak da balkan ülkerini düşünebilirsin hem ucuz hem de vizesizler karadag olabilir mesela deniz de var,sırbistan ,bükreş(vizeli).orta avrupayı ben de görmek istiorum ama pahalı azcık
vizeli olarak da yine uygun bi yer budapeste

aslında Ukrayna bana da mantıklı geliyor bakalım düşünücez)

Kafa dinlemek istiyosan kültür tatili olmaz. Oyüzden Avrupa'yı es geçiyorum. Denize girmek istiyosan Mısır olabilir. Maldivler+Dubai olabilir.

ben ıspanya ıstıyordum ama bılet fıyatları 1000 cıvarında olunca ıtalyaya cevrıldı rotam suan 700 cıvarlarında .. onceden almak lazım bıltlerı cnm tavsıye ederm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…