Yardım !

hay allah moralini bozmaa .. inanilmaz degisiyor diyor herkes ve sislikler iniyormus.. bekleyecegiz mecbur .. cozumsuz degil

Inşallah gerçekten yaşama sevincim kalmadı ruhum çekildi sanki önceden burnumu takan biri degildim ama şimdi herkes burnuma bakıyor gibi geliyor 2 hafta sonra okulum başlayacak hiç gitmek istemiyorum disari çıkamıyorum her dakika keske ameliyat olmasaydım diye dusunuyordum biliyorum geri dönüşü yok ama elimde değil bu sıkıntılardan kurtulmayı o kadar çok istiyorum ki

moralini bozma.. saglik en onemlisi. baktin cok cok mutsuzsun en kotu olasilik bir daha ameliyat olmak.. ama alismamak ve sislikler de cok etkili

Inanın kendimden korkuyorum fotoğrafımı çekip çekip ağlıyorum bu sene kpssye gireceğim normalde çok neşeli ve sorumluluklarını bilen çevresi tarafından sevilen bir insandım ama artık adımın deliye çıkmasına az kaldı

Bir haftadır sürekli ağlıyorum sanırım bu sisliklerimi daha da arttırdı ve şu an hiç nefes alamaz hala geldim doktorum hakkında duyduğum kötü yorumlar ise cabası daha 21 yaşımda hayattan soğumama sebep oldu hatta bu yüzden psikoloğa bile gittim umarım bu kabus dolu günler geçer
Ağlamayın, üzmeyin kendinizi daha çok erken burnunuzun iyi ya da kötü olduğunu söylemek için.

O kadar belli ki burun sirtinizin ve kas arasinin odem oldugu.. hic uzulme canim.. valla agladikca daha da siser.. dr demis zaten burun icindeki etler sis diye.. e kemikteki sislikler de cok gec inermis kiminde 1 ay kimin de 2 ay sonra.. sana alcidan sonra bant yapistirdilar mi.? O bantlar sisliklerin inmesini sagliyormus az da olsa.. git dr una yapistirsin onlardan. Hem bantliyken o sis goruntusu cok daha az belli oluyor.. ben de suan sis vaziyetteyim. O bant olmasaydi ben de moralimi bozardim sanirim.. sabret illaki inecek. Burun ucun cok tatli gozukuyor. Ust kismi da sislikler inene kadar bantli tut insanlarin elestirilerine de bakma.. sislikler herkesde ayni zamanda inmez bunu unutma..

Yorumunuz için çok teşekkür ederim bi nebze de olsa içim rahatladı bant yapıştırıldı hatta 10 gün kaldı ama bir faydası olmadi sanırım doktorum izinden dönmüş perşembe günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek umarım sisliktendir böyle bir burun yapmış olamaz heralde bu süreçte çok yıprandım gerçekten doktorumun beni hicbir sekilde bilgilendirmemesi ayri aynada gordugum goruntuden korkmam ayri umarım bu kabus dolu günler biter.

Yorumunuz için çok teşekkür ederim bi nebze de olsa içim rahatladı bant yapıştırıldı hatta 10 gün kaldı ama bir faydası olmadi sanırım doktorum izinden dönmüş perşembe günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek umarım sisliktendir böyle bir burun yapmış olamaz heralde bu süreçte çok yıprandım gerçekten doktorumun beni hicbir sekilde bilgilendirmemesi ayri aynada gordugum goruntuden korkmam ayri umarım bu kabus dolu günler biter.
Evet bazi dr lar bilgilendirmiyorlar. Bizim gercekten ne kadar kafaya taktigimizi dusunemiyorlar.. onlar eninde sonunda inecek hasta sabretsin gozuyle bakiyorlar.. gercekten dusunmemeye calis. Gerekirse dedigim gibi o bantla dolas.. dr.unun pesini de birakma.. hadi diyelim olumsuz bi sonuc cikti .. 6-8 ay icinde revizyon yaptirirsin.. bide dr.una sor odem attirici igne varmis.. acaba süreci hizlandirmak icin yapmasi uygun olur mu diye..

Back
X