Yardım

kızlar 20 yaşındayım anne ve babamın kan grupları pozitif benimkisi ise negatif annemin babamdan önce biriyle birlikteliği olmuş benim o adamla birçok benzerliğimiz var fakat o birliktelikten sonra arada 1 yıldan fazla zaman var ama kafam karışık ne yapmalıyım mümkün mü ?
Anne baba pozitifken senin negatif olabilir . Kangrubu onemli.

Kan grubun uyuyor ailenle. Dogruda olabilir oyle seyler cikiyor ama birisiyle benzerlik aradigimda bende bulurum emin ol. Dogrusunu nasil ogrenirsin bilmiyorum ama cok takarsan zaten orani burani benzetirsin

kızlar 20 yaşındayım anne ve babamın kan grupları pozitif benimkisi ise negatif annemin babamdan önce biriyle birlikteliği olmuş benim o adamla birçok benzerliğimiz var fakat o birliktelikten sonra arada 1 yıldan fazla zaman var ama kafam karışık ne yapmalıyım mümkün mü ?
DNA testi

Geçenlerde müge anlida böyle bir durum yaşandı. anne baba başka gruptan bebek başka kan grubu. sağlık ocağında iğnesi yapılırken doktor böyle olması mümkün değil demiş. bunlarda kendilerinden emin geldiler bebegimiz karıştı diye. sonra anlaşıldı ki bebek başka babadan . kadın bebeğini alıp sığınma evine kaçtı. sağlık ocağına doktoruna danisabilirsin bu durumu S sevdagulcuoglu

Son düzenleme:
Ben çocuğu başkasından olan ama babanın (esin) habersiz olduğu iki kişiyi bizzat tanıdım ve kendi agizlariyla itiraf ettiler. Eski sevgililerinin birlikteliginden çocuk yapmışlar. Bunlar iki kuzendi . Öğrenince arkadasligimi kesmiştim açıkçası. Bana geldiğini söyleyip otelde sevgilisiyle buluşmus bir gece. Bunu da eşi beni arayınca anladım neyse Tehlikeli işler. ama olmaz olmaz değil. içini rahatlat önce bir doktora danış, sonrada arastirabilirsin..

Back
X