Yardima ihtiyacim var acill

HNisaa

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2019
11
2
6
30
Merhaba.2 yil once esime yalan kumar borc gibi sebeplerden bosanma davasi açtım cekismeli oldugu icin hala bosanamadim.esim bosanmak istemiyor.2 yıldır ailemin yaninda yasiyorim.bu sure icinde esimle bi cok kez konuşup görüştüm tekrar olamayacagimizi anlattim ama anlamak istemedi surekli beni degistigine inandırmaya calisti evet bazen basardi da ama hep icimde bi huzursuzlik kaldi degismedigine dair simdi yine ayni hislere kapıldım degistim diyor ama bi tarafim inanirken bi tarafim inanmiyor.yine bir sans ver bana dedibbarismak istesemde aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum acikcasi bosanma surecinde kotu seyler yasandi tekrardan ailemin karsisina onu cikarmatan korkuyorum yarın mahkemem var ne yapacagimi bilmiyorum.

Hakkında hayirlisi olsun. Aranizdaki tek problem kumar ve borçlar mı?

Bu iki yıl sürecinde, oynamayacağım deyip tekrar oynadı mı? Verdiği sözlerden döndü mü? Eğer öyleyse hiç arkanıza bakmayın.

Merhaba.2 yil once esime yalan kumar borc gibi sebeplerden bosanma davasi açtım cekismeli oldugu icin hala bosanamadim.esim bosanmak istemiyor.2 yıldır ailemin yaninda yasiyorim.bu sure icinde esimle bi cok kez konuşup görüştüm tekrar olamayacagimizi anlattim ama anlamak istemedi surekli beni degistigine inandırmaya calisti evet bazen basardi da ama hep icimde bi huzursuzlik kaldi degismedigine dair simdi yine ayni hislere kapıldım degistim diyor ama bi tarafim inanirken bi tarafim inanmiyor.yine bir sans ver bana dedibbarismak istesemde aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum acikcasi bosanma surecinde kotu seyler yasandi tekrardan ailemin karsisina onu cikarmatan korkuyorum yarın mahkemem var ne yapacagimi bilmiyorum
Kumar bi bağımlılık.Esin pismansa ve gercekten oynamadigina eminsen barismayi dusunebilirsin bence.
Zaten konustuguna gore sende kapilari kapamamissin. Arada sevgiye saygıya zarar verilmediyse bi sans verebilirsin. Aldatma yok siddet yok. Kumar hastaligı için ekstra psikolojik yardim da alabilir esin, hastaligin bitmesi icin yardimi olur.

Bosanin,elinde onca yazisma varsa ,siz borclari onun yaptigini kumarda aile paranizi kaybettigini ispatliyip ayrilin,bosanma surecindekiler konusmaz diye bir kaide yok,bosana kadar sevisen bile biliyoruz

Yalan soyluyormus bu da yalan olmasin kuzum?ayrica bosansan nafaka vs ugrasmak istemiyordur belki yani evliliklerin bozulmasi taraftari degilim fakat kumar ve yalanla nereye kadar

Bosanin,elinde onca yazisma varsa ,siz borclari onun yaptigini kumarda aile paranizi kaybettigini ispatliyip ayrilin,bosanma surecindekiler konusmaz diye bir kaide yok,bosana kadar sevisen bile biliyoruz
Onunla bu surecte konuşmuş olmam dava dilekcemde ki öne sürdüğüm bosanma sebeolerini affettigim anlamina gelir mi sizce

Onunla bu surecte konuşmuş olmam dava dilekcemde ki öne sürdüğüm bosanma sebeolerini affettigim anlamina gelir mi sizce
Tabi ki gelmiyor,bosanma tamam kustum bir daha konusmak yok anlamına gelmiyor ,cok yakin bir arkadasim farkli sebeplerden bosandi ,hala eski esiyle görüşüp konusuyor ,kendi kendinizi uzmeyin ayrilin ,kumarla vaa cikilmaz

Back
X