Yardima ihtiyacim var acill

çocukta yokmuş bence kaçabileceğiniz kadar uzağa kaçın
kumar ve borç batağı bağımlılık yaratan bir şey. sanmıyorum ki değişsin düzelsin
siz daha iyi bilirsiniz eşinizi tabi

Merhaba.2 yil once esime yalan kumar borc gibi sebeplerden bosanma davasi açtım cekismeli oldugu icin hala bosanamadim.esim bosanmak istemiyor.2 yıldır ailemin yaninda yasiyorim.bu sure icinde esimle bi cok kez konuşup görüştüm tekrar olamayacagimizi anlattim ama anlamak istemedi surekli beni degistigine inandırmaya calisti evet bazen basardi da ama hep icimde bi huzursuzlik kaldi degismedigine dair simdi yine ayni hislere kapıldım degistim diyor ama bi tarafim inanirken bi tarafim inanmiyor.yine bir sans ver bana dedibbarismak istesemde aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum acikcasi bosanma surecinde kotu seyler yasandi tekrardan ailemin karsisina onu cikarmatan korkuyorum yarın mahkemem var ne yapacagimi bilmiyorum.
En kötü karar kararsızlıktan iyidir

Kumar ciddi bir bağımlılık, uzun tedavi, terapi süreçleriyle bile atlatamayan var. Sizin eşiniz çok özel birimi ki bıraktım deyince bırakabiliyor. Birde nasıl bir uyanıklıksa borcu sizin üstünüze yapıyor. Evlenmeden bu boyutta bir kumar bağımlılığı olduğunu biliyor muydunuz? O zaman bilmeden evlendiyseniz yaşadığınız hayal kırıklığını ömrünüz boyunca yaşamayı göze alıp, kabullenmek olacak bu adamla barışmak.

kumar alkol bi alışkanlıktır bi kere yapan hep yapar bu yuzden madem boşanıyorsun tekrr görusme..

Onunla bu surecte konuşmuş olmam dava dilekcemde ki öne sürdüğüm bosanma sebeolerini affettigim anlamina gelir mi sizce
Avukatına sorabilirsin..Bunu saklaman avukattan çok sıkıntılı.Lütfen siz yetişkinsiniz böyle bir adamdan çocuk yapıp sonra kader demeyin ve çocuguda o yokluğa mahkum etmeyın

Merhaba.2 yil once esime yalan kumar borc gibi sebeplerden bosanma davasi açtım cekismeli oldugu icin hala bosanamadim.esim bosanmak istemiyor.2 yıldır ailemin yaninda yasiyorim.bu sure icinde esimle bi cok kez konuşup görüştüm tekrar olamayacagimizi anlattim ama anlamak istemedi surekli beni degistigine inandırmaya calisti evet bazen basardi da ama hep icimde bi huzursuzlik kaldi degismedigine dair simdi yine ayni hislere kapıldım degistim diyor ama bi tarafim inanirken bi tarafim inanmiyor.yine bir sans ver bana dedibbarismak istesemde aileme nasil soyleyecegimi bilmiyorum acikcasi bosanma surecinde kotu seyler yasandi tekrardan ailemin karsisina onu cikarmatan korkuyorum yarın mahkemem var ne yapacagimi bilmiyorum.
Kendin ne hissediyosan onu takip et aile durumları halledilir içinde değiştiğine dair güçlü bi umut varsa dene yoksa uzatma tamamen kendini dinlemen lazım bence

Ayol adam size borç takmış. Böyle bi adamı koca diye görmem hep onun peşini mi topliycaksiniz. Boşanma sürecinde ailenize haysiyetsizlik yapılmış sanıyorum ailenize kabalık edenlerle bidaha biraraya mi geliceksiniz. Tedaviye başladı mı hiç bı kere bile? Söz vermekle mi iyilesicekmis

Kendin ne hissediyosan onu takip et aile durumları halledilir içinde değiştiğine dair güçlü bi umut varsa dene yoksa uzatma tamamen kendini dinlemen lazım bence
Hisle olacak iş değil inanın..Bağımlılık herşeyin üstünde..Benim eşimde bağımlı idi.Boşanıyoruz 3 yıldır dava bitmedi gitti..En son 300.000 borç yapmış yine..40 a yakın icra DOSYASI vardır toplamda..Ve universitede hoca bu adam..Bir çocugum var.Evlenirken bilimiyordum sonradan öğrendim..

Aileni boşver yalan kumar borc bence şükür namazini kil

Hisle olacak iş değil inanın..Bağımlılık herşeyin üstünde..Benim eşimde bağımlı idi.Boşanıyoruz 3 yıldır dava bitmedi gitti..En son 300.000 borç yapmış yine..40 a yakın icra DOSYASI vardır toplamda..Ve universitede hoca bu adam..Bir çocugum var.Evlenirken bilimiyordum sonradan öğrendim..
oo çok sorunlu bi adamsa başına dert alma ozaman huyluda huyundan vazgeçmez yani

Back
X