yardima ihtiyacim var bi akil lutfen

cocuklarimveben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
14
0
1
39
Mutsuz evlilik herkesin yasadigi sorun sanirim
Bende 8 yillik evliyim ve bu zamana kadar hep benim alttan almalarimla yurudu en son bir ay once siddetli kavga sonucu annemlerr gittim tabi cocuklarimi alamadim cunku vermiyor bicakla kapida bekledi ailemi cocuklari almasinlar diye 4 yasi da ikizlerim var bu arada. Her neyse sonra yalvar yakarip aglamalar ve seni seviyorumlarla dondum ama icimde bazi seyleri bitirmis ki ona karsi hoc birsey hissedemiyorum opup sarildiginda bile icimden birsey gecmiyor birlikte olcaz korkusunuyasiyorum gece olunca. Bosanip gitmeyi cok dusunuyorum ama bunu ona nasil anlaticami bilmiyorum bana iyi davraniyor ama bazi durumlar degismemisfarkindayim mesela icki her aksam iciyor yine tek fark 5-6 tane degil 2.3 tane ve beni tek basima hic bir yere gondermiyor nereye gotmek istersem ben gotururum beraber gideriz diyor o kadar kararsizim ki cocuklarim icin katlansam mi bu hissizligi atarmiyim yoksa bitirsem mi ki bosanirsamda cocuklarin velayetini alamiyacagim bunu cok iyi biliyorum psikopat almaya kalkarsam kim.bilir neler yapar sizce ne yapayim yada siz olsaniz ne yapardiniz

Pozitif olmaya çalış. Eşin düzelmeye çalışıyor belli ki fakat senin bu tür tavırlarınla daha ciddi psikopatlaşma yaşayabilir. Annem bize anlatır da zamanında neler neler çekmiş bizim için... Daha 4 yaşındalar. Yapma. Pozitif düşün sinene çek. Mutlu olmaya bak mutlu et. O zaman sorun kalmayacaktır. Eşini mutlu etme yoluna gidersen işler daha fazla düzelebilir. İçine kapanırsan bu eşini sinir eder.

Bence de eşin seni çok seviyor. Biraz duzeltmeye calismis kendince. Tabi sen de yasananlardan dolayi birikmis bir kirginlik var.. sabret canim dua
Et. Insallah daha iyu olur.Psikopat diyorsun çocukları vermez diyorsun. Senden ayrılınca psikolojisi nasıl olur ?? Çocuklarını için rahat ona teslim edebilecek misin??

8 yıllık evliymişsin. Ben evli değilim ama çevremde gözlemlediğim kadarıyla bence ilk adımı sen at. Çocukların için, kendin demişsin. Kocanı sevmeye çalışmalısın. Daha da çekilmez bir durum alır yoksa. Eminim yapıyorsundur ama güzel bir sofra hazirla şayet odun givi davranirsa gene bozma kendini gene ılımlı yaklaş...
cinsellik evliler için önemliymiş cok. Sevmeye çalış ki rahatca kocanla beraber olabil. Güzelce giyin. Kendine daha da aşık et ki etrafında pervane olsun. Ayıya dayı anlıcagın ama sen yine de gerçekten bir ömür çocuklar için deyip kendini aşırı yıpratabilir çocuklarınla ilgilenemez hale gelebilirsin.. herkesin bünyesi, sinirleri, karakteri başkadırr çünkü bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…