- 1 Mayıs 2015
- 17
- 7
- 33
- Konu Sahibi Damlacan15
Merhaba herkese ben istanbul atasehirde yasayan hem universiteye gidip hem iyi bir spor tesisinde calisarak hayata devam ediyordum.gelirim ve sosyal cevrem cok iyiydi ama istanbulda hem okula gitmekten çünki kocaeline gidip geliyordum hergun hemde işe gitmekten (ailem olmadığı için geçimimi sağlaamak için mecburdum) çok yorulmuştum eşim ile tanıştığımızda samsunda yaşıyordu yukardaki sebeplerden yanına taşınmayı kabul ettim normalde planımızda samsunda biraz dinlenip para biriktirip istanbula gelip sarıyerde sspor stürdyosu açmaktı (ben beden eğitimciyim) fakat işler değişti istanbul kirli gelmeye başladı bizde daha dingin bir hayat ve huzurlu olmak için fethiyeye yerleşmeye karar verdik burada buyuk bir otelde ikimiz birden konaklayarak çalışıcaktık eşim doktor bende spor bölümüyle ilgili birşeyler yapıcaktım fakat tam işe başlarken hamile olduğumu öğrendik benim iş iptal oldu eşşm otelde çalışıyor.hamileliğimin 3.5 ayındayım kafayı yemek üzereyim hiç bilmediğim bir şehirde 0 sosyal çevreyle onun gelmesini bekliyorum işten çalıştığı otel 5 yıldızlı o yuzden orada yemek yemesine izin veriyorum birde çalıştığı otelde spor yapmak iatiyor evede gelme istersen diye çıkıştım artık sizcede bu haksızlık değilmi ne yapıcağımı bilemiyorum sabah aksam ağlıyorum hamileliğim planda değildi ve şimdi fethiye bna cehennem oldu haksızmıyım sizce ne yapmalıyım