yardima ihtiyacim var:(fethiyede yalnızlıktan ölücem

Damlacan15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
17
7
33
Merhaba herkese ben istanbul atasehirde yasayan hem universiteye gidip hem iyi bir spor tesisinde calisarak hayata devam ediyordum.gelirim ve sosyal cevrem cok iyiydi ama istanbulda hem okula gitmekten çünki kocaeline gidip geliyordum hergun hemde işe gitmekten (ailem olmadığı için geçimimi sağlaamak için mecburdum) çok yorulmuştum eşim ile tanıştığımızda samsunda yaşıyordu yukardaki sebeplerden yanına taşınmayı kabul ettim normalde planımızda samsunda biraz dinlenip para biriktirip istanbula gelip sarıyerde sspor stürdyosu açmaktı (ben beden eğitimciyim) fakat işler değişti istanbul kirli gelmeye başladı bizde daha dingin bir hayat ve huzurlu olmak için fethiyeye yerleşmeye karar verdik burada buyuk bir otelde ikimiz birden konaklayarak çalışıcaktık eşim doktor bende spor bölümüyle ilgili birşeyler yapıcaktım fakat tam işe başlarken hamile olduğumu öğrendik benim iş iptal oldu eşşm otelde çalışıyor.hamileliğimin 3.5 ayındayım kafayı yemek üzereyim hiç bilmediğim bir şehirde 0 sosyal çevreyle onun gelmesini bekliyorum işten çalıştığı otel 5 yıldızlı o yuzden orada yemek yemesine izin veriyorum birde çalıştığı otelde spor yapmak iatiyor evede gelme istersen diye çıkıştım artık sizcede bu haksızlık değilmi ne yapıcağımı bilemiyorum sabah aksam ağlıyorum hamileliğim planda değildi ve şimdi fethiye bna cehennem oldu :KK43: haksızmıyım sizce ne yapmalıyım

Önerdim ama şiddetle tepki verdi buraya taşınmyı benim istediğimi söylüyor doğru fakat hamile değildim ve hiç böyle planlamamıştık şimdi bir kredi borcumuz var yüklü o yuzden kolayca taşınamıyoruz tabi ama hiç bilmediğim biryer ve sokağımız tatlı teyze ve amcalarla dolu tamam harika insanlar ama hadi dışarı çıkıp bi kahve içelim diyemiyorsun :KK43: hamileliğimden dolayı hiççbir işe almıyorlar katılabileceğim bir kurs bile duzenlenmiyor burada işler çok yavaşmış tiyatro yok sinema biele yok vizyondan 1ay sonra geliyor filmler

Hamileler için düzenlenen yoga ve da benzeri kurslarda mı yok? Sizin tek ihtiyacınız çevre edinmek, benim de ilk aklıma gelen kurs olmuştu ama olmadığını yazmışsınız.

bi kaç ay ailenizn yanına gitseniz sonra zaten dogum telaşı baslar hatta bir sene sonra sıkılıcak vakit bile bulamıyacaksınız bebek sayesinde :emir_bebek::110::KK6:

Hamileler için düzenlenen yoga ve da benzeri kurslarda mı yok? Sizin tek ihtiyacınız çevre edinmek, benim de ilk aklıma gelen kurs olmuştu ama olmadığını yazmışsınız.
Malesef şuan haöileler için aktif bir kurs yok bende eğitmenim hamile yogası yaptırabiliyorum yapabiliyorum ama yalnızlık depresyonu herhalde insanın canı tek başına bişey yapmak istemiyor birde burda birkaç aktif kurs buldum aslında ama o kadar işle alakası olmayan ve fizyolojiden anlamayan insanlar yaptırıyorki inanılmaz riskli güvenli bulmadım el işi vs kursları baktım yaz geldiği için onlarda bitmiş ama önerileriniz için çok teşekkür ederim

Sen burdan duyur belki fethiyede bayanlar vardir gorusuyorlardir. Insan tek basina da sikilmadan durabilir bana gore ama hamilelik psikolojisiyle eşinizi sucluyorsunuz yalnizliginiz icin. Sahile falan yuruyuse gidin illa ki birilerini görür yan yana oturursunuz. Evde mesgaleler bulun sabahtan aksama program yapin ona uyun yoganizi da yapin ihmal etmeyin. Fethiyede hanimlarin yuruttugu sivil toplum örgütü buldum bir bakin Fethiye Gönül Dostu Hanımlar Derneği ismi. Bahar şenliği falan yapiyorlarmis faal biseye benziyor :)

Önerdim ama şiddetle tepki verdi buraya taşınmyı benim istediğimi söylüyor doğru fakat hamile değildim ve hiç böyle planlamamıştık şimdi bir kredi borcumuz var yüklü o yuzden kolayca taşınamıyoruz tabi ama hiç bilmediğim biryer ve sokağımız tatlı teyze ve amcalarla dolu tamam harika insanlar ama hadi dışarı çıkıp bi kahve içelim diyemiyorsun :KK43: hamileliğimden dolayı hiççbir işe almıyorlar katılabileceğim bir kurs bile duzenlenmiyor burada işler çok yavaşmış tiyatro yok sinema biele yok vizyondan 1ay sonra geliyor filmler
Otelde mi kalıyorsunuz peki,yoksa evde mi?

Uzun süre Fethiye'de yaşamış biri olarak söylüyorum ki Türkiye'nin en güzel yeri cennet gibi tabiri için var sanki orası yapcak iş konusuna gelirsen evet çalışmak dışında yapıcak bişey yokçevre edinmek için ama samimiyet vardır mahallelerde bir mahallede oturmaya başlasanız hemen sahiplenirler sizi ve günler sıkıcı olmaktan çok eğlenceli olur. Maddi durumunuzda iyiyse tekne turlarına saklıkent turlarına katılabilirsiniz hamilesiniz ama hasta değilsiniz bisiklet kiralayıp Fethiye'de çok güzel yerler var gezmeye karagözler gibi oralara gidebilirsiniz Çalış'a gidip yürüyüş yapabilirsiniz bir kitap alıp sahilde şezlonga uzanıp okuyabilirsiniz

Cevaplar için çok teşekkür ederim :) fethiyede dolgu sahası diye biryer var sahilde hayvanseverler harika bir fikir istanbuldada. İrsürü tanıdığım vardı bu sayede cevaplarınız için çok teşekkürler

Eşim göndermiyor diğer taraftan aslında sadece 1yıllık evliyim ondanda kopamamki :) evet bebişko doğunca hayat çok kolaylaşıcak inşallah
kolaylaşacak mı zorlaşacak mıı bilemem :) her ne olucaksa tatlı olucak ama gece uykusuz kalmalar için aynı şeyi söyliyemicem :) siz bence bırakın sıkılmayı vaktiniz varken bol bolll uyuyun :confused::KK5:

Uzat bacaklarını yat uzan dinlen ve de uyu zaten bebişin doğdugunda fazlasıyla uykusuz geceler ve gündüzler seni bekliyor olacak Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin.

X