• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var kızlar çok dengesiz bir derdim var!

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
35
İstanbul
uzun bir süre beraber olduğum, sonunda kötü bi şekilde ayrıldığım bir beyefendi var kızlar.. döndük dolaştık 6 ay sonra sonra yeniden başladık ilişkiye ama gel gelelim beni elde ettikten sonra adama bir haller oldu. umursamıyor ilgilenmiyor arayıp sormuyor. beni sevdiğini düşünüyorum ama sanki hayatında olduğum için mutlu değilmiş gibi davranıyor. onunla olmayı gerçekten istiyorum ama sanırım bana karşı olan o eski merakı hevesı ilgisi sevgisi yok. bunları yeniden nasıl canlandırabilirim nasıl aşık edebilirim onu kendime? lütfen yardımlarınızı esirgemeyiniz. (edit: beyefendimiz çok dengesiz ters yapınca da kaçıyor çok üstüne gidince de...)

Sen niye ona uyuyorsun ki. Pesinden kosma. Eger senin icinde bir tereddüt varsa bence biraz mesafe birak.

Bu erkeklerin çoğunluğu böyle sanırım elde edince "Nasıl olsa yanımda" deyip daha fazla ilgilenmiyorlar. :KK67:Bence siz de ilgisiz olmaya çalışın hiç değilse yaptığının farkına varsın.

O tavırlar içerisine girdiyse eskisi gibi olması pek mümkün değil. Boşuna uğraşıp üzülürsün.

cnm erkeklerın ustune dusmek hic ıyı olmuor. kacan kovalanır yapman lazm.. unutma ona ıpleri verdigin anda kaybedersın.. senı kaybetme hissi olustur onda

beyefendi sözü ne kadar garip geldi
benimkiler "çocuk" ehhehe
ya şey ilişkiyi sağlam temele oturtmadan bu kadar güvenmeseniz keşke karşınızdakine...
Şimdi şu an yapabileceğiniz tek şey bence hayatınızaa devam etmek önünüze bakmak o hevesini almış umursamayacak artık gibi görünüyor üzgünüm..

Oluruna bırak olsanda hoş olmasanda hoş havasını ver ozaman o çabalamaya başlayacaktır tabii seviyorsa. Sevmiyorsa ne yaparsan yap boş olacaktır kimseye zorla kendini sevdiremezsin. Ama seni cepte gördüğü belli

Aklin yolu bir,herkeS ayni seyi soylemis, ilgilenme biraz,uzak kal.her telefona hemen cevap verme..merak etsin seni..hatta bariz bir kiskacncligin varsa,oraya gitme,su arkadasinla gorusme,eve neden gec kaldin tarzinda,bunlarada ara ver.. sasirsin ne oldu ki bu boyle karismiyor bana,sogudumu benden acaba diye düsünsün. Kendi düssün senin derdine.

Boş yere dememişler kaçan kovalanır diye.. Bence boş yere zamanını harcama, seni gerçekten seven değer veren kişilerle takıl.. Böyle daha mutlu olursun..

Her şey zaten elde edene kadar değil mi? Öyle... İşin büyüsü bozuluyor sonrasında. Nasıl olsa yanımda rahatlığına kapılıyor insan. Sonra da kaybedince anlıyor değerini.

Back
X