yardima ihtiyacim var kizlar..

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
avrupada dogdum buyudum turkcem pek iyi olmayabilir anlayisli olursaniz ve tumunu okursaniz sevinirim..
simdi ben 14 yasinda biriyle konusmaya basladim o kisi de 15 yaslarindaydi bir gun geldi tehdit etmeye sövmeye kufur etmeye basladi bana ama ben onu cok seviyordum ama ayni zaamnda cok korkuyordum elinde bana ait kozlari oldugu icin ayrilamiyordum ailem ögrenirse sonum olurdu.. ben avrupadayim o turkiye de iki sene sonra böyle tehdit lerle felan gecti nisanlandik aileme dedim istiyorum dedim cunki dayanma gucum kalmamisti eger evlenirsek kurtulurum sanmistim kisin avrupa dayken aileme anlattim olanlari 2 sene boyunca tehdit ediligimi felan ailem sagolsunlar kurtardilardi beni ama zoruma giden sey korktugum icin mi bununlaydim yoksa sevdigim icin mi bilmiyorum cunki cok guzel gunlerimizde vardi ozamanlar cok mutluydum ama geri avrupa ya dönunce hersey alt ust oluyordu cok uzakta oldugumuz icin guvenimiz kalmiyordu.. ben 18 im suan oda 19 bana dun mesaj cekti 1 bucuk seneden sonra bir siir yazmis sensiz olamiyorum yapamiyorum felan yazmis bende ne yazacagimi bilemedim ama konusmaya basladik ama ne hissettigimi dahala bilmiyorum o konuda yardim istiyorum bugun yatamadim gözum hep telefondaydi niye bilmiyorum mesajini bekledim öyle.. degistigini fark ettim eskisi gibi degil cok sakinlesmis biri ama bundan mesaj geldikce elim ayagim uyusuyor heyecanlaniyorum sevdigim icin mi dahala korkutgum icin mi ? suan aramiz soguk oldugu icin kendimi iyi hissetmiyorum bana sicak davransa kendimi kaptiracam diye korkuyorum.. ben bunu seviyor muyum sevmiyor muyum ? korkuyor muyum korkmuyor muyum ? ama arayip sesini duymak istiyorum sesini duyunca rahatlarim biliyorum ama mesajini görunce neden elim ayagim uyusuyor iki gundur birsey yiyemiyorum korku mu bu sevgi mi ?
yardim edin kizlar

çok kopuk atlatmışsın

anladığım kadarıyla adam sana bayağı çektirmiş çocuk yaştaymışsınız hem de

kurtulmuşsun ne güzel ne gerek var bir daha bulaşmaya.

14-15 yaşındaki çocukları nişanlayan ailelere şaştım ben şu an. Konuya yorum yapamıyorum.. Biraz şaşkınlığım geçsin, normale döneyim yaparım

14-15 yaşındaki çocukları nişanlayan ailelere şaştım ben şu an. Konuya yorum yapamıyorum.. Biraz şaşkınlığım geçsin, normale döneyim yaparım
nisanliligi bosver nisan degil söz diyelim rahat gezebilelim diye ozamanlar karisik ben bile anlamiyorum bosver de suan ki hissetliklerim korku mu sevgi mi birakmak istemiyorum ama birakmak da istiyorum ? uff ne yapsam seviyor muyum sevmiyor muyum ? korkuyor muyum korkmuyor muyum ?

Hala çocuksun. Şimdi uzak dur. 3-5 sene sonra hala aklında olursa düşünürsün..

Tövbe estafurullah kızım 19 yaşındasın bırak geçmişe bakma yazma bir şey yoluna bak hayatına bak tadını çıkar hayatının bu yaşta neler düşünüyorsun

Bu yaşlarda enerjinizi böyle işlere harcamamalısınız. Eğitiminizle ve geleceğinizle ilgilenin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…