Yardıma ihtiyacım var nasıl konuşmayı kesicem?

bu kadar sert girmeye gerek yok ki ama..
17 yaşında bir çocuk var karşınızda.. ve evet kandırıldığının farkında ama kırmamaya çalışacak kadarda saf bir çocuk..
kaç tecrübesi olmuştur ki erkekler hakkında ..sizin bizim gibi bakamıyor olabilir olaya zaten akıl almaya gelmiş..
Arkadaşla yaşımız yakın evet bir yanlış yapmış ama fark ettiyseniz gelen yorumlara karşı üslubu çok kötü.Valla ben utandım onun adına.(Yaptığı yanlışa değil insan sonuçta.Takındığı üsluba)

Canım benim o zaten senin onurunu kırmış yalanlar söyleyerek sen niye onun kalbini kırmıyorsun.

Aman babanızın oglu mu kırmadan nasıl yapabilirim.?
Tel numaranız varsa da değiştirin numarayı sosyal medyadan da kapatın hesaplarınızı. Böyle saygısız insanlardan korkmak lazım!! :işsiz:

Arkadaş olarak da yasitlarinla takıl canım benim.

Hadi ablaların sözünü dinle ;)
Bahtın açık ola :süslü:

Bu duyduklarin karsisinda hala onu kirmaktan mi korkuyorsun ? :)

Onu kirmadan iliskiyi sonlandirmak istiyorum demissin bence kendi hayatini dusun biraz ac gozlerini lutfen..

Evli oldugunu saklayan sonrada evli oldugu ortaya cikan erkeklerin neredeyse cogunun soyledigi sozler bunlar..

Bosanicamda falanda filanda..

Bir sey soylemenize bir aciklama yapmaniza gerek yok
Tehditle onla bunla yok benden ayrilirsan sunu bunu yaparimla iliski yurumez zaten..

Size ulasabilecegi her yerden engelleyin onu.
Bir iki gun gecer unutur

Baktin hala rahatsiz ediyor seni sikayet edin..

Biran once sonlandirin..

Oynastigim filan yok hanımefendi beni kendinizle karıştırmayın
Burda millete laf yetiştirmek için kullandığın aklı kendi iyiliğin için kullanmayi dene

Adam bildiğin sapık konuşmayı sürdürünce eninde sonunda ilerleyecegini biliyor.

Kırmana falan gerek yok, direk engelliceksin her yerden canım benim

ya sence cidden intihar eder mi? adam resmen seni yemiş artı olarak bence senin en büyük sorunun sübyancı biriyle konuşmak hiç korkmuyor musun? senden 27 yaşında evli bir adam istediğin kadar olgun ol sen reşit bile değilsin böyle bir sapıkla arkadaş olarak bile konuşman normal değil! sil numarasını numaranı değiştir engelle adamın çocuğu var işi yok senin için intihar mı edecek ya ne safsınız

Hic korkma klavyenin arkasindan hersey yazarlar derler ya o hesap... Suan hic vakit kayp etmeden herseyden silmek ama herseyden numarani filan iptal et... Bir kac da konusmalari o (evli oldugu mesaji)kanit olarak bir kenara koy rahatsiz ederim filan derse polise belgelerimle giderim de..

17 yaşında bir çocuk var karşınızda.. ve evet kandırıldığının farkında ama kırmamaya çalışacak kadarda saf bir çocuk..
kaç tecrübesi olmuştur ki erkekler hakkında ..sizin bizim gibi bakamıyor olabilir olaya zaten akıl almaya gelmiş..
Allah aşkina neresi saf lütfen saf demeyin.
Yaptiğinin yanliş olduğunu biliyorsa resti çekmiş duyduğunda bidaha neden başlamiş.
Uslubunu zaten konuşmaya gerek bile yok.
Benim nezdimde saf, çocuk terimlerinin karşiliği ne yazikki konu sahibi değil.
Belki ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum, bu yüzden akil verme kismini size birakiyorum

Allah razi olsun valla . Çok sağol anlayışın için . Lütfen bunları dikkate alın lütfen

Arkadaşla yaşımız yakın evet bir yanlış yapmış ama fark ettiyseniz gelen yorumlara karşı üslubu çok kötü.Valla ben utandım onun adına.(Yaptığı yanlışa değil insan sonuçta.Takındığı üsluba)
Onların üslubu çok mu düzgün sence . Ben hic bu kadar sert tepki beklemiyordum . Eğer kırıcı olduysam da özür dilerim.

yazık ya çok yazık hala arkadaş olarak görüşeyim mi diyor . Adam evli farkında mısın , çocugu da var . Acilen o adamı tamemen sil heryerden adamın niyet belli seni sevdiğini mi sanıyorsun??? sonra dizlerine vurursun ben ne yaptım diye !!!!

Allah razi olsun valla . Çok sağol anlayışın için . Lütfen bunları dikkate alın lütfen
O zaman sende karisndakilerin senden yaşça büyük olduğunu ve hangi üslupla olursa olsun seni korumak için yorum yaptığını idrak et

Yoksa o laf soktuğun arkadaş yada biz sapığın birinin eline düşürdüğü, ayrılmassa çok daha büyük zararlar görme potansiyeli olan kişi değiliz

Hepsi iyiliğin icin.

O zaman sende karisndakilerin senden yaşça büyük olduğunu ve hangi üslupla olursa olsun seni korumak için yorum yapıldığını idrak et

Yoksa o laf soktuğun arkadaş yada biz sapığın birinin eline düşürdüğü, ayrılmassa çok daha büyük zararlar görme potansiyeli olan kişi değiliz
+1

Herkes hata yapabilir yada 27 yasındaki bir kadınla 17 yasındaki bir kız çocuğu'bence 17 yaş hala çocuk' aynı düşünemeye, aynı çözümleri bulamayabilir. Neden bu kadar sert davranıldığını anlamadım ve şaşırdım açıkcası.

Konu sahibi aradaki mevzuyu uzatmak değil bitirmek istiyorsun ama ikinci kez hiç başlamamalıydı. Onu kırmamanı yada açıklama yapmanı gerektirecek birsey yok. Heryerden engelle sil sahada rahatsız ederse şikayet et. İntihar falan ucuz palavralar. Uyanık ol gözünü aç

Çok teşekkür ederim . Kırdigim olduysa affola . Gerginim gerçekten . Sağolun
Önemli değil canım bak bu kadar insan aynı şeyi soyluyorlarsa bir bildikleri vardır ve inan tanimadan seni o adamdan daha çok seviyolardir. En azından onun gibi seni kullanma yada zarar verme amacı olmayan insanlarız

Olgun olman çok güzel ama daha insanların ne kadar kötü olabilcegini anlayacak kadar tanimiyorsun.

O adamı kırmadan ayrılmak istemende onu hala sevdiginden ve aranızı bozmak istemediginden senin.Seni sevmediğini bil ve heryerden engelle.

Diyelimki evet sevdi ama evli çıktı. Birincisi sen bunu bilmeden başladın ama o bilerek seni kandırdi. İkincisi onun karısının yerine koy kendini.Aldigin bedduayla ömür boyu mutlu olamazsin emin ol.

İyiki buraya yazmışsın devam etmeden önce, burdakileri dinle lütfen.

Allah hepinizden razi olsun . Hallettim inşallah sagolun. Omuzlarimdan büyük bir yük kalktı. Bunu kötü bir anı olarak ve tecrübe olarak rafa kaldiricam. Bundan sonra bir sorunum olursa kafamda bir soru olursa direkt buraya başvuracağım. Tekrar Allah razi olsun .

Onu kirmamak Mi sen neyden bahsediyon adam senle oynamis resmen yazik karisiyls kizina . kusura bakma da buraya sorana kadar ayrilip hattini bile degistirmn lazmd

Allah aşkina neresi saf lütfen saf demeyin.
Yaptiğinin yanliş olduğunu biliyorsa resti çekmiş duyduğunda bidaha neden başlamiş.
Uslubunu zaten konuşmaya gerek bile yok.
Benim nezdimde saf, çocuk terimlerinin karşiliği ne yazikki konu sahibi değil.
Belki ben sizin kadar iyimser düşünemiyorum, bu yüzden akil verme kismini size birakiyorum

yaşlandım zaar 17 yaşımda nasıl olduğumu hatırlamaya çalıştım sizin mesajınızdan sonra yok hatırlayamadım :)
o yüzden bana 17 yaş çocuk gibi geliyor .. kandırılmaya müsait ve evet saf gibi :)

akıl verme kısmını yapmıştım ama konu sahibesi bir daha yazayım engelleyin heryerden olsun bitsin.. bir açıklama yapmak zorunda değilsin yalancı bir adama..

Back
X