Yardıma ihtiyacım var.Ssizce saçlarım yanar mı? :'(

princes_Pocahontas

♪♪KPSS hedef 85 net♪♪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
372
22
arkadaşlar 2013 şubat ayında saçıma röfle attırdım sonra 3 ay sonra gizemli kahveye boyadım. Daha sonra :) 1 ay sonra tekrar röfle attırmak zorunda kaldım. 1 ay sonra da bitter çikolataya boyadım.. ( o aralar psikolojim bozuktuda :26: o yüzden çok sık değişiklik yaptım) artık yazın ramazandan beri saçımın rengi koyu kahve zaten kendi saç rengimde koyu kahveydi ve bir iki kez kendim koyu kahve boya alıp boyadım çünkü saçlarımın uçları acılmaya başlamıştı alttaki röfleden dolayı... Şu an saçım hala koyu kahve ve ben artık saçımdan çok sıkıldım:KK43: geçen gün peroksit alıp sacıma sürdün saçımı bir ton açmak için.. ama fazla açmadı... kuaföre gidip boyatmaya karar verdim.. tarçın bakırı gibi şöyle ışıltılı karamel tonları istiyorum ama kuaföre sordum saçın rengini röfle boyasıyla açmak gerektiğini söyledi.. acaba saçlarım yanarmı bu kadar işlemden geçti:KK43::KK43:
 
Canım sen yine iyisin benim yanımda 2 sene kadar öncesinde her 15te bir saç diplerimi oryalle açıp 2 3 gün sonra tonu eşitlemek için sarıya boyuyordum ve bu böyle 1,5 sene kadar gitti artık en sonunda saçlarım dökülmeye başladı kullanmadığım maske, saç açıcı sprey kalmadı artık yemin ettim saçımı boyamamaya ama ben de bu Ombre modasına yenik düştüm neyse ki uçlarda hasar var uçlardan da az az keserek eski haline döndürmeye çalışıyorum saçımı Diplerim boyaya çok maruz kaldığı için saçlarım döküldü inceldiler ve uzamıyorlar artık eskisi gibi

Sen sen ol saç diplerini benim kadar sık işleme maruz bırakma saç uçların için de elseve ve gliss in maskeleri çok işe yarıyor ama onlar da bir gün için saçı hasarsız gösteriyorlar Kesin konuşmak mümkün değil ama muhtemelen saçının özellikle uçları yapılacak röfleden dolayı daha da yıpranacak yapmayı düşünüyorsan saçına mutlaka maske yapman gerekiyor en azından sen benim gibi bakımın hayati önem taşıdığını iş işten geçtikten sonra farkına varma
 
saçınla fazla oynama canım.koyu renkte kalsın.açık renklere dönersen saçların kırıklarla ve yanıklarla dolu olacak.ozaman renginde hiç bir anlamı kalmayacak.sırf saçlarım mahvolmasın diye açık renge boyatmıyorum.belime yaklaştı.sende oynama bence.
 
arkadaşlar uzun süredir açamamıştım burayı :KK43: Saçımı Bakır kızıl yaptım. O kadar güzel oldu ki ama annemden çok tepki aldım çok dikkat çekici olmuş diye :KK43: yaz geldi ve tenim bronzlaşmaya başladı ve boyada aktı ve annemde tekrar aynı rengi yaptırmamı istemedi çok dikkat çekiyor diye bende gittim bal köpüğü yaptırdım akan boyanın üstüne ve o da aktı çir b*k rengi gibi birşey çıktı :KK43: gittim kipa dan çikolata kahve boya aldım boyadım kendim ve yine eski halime geri döndüm :KK43: kısa süreli de olsa beni motive etti saçlarım ama şu an hem eski halime geri döndüm hem saçlarım yıprandı hem de kestirmek zorunda kaldım ve kestirdim :KK43: şimdi çikolata kahve de aktı biraz karamel gibi bir renk oldu diplerim çıktı. Kışın tenim açılıyor benim ve kışa kadar bu sacı boyatmayıp ekim gibi bal köpügü yapmayı düşünüyorum yaza kadar açık renkte kalıp önümüzdeki yaz yine koyu yaptırıp kendi sacıma dönmek istiyorum.....:KK50: sac maceram böyle oldu işte:KK50:
 
X