Uc ay surdu hastalik donemleri aksatti biraz.bide subat tatili araya girdik Oyuzden de uzadine kadar sürdü yenmen
Saygin bey.istanbuldoktorunuz kimdi acaba
evet onu cok duydum ama çok pahalıSaygin bey.istanbul
Kadikoyde
Evet biraz pahali ama vajinusmusu yendikten sonra ki huzuru dusunursen.kesinlikle buna değer diyorsun.sanki sirtimda bir kambur vardida ameliyatla almışlar gibi hissediyorumevet onu cok duydum ama çok pahalı
kesinlikle öyle bir histir bende sanki ölümcül hastalıktaymısımda cıkısım yokmus gıbı hıssedıyorumEvet biraz pahali ama vajinusmusu yendikten sonra ki huzuru dusunursen.kesinlikle buna değer diyorsun.sanki sirtimda bir kambur vardida ameliyatla almışlar gibi hissediyorum
bişey soracağom peki sizi alttan muayne vs yapıyormuEvet biraz pahali ama vajinusmusu yendikten sonra ki huzuru dusunursen.kesinlikle buna değer diyorsun.sanki sirtimda bir kambur vardida ameliyatla almışlar gibi hissediyorum
Evet yapıyor.bişey soracağom peki sizi alttan muayne vs yapıyormu
En kisa zamanda insallah.kesinlikle öyle bir histir bende sanki ölümcül hastalıktaymısımda cıkısım yokmus gıbı hıssedıyorumdarısı basımıza
bende korkak bırısyım daha basladım denemz ama denedım umutsuz degıl durum ınsallah tez zmanda olacak hıssedyrum...Bende vajinismusum. Egzersiz yapmam qerekio ama korkudan cesaret edemiorum . Sanki tirnaqim wajinami yirtcakmis qibi qelio we korkuorum arkadaslar. Lutfen bana yardimci olurmusunuzne yapacağımı bilmiorum.umudum doktor bile deil wala sizsiniz
Peki o korkunu nasil yendin canım yani bnde denicem su anda ama cesaretimi toplayamiyorum[/QUOTE
bugun denedım parmak ıle degıl yenememısım korkumuPeki o korkunu nasil yendin canım yani bnde denicem su anda ama cesaretimi toplayamiyorum((
bende bu hastalı 5sene çektim seni çok iyi anlıyorum cnm şubat ayında yendim çok şukur bu site sayesinde yendim bende inşallah sende en kısa zamnda başarırsın.sana tavsiyem on sevişmeyi uzun tut senin altta oldugun pozisyonda derin nefes al kendini hazır hissettiğinde ıkın ve p...si yukarıdan aşağıya it hmn giriyor ozmn bol kayganlastırıcıyıda unutmamerhaba siteye bügün tesadüf katıldım iyiki gördüm burada sıkıntımı halletmeme yardımcı olacagınıza inanıyorum.1 yıllık evliyim.5 yıldır görüsüyorduk severek evlendik. evliligimin başları biraz sıkıntılı idi ailevi sıkıntılar ilk gecenın basarısız gecmesı derken cicim ayı tabiri ile güzel gecmesi gerekirken sıkıntılar yasadık.ama eşim sagolsun sonradan farkına vardı ki anlayışlı davrandı hep halada oyle davranıyor sagolsun .bu sıkıntı doktor ıle cozulurmu?ne yaparım yüzlerce sey düsündüm.ama işin içinden çıkamıyorum.sanki ölümcül hastalıga kapılmısım gibi umutsuz hissediyorumeksik hissediyorum dısarıda mılyonlarca ınsan var bakıyorum bu ınsanların yaptığını ben nasıl yapamam diye harap oluyorum..vajinusmusu yenmis arkadasların yardımını bekliyorum..
canım ınsallah bızde yenerız cok zor bu durumbende bu hastalı 5sene çektim seni çok iyi anlıyorum cnm şubat ayında yendim çok şukur bu site sayesinde yendim bende inşallah sende en kısa zamnda başarırsın.sana tavsiyem on sevişmeyi uzun tut senin altta oldugun pozisyonda derin nefes al kendini hazır hissettiğinde ıkın ve p...si yukarıdan aşağıya it hmn giriyor ozmn bol kayganlastırıcıyıda unutma
cnm egzersiz bende yapamamıştım burdan haydar dumenin recetesini gormuştum ordaki hapları ve uyuşturucu spreyi aldırdım esime bi tane şişeyede ılık su doldurdum vajinamı sıkıp bıraktım kasları gevşetmek için kendimide acımıcak diye şartlandırdım surekli iyice hırs yaptım hapları attm 3saat önceden.ılık suyu vajinamda beklettm spreyi sıktım ılık suyu yine beklettm 5dk spreydn tekrar sıktım 5 dk sonra yatar pozisyonda derin nefes aldım ıkındım p....si yukarıdn asagı ittim birden girdi anlamadım bile eşime soruyodum daha girdimi diye.sende dene istersen.biraz karışık oldu ama kusura bakma artık.sormk istediğin bişey olursa yardımcı olurum her zmn.bende 5 sene boyunca birçok şey demedim olmadı umudum klmamıştı artık sabahlara kadar duşunuyodum nasıl olcak diye ve bu şekilde basardım çok şukur ustumden agır bi yuk kalktı.yapamayanlar içinde dua ediyorum hep inşallah sende yenersin bi an oncecanım ınsallah bızde yenerız cok zor bu durumyanı ben egzersız yapamıycam galıba dırek esımle denesem olsa bıtse ıstyrum
cnm egzersiz bende yapamamıştım burdan haydar dumenin recetesini gormuştum ordaki hapları ve uyuşturucu spreyi aldırdım esime bi tane şişeyede ılık su doldurdum vajinamı sıkıp bıraktım kasları gevşetmek için kendimide acımıcak diye şartlandırdım surekli iyice hırs yaptım hapları attm 3saat önceden.ılık suyu vajinamda beklettm spreyi sıktım ılık suyu yine beklettm 5dk spreydn tekrar sıktım 5 dk sonra yatar pozisyonda derin nefes aldım ıkındım p....si yukarıdn asagı ittim birden girdi anlamadım bile eşime soruyodum daha girdimi diye.sende dene istersen.biraz karışık oldu ama kusura bakma artık.sormk istediğin bişey olursa yardımcı olurum her zmn.bende 5 sene boyunca birçok şey demedim olmadı umudum klmamıştı artık sabahlara kadar duşunuyodum nasıl olcak diye ve bu şekilde basardım çok şukur ustumden agır bi yuk kalktı.yapamayanlar içinde dua ediyorum hep inşallah sende yenersin bi an once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?