yardıma ihtiyacım var

mesan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
308
324
103
23
Merhaba arkadaşlar ben sağlık mesleğe gidiyorum.Ama açıkçası baya kararsızım bunu yapmak istediğim den yardıma ihtiyacım var üniversite ye gitmek istiyorum ama kazanamazsam nolur bilmiyorum açıkçası ben çalışmaya hazırım ama bana bir faydası olmayacaksa çalışmak istemiyorum

Lütfen bir tavsiye verin.

Cevap vereceklere şimdiden çok teşekkürler lütfen tecrubeerinizi,düşünceleriNizi yazın

Her zaman meslek lisesi taraftarıyım kardeşimide o konuda yönlendirdim , şayet üniversiteyi kazanamazsanız alternatif olarak bir artı katar size.

Merhaba arkadaşlar ben sağlık mesleğe gidiyorum.Ama açıkçası baya kararsızım bunu yapmak istediğim den yardıma ihtiyacım var üniversite ye gitmek istiyorum ama kazanamazsam nolur bilmiyorum açıkçası ben çalışmaya hazırım ama bana bir faydası olmayacaksa çalışmak istemiyorum

Üniversite işe yaramaz olur mu hiç :)
Sen iş bulamayan gürühu görüp korktun sanırım, revaçta olan mesleklere yönel yada geçerliliğini kaybetmeyecek mesleklere.

Universiteyi kazanirim diyosaniz saglik sektoru cok iyi.tabi hemsirelik anestezi falan olmasi lazim.

Alan mı değiştirmek istiyorsun üniversitede eğer sağlık düşünmüyorsan başka bölümde okuyabilirsin.

Sağlık bu ülke de en geçerli meslek
Ama yok sevmedim yapamıcam diyorsan da üniversite de hangi bölümü okumak istiyorsan şimdiden altyapını hazırla ;)

Hangi bölüm lisede..artık lise hemşire olarak atanamıyor ,üniversite şart

Anadolu
Sağlık bu ülke de en geçerli meslek
Ama yok sevmedim yapamıcam diyorsan da üniversite de hangi bölümü okumak istiyorsan şimdiden altyapını hazırla :KK66:
Anadolu lisesine geçerek mi yoksa burdan devam ederek mi

Universiteyi kazanirim diyosaniz saglik sektoru cok iyi.tabi hemsirelik anestezi falan olmasi lazim.
Burdan hasta bakici olarak çıkacağım ve üniversite ye ek puan vermiyorlar hemşirelik vb için ancak 2 yıllık meslek yüksek okulu na veriyorlar.

Anadolu lisesine geçerek mi?
Üniversiteyi kast etmiştim aslında kaçıncı sınıfsın eğer istemiyorsan nakil şartlarını araştırabilirsin ama kasım ayındayız nakil şimdi olmaz diye biliyorum.

Üniversite işe yaramaz olur mu hiç :)
Sen iş bulamayan gürühu görüp korktun sanırım, revaçta olan mesleklere yönel yada geçerliliğini kaybetmeyecek mesleklere.
Ders çalışma ya hazırım ama burdan hasta bakıcı veya hemşire yardımcısı olarak çıkacağım ve meslek dersleri şimdiden çoğaldı seneye daha da çoğalacak ve son sene hep staj zaten dersleri okulda görmeyeceğim için.Sonuçta bu okul mesleğe hazırlıyor

Üniversiteyi kast etmiştim aslında kaçıncı sınıfsın eğer istemiyorsan nakil şartlarını araştırabilirsin ama kasım ayındayız nakil şimdi olmaz diye biliyorum.
Ocakta yaparım

Hasta bakıcı olarak mı çıkacaksın ?
Eskiden sağlık teknisyeni olarak bitiriliyordu
Değişti mi ?
Artık lise 2 ler de yeni açıldı bizim okulda bence ve öğretmenlere göre hemşire yardımcılığı falan hep aynı şeye çıkıyor

Ders çalışma ya hazırım ama burdan hasta bakıcı veya hemşire yardımcısı olarak çıkacağım ve meslek dersleri şimdiden çoğaldı seneye daha da çoğalacak ve son sene hep staj zaten dersleri okulda görmeyeceğim için.Sonuçta bu okul mesleğe hazırlıyor
Haftada 3 gün değil mi staj 2 gün okul.

10.sınıf

Back
X