yardıma ihtiyacım var

Artık lise 2 ler de yeni açıldı bizim okulda bence ve öğretmenlere göre hemşire yardımcılığı falan hep aynı şeye çıkıyor
Senin okulun devlet okulu mu ?
Yoksa yeni açılan sağlık kolejlerinden değil dimi ?

Kardeşim de liseyi sağlık meslek lisesinde okudu.bölümü laborant.liseden sonra osmangazi universitesinde yine laborant bölümünü okudu ve stajını orada yapti.okul bitincede bir sure ozel sektorde doktor yaninda ve daha sonrada ozel bir hastanede labotauar teknisyeni olarak çalıştı.buralarda çalışmak kendisini gelistirmesine ve daha fazla deneyim kazanarak cv gecmisinecok yardımcı oldu.ardından kızılay basvurdu ve bir sure sonra kabul edildi.şimdi kızılay kan merkezinde kan almadan gorevli olarak calisiyor ve iyi de bir maaş alıyor.bence ileride devamı olacak bir bölümü seçmek cok mantıklı.hemsirelik,anestesi uzmani ve laborantlik gibi.

Eskisi gibi sağlık sektöründe iş Yok valla . Her yıl hemşire, anestezi mezun veriyor . Ama boştalar

Merhaba arkadaşlar ben sağlık mesleğe gidiyorum.Ama açıkçası baya kararsızım bunu yapmak istediğim den yardıma ihtiyacım var üniversite ye gitmek istiyorum ama kazanamazsam nolur bilmiyorum açıkçası ben çalışmaya hazırım ama bana bir faydası olmayacaksa çalışmak istemiyorum

Lütfen bir tavsiye verin.
Üniversiteye gitmelisin

Ders çalışma ya hazırım ama burdan hasta bakıcı veya hemşire yardımcısı olarak çıkacağım ve meslek dersleri şimdiden çoğaldı seneye daha da çoğalacak ve son sene hep staj zaten dersleri okulda görmeyeceğim için.Sonuçta bu okul mesleğe hazırlıyor

O zaman üniversiteden başka çare gözükmüyor.

Anladım
Kızımla aynı yaştasın
O yüzden anadolu lisesine geçiş yapıp üniversite de istediğin bölümü okuman daha mantıklı
Tabi azimliyim çalışır yaparım diyorsan :KK66:
Teşekkürler

Back
X