Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kahvelihatunn

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
1.567
1.443
658
Merhaba arkadaşlar şuanda birlikte olduğum bir erkek arkadaşım var ve biz çok ciddiyiz ama kendisi askerde ve anlattığım herkez hyr olmaz diyo yani onaylamıyolar ve banada ailen seni ona wermez diyolar ama ben çok seviyorum kendisini oda seviyor nerden biliyosun diceksiniz eğer sevmeseydi 4 senesini bosa geçirmezdi ve ailesine beni anlatıp beni ailesiyle tanııştırmazdı tamam biraz serseri ama biz birbirimizi çok sewiyoruz akıl werin napayım yardıma ihtiyacım war:asigim:senağlama

neden vermez diyorlar.. işi gücü yok mu bu çocugun:uhm:
serseri derken canım anlamadım orayı

işi var tabiki eğlence merkezi var yani annemin doğup büyüdüğü bir yer var çocuk ordan ve annemde ordan kimseye wermezmiş beni herkez öyle söylüyo serseri derkende delidolu yani

anladım canım. ama annenin yerine neden konusuyorlar kı?? belki doğru olabilir dusunceleri ama sen yınede annenle konusmadan baskasının soylediklerine kulak asma..
anneninde bildiği birsey vardır tabıkıde kendi dogup büyüdügü yere tepkisi nedendir??

nedenini sormadınmı sana annen seni o çocuga vermez diyenlere....
bence canını sıkma daha olmamıs birşey için

sordum ama küçük yer orası werirse sizin otrduğunuz civara werir dediler bana ama bana werdikleri bu cawap çok saçma geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…