yardıma ihtiyacım var :(

babykids

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
17
0
36
İstanbul
Merhaba arkadaşlar başıma tuhaf birşey geldi yardımınızın dokunacağına inanıyorum 2 senelik bir ilişkim var ve sevgilim onu hiç eksk bırakmadığımı benimle çok mutlu olduğunu söyleyip duruyordu bu aralar sürekli arkadaşlarıma bakmaya başladığını farkettim ve bugün bana açık açık ciddi bir şekilde benimde bu tarz konularda hassas olduğumu bildiği halde arkadaşlarımdan birisiyle birlikte olmak istediğini söyledi asla böyle birşey yapmam dedim ve yapmayacağımda sırf bu yüzden bana soğuk davranıyor ve istediğinin normal birşey olduğunu söylüyor bana sırf bu konudan dolayı bana soğuk yapıyor diye bende ondan uzaklaşıyorum beynim durmuş duruma biz böyle değildik ve neye nasıl üzüleceğimi bilemez durumdayım fikirlerinize ihtiyacım var.

Gercekmisin Sen? Sevgilin bir bayan arkadasinla birlikte olmak istiyor ve bunun normal oldugunu savunuyor.Sen bunu kabul etmedigin icin sana soguk davraniyor?????
Ve sen bu adamla birliktesin,ayrilmayi dusunmuyorsun!Bosver guzelim kabul et o senin arkadasinla sen onun arkadasiyla... Tövbe Tövbe... Gercekten beynin durmus seninde soyledigin gibi!

Son düzenleme:
yuhhhhhhhhhhhhh hemde ne yuhhhhhhhhhhhhhhhhh
eğer yanlış anlamdıksa seni hala o kişiliksiz adamla ne işin var.yok kusura bakma ben geri kafalıyım anlamıyorumm ......

arkana bakmadan kaç bugün arkadaşını isteyen yarın kardeşini ister ne var bunda demiş yaaa birde:47::47::47::47:

malesef bende anlamak istemiyorum resmen sevgim nefrete dönüştü miğdem bulanıyor görünce gerçekten tuhafım yediremiyorum

sen gerçek olamazsın...bize ahkam kesmek düşmezde.....senin ne işin var bu adamın yanında

yok görüşmüyorumda kendimi kaybettim resmen bu konuyla karşı karşıya kalınca kim bilir daha neler çıkacak karşımıza

ya bu çok sapıkça bişi yaaa hemde arkadaşlarınla olmak istemiş hemde bunu sana sölüyo. resmen sapıklık başka bişi demiyorum bunu sana söleyecek kadar şerefsizse zaten bundan bi şey olmaz şoktayım yani dicek bişi bulamıyorum kötü konuşup iyice moralini bozmak istemiyorum

neye üzüleceğın çok bellı

erkeklerı anlamıyorum, sen ona böyle bırşey teklıf etseydın

yanı onun yakın arkadaşıyla bırlıkte olmayı

yıne normal mı karşılardı acaba

hödük!!!:47:

şimdi bu konu "fake" diyeceğim, burada kk kadınları olarak birbirimize düşeceğiz de...
gecenin bu vakti konu açmanı geçtim, yeni üyesin, hadi ona da eyvallah!
amaaaaaaa
hiçbir kadın bunu böyle hazmetmiş gelmez buraya, gelip de soğuyorum ay sevgim bitiyor demez! olmamış yani, inandırıcı değil. adam sana böyle bir fantazisinden bahsedecek, sen de gelip burada konu açacaksın ne yapsam diye...enteresansın!

yapılcak şey belli yüzüne tükürüp bir de tokat atıp böyle bir kişiliksizi hayatından çıkaracaksın.yoksa bu tarz isteklerin sonu hayır olmayacaktır.bugün senin arkadaşına sulanıp normal gören biri yarın kendi arkadaşın seni .................. anladın dimi???
böyle şeylere taviz verilir mi? aşktan kimse ölmemiş başlarım aşkınada sapıklığınada şaka gibi ayy dilime gelenleri yazmıyayım.anlayan anlar..

şimdi bu konu "fake" diyeceğim, burada kk kadınları olarak birbirimize düşeceğiz de...
gecenin bu vakti konu açmanı geçtim, yeni üyesin, hadi ona da eyvallah!
amaaaaaaa
hiçbir kadın bunu böyle hazmetmiş gelmez buraya, gelip de soğuyorum ay sevgim bitiyor demez! olmamış yani, inandırıcı değil. adam sana böyle bir fantazisinden bahsedecek, sen de gelip burada konu açacaksın ne yapsam diye...enteresansın!

ben kendime birkaç gün bu konu fake deme yasağı koydum hatta şu anda erkek deme yasağıda koydum bütün konulara gerçekmiş gibi yaklaşacağım bazı arkadaşlar sürekli bunu söylüyor ya uygulayalım bakalım ne olacak:)))

Back
X