yardıma ihtiyacım var :(

neye üzüleceğın çok bellı

erkeklerı anlamıyorum, sen ona böyle bırşey teklıf etseydın

yanı onun yakın arkadaşıyla bırlıkte olmayı

yıne normal mı karşılardı acaba

hödük!!!:47:
kabul eder tabi amaç zaten o yönde grup kurmak
şimdi bu konu "fake" diyeceğim, burada kk kadınları olarak birbirimize düşeceğiz de...
gecenin bu vakti konu açmanı geçtim, yeni üyesin, hadi ona da eyvallah!
amaaaaaaa
hiçbir kadın bunu böyle hazmetmiş gelmez buraya, gelip de soğuyorum ay sevgim bitiyor demez! olmamış yani, inandırıcı değil. adam sana böyle bir fantazisinden bahsedecek, sen de gelip burada konu açacaksın ne yapsam diye...enteresansın!
dimi ama hep gece geç vakit bizde atlıyoz :)))) hele ben baya atlamışım sinirden:))

sordum sormazmıyım hiç içimdeki herşeyi döktüm suratına karşı seviyorsam ben ayarlardım diyor bana ahlaksızlıktan başka birşey değil hala tüylerim diken diken oluyor ya pisliğin önde gideni

ben kendime birkaç gün bu konu fake deme yasağı koydum hatta şu anda erkek deme yasağıda koydum bütün konulara gerçekmiş gibi yaklaşacağım bazı arkadaşlar sürekli bunu söylüyor ya uygulayalım bakalım ne olacak:)))
gece gece güldürdünüz beni

ya böle bişiyi ben yapsaydım ne düşünürdün demeye bile gerek yok bunu yapan insan onu düşünmez bence hasta ruhlu olduğundan onun için sadece zevki önemli bu ne saçma bişi allahım kanım çekildi ya 2 yıl yine iyi dayanmış

valla inanıp inanman umrumda değil benim başıma geldi paylaştım ister inanırsan fikrini söylersin inanmazsan güler geçersin bu keyif kaçıklığıyla kimsseyle uğraşamam

sordum sormazmıyım hiç içimdeki herşeyi döktüm suratına karşı seviyorsam ben ayarlardım diyor bana ahlaksızlıktan başka birşey değil hala tüylerim diken diken oluyor ya pisliğin önde gideni

eğer konu gerçekse.seninkinin amacı az öncede yazdığım gibi tamamen grup kurma çabası.bunların normal olduğunu düşünüyor sanada bunu empoze etmeye çalışıyor.çok tehlikeli fanteziler bunlar.

öyle bir rahat üslubunuz var ki insanın ne var canım kabul edin takılırsınız threesome falan diyesi geliyor.

benim anlamadığım size böyle bir şey söyleme cesaretini nasıl bulduğu. aslında pardon bu kız benimle birlikte oluyorsa diğer istediklerimi de yapar gibi manyakça bir düşünce geçmiş olabilir aklından çünkü erkeklere göre onlarla birlikte olmak yani cinsellik doğal ve normal bir durum değil sapıklık ve bu sapıklığı (!) yapan diğer sapıklıkları da yapar.

bilemiyorum şu yazdığınız olaya kelimeler kifayetsiz kalıyor, dilerim böyle çirkinliklerle bir daha karşılaşmazsınız, geçmiş olsun.

İnanın hiç inandırıcı gelmedi yazdıklarınız :19: Kusura bakmayın :106:

bence hic konu acmaya degecek bir insan bile degil... insAllah ona dönmek gibi bir hata yapmazsin cünkü böyle ahlaksizca birseyi hayatin boyunca unutamazsin, icini kemirir durur...

büyük ihtimal arkadaşında dediği giibi grup kurma çabası içerisinde nereden yüz bulduğunuda anlamış değilim ama gerçekten sapıklık duyguları kabarmış umarım Allah kimsenin başına vermez

bence hic konu acmaya degecek bir insan bile degil... insAllah ona dönmek gibi bir hata yapmazsin cünkü böyle ahlaksizca birseyi hayatin boyunca unutamazsin, icini kemirir durur...

asla öyle bir hataya düşmem yollarımızı ayırdım hemen kendine farklı kişilerle eğlence bulsun ama insanın içinde yinede burukluk oluyor

gerçekse komik şakaysa komik değil.....benim eşim de fahişelerle olan fantazilerini açıklamıştı bana ben boşanmayı bekliyorum sen neyi bekliyorsun

valla inanıp inanman umrumda değil benim başıma geldi paylaştım ister inanırsan fikrini söylersin inanmazsan güler geçersin bu keyif kaçıklığıyla kimsseyle uğraşamam

Ilk mesajinizi okudugumda budami erkek bizimle kafa buluyor diye dusundum..
Ben cok merak ediyorum.. Kizlarini bir kızmi nasil boyle ucuz erkeklerin yuzunu goremiyor? Sonradan herzaman farkediyirlar ne b*k olduklarini.. sizin iliskiniz taze olmalı.. Bir erkeyin bir kıza böyle bir seye teklif etmezdi icin hasta olmalı.

siz birlikte oluyormuydunuz ki arkadasinlada birlikte olmak istiyormus vay sapik vay...:37:

gerçekse komik şakaysa komik değil.....benim eşim de fahişelerle olan fantazilerini açıklamıştı bana ben boşanmayı bekliyorum sen neyi bekliyorsun

açıkcası en iyisini yapmışsın tebrik ettim valla seni. insanlar nelere göz yumuyor kadınlarda gurur kalmıyor aman evliliğim yıkılmasın aman şöle böle olmasın diye. eğer bi kadın gururunu kaybediyorsa yaşamasın daha iyi. bravo sana yani gerekiyorsa boşanıcaksın boyun eğmiceksin. şiddete, sapıklıklara susan kadınlara örnek olsun. güçlü olmak gerekiyor insanlığını kaybetmemişleri yanında tutucaksın yada ömür boyu yalnız yaşa daha iyi.

Back
X