Merhaba herkese. Çok zor bir sürecin ve bir dolu hayal kırıklığının ardından bir karar vermem gerekiyor . Yardımcı olacak arkadaslara teşekkür ediyorum şimdiden . Arkadaşlar ygs benim için çok büyük bir şanssızlık oldu . Töder de 360 küsürlerde , güvenderde 370 küsürlerde bir puan aldım diğer denemelerimde bu civardaydı . Seviyem buydu yani . Zaten fazlasını da istemiyordum . Fakat ygs5 311 puan geldi (170k) . (bu neredeyse benim dersanedeki ilk deneme puanım) . Tabi yaşadığım hayal kırıklıgını tahmin edebilirsiniz bundan sonra . Neyse bir şekilde devam ettirdim çalışmaları tm1 87 bin tm2 84 bin tm3 80 bin geldi . Hedefim eeen başında pdr veya ing işletme idi ama tabi ki sonradan hedef filan kalmadı . Diyeceğim o ki , şimdi ben bir yıl daha mı hazırlanayım . Yoksa İst Üni ekonometri veya ikinci öğretim işletme iktisat mı yazayım . Bu alanlarda da kendimi geliştirebileceğime inanıyorum . Ki istanbulda yaşıyorum zaten . Fakat onca emeğin karşılığında bunu mu hakettim diye de sormadan edemiyorum . Evet arkadaşlar uzun oldu k.bakmayın fikir vereceklere teşekkür ediyorum