• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var :(

derdine_care

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
27
1
16
İstanbul
selam kızlar,
27 yaşımdayım.Özel bir şirkette çalışıyorum.Kasım ayında şirketimize yeni bir personel katıldı.Şirketimize geldiği gün kendisine bazı işlerde yardımcı olmak için bir süre beraber çalıştık.Sonra yazışmaya başladık.Kendisi ikinci yazışmamızda bana açıldı.Ancak şirkette yüz yüze iken çok soğuk davranıyordu.Konuşmamız sırasında daha önce sevgilim olmadığını söyledim.Bunun üzerine bana aramızda bir şey olamayacağını söyledi.Üzüldüm ama belli etmedim.Aradan biraz zaman geçince arkadaşça bir kafede oturmayı teklif etti.Kabul ettim.Bana kafede yakınlaşmaya çalıştı.Ben izin vermedim.Çünkü bana senden cinsel yönden etkilendim.Ama aramızda duygusal bir şey olamaz dedi.Daha sonra birkaç kez daha buluştuk.Her buluşmamızda bana yakınlaşmaya çalıştı.Sonrada bu bir hataydı deyip araya mesafe koydu.Eve gel dedi.Gitmedim.Ayrıca başka kadınlarlada ilişkisi olduğunu biliyorum.ve aşık oldum.Ne yapmalıyım????????????

Fena bir durum, adam açık açık niyetini söylemiş bence duygularına gem vurup uzaklaşmaya çalışmalısın. Eğer senin ona aşık olduğunu hissederse duygularından faydalanma yoluna gider haberin olsun.

Ne yönde bir şey yapmak istiyorsun anlayamadım? Bu durumda ne yapılabilir ki bence iyiliğin için uzak durmalısın :/

Sevgili arkadaşım, adamın niyeti meydanda. İyi niyetli bir insan olsa, (senin zaafının farkında olduğunu ve tecrübesiz, temiz bir kız olduğunu bildiğini varsayıyorum), ısrarla yoklama yapmaz ve evine çağırmazdı. O adamı yok say ve güzel insanlara yönel.

Gönül işte arkadaşım,nerde bi b.k çukuru var oraya düşer:50: bence unutmaya çalış daha fazla üzülmemen için,iyi ayakkabıya benzemiyor.

aramızda ciddi bir ilişki olsun istiyorum.Ama bir yanımda olamayacağını biliyor :43: diğer yanım kalpler Allah'ın elindedir dua edersen olur diyor.aklımdan çıkmıyor :50:

üzgünüm canım ama normal bir erkek, senin daha önceden sevgilin olmadığını öğrendiğinde onun gibi tuhaf davranmaz. daha sonra olacak bir şeyden pişmanlık duyup daha fazla üzüleceğine bence şu an üzülmen daha iyi. ayrıca tahminimce ondan sadece etkilenmişsin. muhtemelen sana olan ilgisinden.

Adam açık açık söylemiş.
Ne istediğini..
Nasıl biri olduğu ve beklentileri ortada.
Neden hala aşkınızı anlatmaya çalışıyorsunuz.
Unutmaya çalışın..

bence aşkını içine göm, uzaklaşmaya çalış çünkü açık açık niyetini söylemiş, böyle bi adamla mutlu olunabileceğini sanmıyorum

Adam açık açık söylemiş size duygularını yol yakınken bırakın gitsin,bu tür insanla buluşmayı bile aklınızdan geçirmeyin ayrıca adam ilk buluşmanızda duygularını açık açık söylemiş diger buluşmalara neden gittiniz.

senin daha önce bir ilişkin olmadığı için ilk ilgi gösteren yakınlaşan bu erkek olunca ondan dolayı etkilenmişsin aşık olduğunu sanıyorsun ama aşk bu değil, sen bu tarz ilişkileri rahat yaşayan biri olsaydın onun için çok iyi olacaktı amacı da buymuş zaten, seni kaybetmeye göze almasa sana asıl amacını söylemezdi, seni ittikçe senin geldiğini gördükçe ona karşı zayıf görünüyorsun yapma böyle kendine gel lütfen kendini geri çek soğuk davran o zaman o sana yaklaşmaya çalışır ama ondan sana ne köy olur ne kasaba.. :ssz:

Son düzenleme:
adamın nıyeti bel altı bunu sana acıkca soyemıs,kusura bakma senın nıyetınde oyleyse bulus evınede gıt gez toz arkadasım,
şayet oyle bı yapıya sahıp değilsen derdın ne aklınla zorun mu var senın

kızları aptal derler ya aha işte sizin gibiler yüzünüze aptal oluyoruz bız

nıye mı adam senı arzu etmıs yenı tanısmıssınız aklına gırmıs senı sen oldugu için değil vucudunu istemıs sende ben asıgım ona dıyosun

paketler gonderırı bu herif senı
:6:
aklını basına topla bacım

Adam açık açık söylemiş size duygularını yol yakınken bırakın gitsin,bu tür insanla buluşmayı bile aklınızdan geçirmeyin ayrıca adam ilk buluşmanızda duygularını açık açık söylemiş diger buluşmalara neden gittiniz.

belki aramızda zamanla ciddi birşeyler olur.zamanla oda beni sevmeye başlar diye gittim.

Aşkımı defalarca itiraf ettim.Ama beni istemediğini söyledi :43:

nieti apaçık belli bence senin yapman gereken ondan olabildiğince uzak durmak ve buluşmamak sen onla buluştukça görüştükçe daha çok bağlancan.yol yakınken dön derim biliyorum birine aşık ken ondan uzaklaşmak çok zor ama durum belli canm:50::50::50::50::50::50:

daha önce sevgilim yok deyince demek ki kimseyle birlikte olmamış diye uzaklaşmış,
sonra belki ben ikna ederim ya bir bakayım demiş yakınlaşmış,
baktı olmuyor ilişkiyi kesmiş.
sen de onun bu yatağa atma çabalarına aşık olmuşsun :27:
bana gelsin beni sevsin diye buluşmaya giderek bir yere varamazsın.
adam en azından dürüst davranmış, seni kandırabilirdi pekala.
ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin, yapacak başka birşey yok :31:

aylardır onu unutmaya çalışıyorum.uzak durmaya çalışıyorum.ama bedenen ondan uzak kalsamda aklım,kalbim hep onun yanında.tatile bile çıktım unutmak için ama olmadı.her gün dua ediyorum unutmak için.ama dua ederken içimde garip bir his doğuyor.beni sevsin,hakkımda hayırlı olsun diye dua etmeye başlıyorum.onunla veya başka bir erkekle evlilik dışı bir ilişki yaşamak niyetinde değilim.yuvam olsun,çocuklarım olsun istiyorum.ama olmuyor.dualarım kabul olmuyor diye düşünmedim hiçbir zaman.Allah'a teslim olmaktan başka çaremiz yok hayatta.artık ne yapacağımı bilmiyorum.aylardır her gün dua ediyorum.tatile çıktım.psikologa gittim.:43: çok çaresizim.bazen diyorum keşke intihar etmek günah olmasaydı belki o zaman herşey daha kolay olurdu :43: ailem olsun istiyorum onunla aile olmak istiyorum.onun ailesi benim ailem olsun istiyorum.ama imkansız :43:

arkadaşım adamın niyeti belli. valla kaç kurtar kendini. ileride daha çok üzülürsün. emin ol bu adam sana aşık olmaz. hadi aşık oldu diyelim. huylu huyundan vazgeçmez. seni daha çok üzer. ilk fırsatta seni aldatır. tahmin edebiliyorum senin için çok zor. ama senin bu adamdan uzaklaşman en hayırlısı olacaktır.

Back
X