• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var :(

artık görüşebileceğimizi zannetmiyorum.çünkü en son telefonla görüştüğümüzde onu görmek istediğimi söyledim.ben ona sarılmıştım ama öpmesine izin vermemiştim.öpmeme izin verecekmisin dedi.görüşürsek aramızda birşeyler olur sonra sen iyice dengeni kaybedersin dedi.görüşmeyi kabul etmedi.sonra ben netten yazdım.cevap vermedi.

kusura bakma da ben bunu kaşınıyosun derdiiim ama birini sevmek aşık olmak insana herşeyi yaptırabiliyo farkındayım da sen biraz abartmışsınz ya okadar şeyin üzerine hala onun peşindesin... yazık allah yardımcın olsun.... rabbim seni doğru yoldan ayırmasın!!:50::50::50::50::50::50:

aylardır onu unutmaya çalışıyorum.uzak durmaya çalışıyorum.ama bedenen ondan uzak kalsamda aklım,kalbim hep onun yanında.tatile bile çıktım unutmak için ama olmadı.her gün dua ediyorum unutmak için.ama dua ederken içimde garip bir his doğuyor.beni sevsin,hakkımda hayırlı olsun diye dua etmeye başlıyorum.onunla veya başka bir erkekle evlilik dışı bir ilişki yaşamak niyetinde değilim.yuvam olsun,çocuklarım olsun istiyorum.ama olmuyor.dualarım kabul olmuyor diye düşünmedim hiçbir zaman.Allah'a teslim olmaktan başka çaremiz yok hayatta.artık ne yapacağımı bilmiyorum.aylardır her gün dua ediyorum.tatile çıktım.psikologa gittim.:43: çok çaresizim.bazen diyorum keşke intihar etmek günah olmasaydı belki o zaman herşey daha kolay olurdu :43: ailem olsun istiyorum onunla aile olmak istiyorum.onun ailesi benim ailem olsun istiyorum.ama imkansız :43:

Üzgünüm ama bu istediklerini sana verebilecek adam bu değil. İnançlı birisin şükret ki sana gerçek yüzünü göstermiş
Ya göstermeseydi ya kullansaydı seni?
Senin ona aşık olduğunu düşünmüyorum sadece gururun incinmiş kabullenemiyorsun
Ama vazgeç bence
Başka kadınlarla ilişkisi var diyorsun sana bile cinsel teklifle gelmiş beraber olsan her zaman başkasıyla olan bir adama nasıl dokunacaksın, nasıl tutacaksın elini..
Bu kadar küçük görmüyorsundur umarım kendini.

adamın nıyeti bel altı bunu sana acıkca soyemıs,kusura bakma senın nıyetınde oyleyse bulus evınede gıt gez toz arkadasım,
şayet oyle bı yapıya sahıp değilsen derdın ne aklınla zorun mu var senın

kızları aptal derler ya aha işte sizin gibiler yüzünüze aptal oluyoruz bız

nıye mı adam senı arzu etmıs yenı tanısmıssınız aklına gırmıs senı sen oldugu için değil vucudunu istemıs sende ben asıgım ona dıyosun

paketler gonderırı bu herif senı
:6:
aklını basına topla bacım

SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM YANİ KONU SAHİBİ ARKADAŞIMIZ BEN NE YAPAYIM DİYE SORUYOR
ADAMIN NİYETİ BELLİ NE YAPACAĞINA SEN KENDİN KARAR VER ADAMIN ELİNDE OYUNCAK ......... ARKADAŞI OLMAYA RAZIYSAN BİZ NE DİYELİM

kızları aptal derler ya aha işte sizin gibiler yüzünüze aptal oluyoruz bız AYNEN KATILIYORUM

SANA KATILIYORUM ARKADAŞIM YANİ KONU SAHİBİ ARKADAŞIMIZ BEN NE YAPAYIM DİYE SORUYOR
ADAMIN NİYETİ BELLİ NE YAPACAĞINA SEN KENDİN KARAR VER ADAMIN ELİNDE OYUNCAK ......... ARKADAŞI OLMAYA RAZIYSAN BİZ NE DİYELİM

kızları aptal derler ya aha işte sizin gibiler yüzünüze aptal oluyoruz bız AYNEN KATILIYORUM

bızım buralarda öyle derler ki

gelecekse gelüüü gelmezse gendü bülü

ben bunu bıraz değiştirerek soyluyorum

verüse verüü vermezse gendü bülüüüü arkadas benım zararım ne karım ne bu işten :ssz:

canım bende arkadaşlara katılıyorum adamın niyeti belli elinde oyuncak olacak bi kızada benzemiyosun uzak dur bence işini degiştirmeni tavsiye ederim arkadaşlarınla gez dolaş karşına senin isteklerini karşılayacak ciddi düşünecek biri çıkınca da otomatik unutacaksın zaten yinede şanslı oldugunu düşünüyorum adam niyetini belli etmiş seviyorum diye kandırıp çok daha kötü şeylerde olabilirdi

sadece ilk mesajı okudum.......seni üzmek istemiyorum ama koskoca kadınsın nerdeyse 30 olacaksın ....adam sana sadece yatak arkadaşı istediğini açık açık söylemiş....sen aşık oldum diyorsun ....bu adam sana net bir şekilde ne istediğini söylemiş....ve değişmeyecek...sen neden kendini kandırmakta bu kadar ısrarcısın.........kendi düşen ağlamazmış

Son düzenleme:
eee duygusal bir şey olmayıp cinsellik minsellik diyorsa fuckbody olur çıkarsınız. o yüzden sana uygunsa devam et, uygun değilse uzak dur. başka ne bekliyorsun? adamın sana aşık olup cinsellikten duygusala terfi etmesini mi... :26:

Tam da doğru kelime... Çok istiyorsanız fakbadi olursunuz, o size sadece obje gibi bakacak çünkü, herifin amacı bu. Pislik.:ssz:

bence sen ona asik degilsin - bu gecici bir tutku (fizigine, karekterine) belki .
zaten senin anlatigina gore bu is bastan duzgun degil- sana bir nasihat (sen onu aklindan temamen :38::38:cikart) -ve allah sana adam gibi bir adam kismet etsin (amin):38:

öncelikle hepinize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.İyiki varsınız.
ben aşağı yukarı bütün erkeklerin evlenmeden önce bu tür ilişkiler yaşadıklarını ,kadınlardan heveslerini aldıktan sonra evlendiklerini,ama evlendikten sonra böyle ilişkilere girmeyip eşlerine sadık olduklarını düşünmüştüm.yanlış mı düşünüyorum???
pek tanımıyorum erkekleri.çevremde akraba olarak hiç erkek yok (baba,dayı,amca,kardeş,abi,kuzen,dede gibi) bilmiyorum gerçek aşk mı bu hissettiklerim.ama ailem olsun istedim.mutlu olmak istedim.olmadı :43:

bence sen ona asik degilsin - bu gecici bir tutku (fizigine, karekterine) belki .
zaten senin anlatigina gore bu is bastan duzgun degil- sana bir nasihat (sen onu aklindan temamen :38::38:cikart) -ve allah sana adam gibi bir adam kismet etsin (amin):38:

inşallah karşıma hayırlı birisi çıkar ama artık pek ümidim kalmadı.27 yaşımdayım bir kişi bile beni sevdiğini söylemedi.değerlisin demedi.hoşlanmadı.Allah hayırlısını göstersin :43: bazen çok karamsarlığa kapılıyorum.ailem olsun istiyorum ama hayatta en çok istediğimiz şeyler olmazmış.imtihan olurmuşuz.belkide benimde imtihanım yalnızlık.belkide benimde imtihanım mutlu aileleri uzaktan seyretmek :43: hiçbirzaman yenge,abla,eş olamamak.hiçbirzaman yeğenlerimin olmaması,bir bebeğin kokusunu içime çekememek belkide benim imtihanım bilmiyorum :43:

Tam da doğru kelime... Çok istiyorsanız fakbadi olursunuz, o size sadece obje gibi bakacak çünkü, herifin amacı bu. Pislik.:ssz:

evlenmeden önce böyle ilişkiler yaşayıp evlendikten sonra karısına sadık kalan erkekler var mıdır?yoksa bu tip birisi ileride eşinide aldatırmı? yanlış anlamayın erkekleri pek tanımadığımdan soruyorum :50:

evlenmeden önce böyle ilişkiler yaşayıp evlendikten sonra karısına sadık kalan erkekler var mıdır?yoksa bu tip birisi ileride eşinide aldatırmı? yanlış anlamayın erkekleri pek tanımadığımdan soruyorum :50:
bak canım konunu takip ediyorum.içindeki boşluk yüzünden her an hata yapmaya hazır bi moddasın lütfen gözümüzün önünden bi yere ayrılma:20: türlü türlü erkek var.tanımıyorum demişsin iyi ki de tanımıyosun.benim şahsi kanaatim kadınlara cinsel obje ve günübirlik olarak bakan adamlardan kesinlikle iyi bir ev erkeği olmaz.yani binde bir diye bi açık kapı bırakayım hadi sana.bu bahsettiğin şahıs öyle bi tip.hani olur ilişkileri olmaz demiyorum ama bence bir kadınla sırf sevdiği için birlikte olan bi erkek modeli bile değil bu.yani sevip de cinsellik yaşayan adamlar var.(bunun da doğruluğu tartışılır da)bu onlardan da değil.necidir bu?ne olduğu belli değil.hayat dizi filmlerindeki gibi değil maalesef.gerçekler acı.bu adam hayırsızın biiri belli ki.valla seni mahveder.dikkat et kendine.lütfen 27 yaşındayım ben ne olucam gibi tuhaf bi karamsarlığından çık..yani ne demek 27 yaşındayım?ben sana bi hayat hikayemi anlatsam umutsuzluk neymiş görürdün.neyse hadi hayırlı kısmetler.topla kendini.bi o kalmadı bu dünyada..:20:şansın var senin hala...bu ne panik.aaa lütfen ama
:19:

Son düzenleme:
Yemin ederim böyle adamlara saygı duyuyorum, hiç olmazsa açık açık ne istediğini söylemiş, evlilik vaadiyle kandıran şeref yoksunlarına 1000 kat tercih ederim.

adam açık açık niyetini söylemiş cinsellik istiyo duygusal bişey olamaz aramızda diyo sense evlenince düzelen erkekler var mı diyosun, başka kadınlarla da berabermiş, sen de cinsellik istiyosan bi dene bakalım neler olucak ama benden sana tavsiye kendin gibi temiz birini bul

Canım zaten hiç sevgilin olmadığını söylediğin zaman niyeti doğru olan bir adam olmadığını belli ederek senden uzaklaşmış bırak kendi pisliğinde boğulsun.Unutma birini seven kalp başkasını da sever.Aşka saygım sonsuz ama bence aşk uğruna kendinden taviz vermek ileride duyulacak büyük bir pişmanlıktır.

öncelikle hepinize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.İyiki varsınız.
ben aşağı yukarı bütün erkeklerin evlenmeden önce bu tür ilişkiler yaşadıklarını ,kadınlardan heveslerini aldıktan sonra evlendiklerini,ama evlendikten sonra böyle ilişkilere girmeyip eşlerine sadık olduklarını düşünmüştüm.yanlış mı düşünüyorum???
pek tanımıyorum erkekleri.çevremde akraba olarak hiç erkek yok (baba,dayı,amca,kardeş,abi,kuzen,dede gibi) bilmiyorum gerçek aşk mı bu hissettiklerim.ama ailem olsun istedim.mutlu olmak istedim.olmadı :43:
Yanlış düşünüyorsun.Önüne gelenle cinsellik yaşamaya alışmış ve bu isteğini kadınlara rahatça dile getirebilen bir erkek evlense bile bu rahatlığı hep arar.Evlenince adamlara sihirli değnek dokunup kişiliklerini değiştirmiyor yani.Kaldı ki senin bu sevdiğin adamın bırak evlenmeyi,sevgili olmaya bile niyeti yok.Sorduğun sorulara bakılırsa senin aklın hala bu adamla evlenmekte.O kadar uyardık ama yok ben bin nasihatten dersimi almadım bir musibeti alayım dersen,buyur yaşa kendin gör denemesi bedava

aramızda ciddi bir ilişki olsun istiyorum.Ama bir yanımda olamayacağını biliyor :43: diğer yanım kalpler Allah'ın elindedir dua edersen olur diyor.aklımdan çıkmıyor :50:

Allah gönülden dua edersen kabul eder evet.. Ama Allah birde akıl vermiş kullarına.. Sen bu kadar arkadaşın yorumuna rağmen hala"evlenince düzelir vs..."gibi saf saf düşünmeye devam edersen,bundan bi zaman sonra kk ya malesef daha üzücü bi "konu başlığla" dönersin.."kullanıldım ve terkedildim,napıcam"diye.

Son düzenleme:
Canım benim, hissettiğin şey aşk evet. Ama sevgisiz bir aşk. Bu aşk zıtlıklarla beslenir. En sevmediğimiz, bize tuhaf, ilginç, farklı gelen kişilere karşı besleriz. Sevgisiz aşk başta ilgili sempatik gibi davranıp sonra kendini çekmekle başlar. Ki arkadaş aynen bunu yapmış. Siz "acaba ben bir şey hissediyor muyum?" diye düşünürken bir yakınlaşıp bir uzaklaşmış, bir sarılıp bir itmiş. İşte bu dengesizlik sizi afallatmış. Öyle afallatmış ki, onun ne saçma sapan biri olduğunu görmenize rağmen, dualarla size bağlanacağını sanıyorsunuz :(

İyi haber: Bu aşklar saman alevi gibidir. Siz "Allahım gözüm açılsın, aklım başıma gelsin" diye dua edin. Geçecek merak etmeyin. Ve siz "nasıl bu kadar salak olabildim" :) diyeceksiniz.

O tip adamları yola getirecek bir kadına benzemiyorsunuz. Canınız daha çok acımasın istiyorsanız uzak durun ondan.

selam kızlar,
27 yaşımdayım.Özel bir şirkette çalışıyorum.Kasım ayında şirketimize yeni bir personel katıldı.Şirketimize geldiği gün kendisine bazı işlerde yardımcı olmak için bir süre beraber çalıştık.Sonra yazışmaya başladık.Kendisi ikinci yazışmamızda bana açıldı.Ancak şirkette yüz yüze iken çok soğuk davranıyordu.Konuşmamız sırasında daha önce sevgilim olmadığını söyledim.Bunun üzerine bana aramızda bir şey olamayacağını söyledi.Üzüldüm ama belli etmedim.Aradan biraz zaman geçince arkadaşça bir kafede oturmayı teklif etti.Kabul ettim.Bana kafede yakınlaşmaya çalıştı.Ben izin vermedim.Çünkü bana senden cinsel yönden etkilendim.Ama aramızda duygusal bir şey olamaz dedi.Daha sonra birkaç kez daha buluştuk.Her buluşmamızda bana yakınlaşmaya çalıştı.Sonrada bu bir hataydı deyip araya mesafe koydu.Eve gel dedi.Gitmedim.Ayrıca başka kadınlarlada ilişkisi olduğunu biliyorum.ve aşık oldum.Ne yapmalıyım????????????
herkes söylemş ama bende soylım daha açık soylım adam ustu bıraz kapalı bakıre olup olmadığını sormus sen de ustu kapalı bakıre oldugunu soyleyınccce olmaz bu iş demıs yani sen ona göre iş değilsin normal bı erkek olsa daha once sevgılısı olmayan bı kızla evlenmeyı dusunur ama sen aşık oldum dıorsun doğrudur gerçek aşk sebep aramaz o zaman aşkını kendı içinde yasat buyut ne yaparsan yap ama onun zalım ellerıne teslım etme 5 dakıkalık zevkıne harcamasın senı umarım kurtulursun bu durumdan ...

Back
X